Επειδή με ρωτάτε και σε άλλο νήμα τα γράφω εδώ για να μην σπαμάρουμε όπου να 'ναι.
Το λουνονα για μένα αξίζει μόνο αν έχεις βλέψεις για φάσεις sugardaddy.
Αν όχι δεν αξίζει· και τα λεφτά που θα φάτε (για 'μένα) δεν είναι και αμελητέα. Εγώ που αποφάσισα οτι σε αυτή τη φάση της ζωής μου το sugardaddy είναι που μου ταιριάζει περισσότερο δεν το μετάνιωσα που ασχολήθηκα. Μετά από 8 μήνες ενασχόλησης και έχοντας επενδύσει περίπου 1300€ έχω βρεθεί με 6 και ξέρω οτι είναι αληθινές άλλες 2.
Έχω μιλήσει με 223 οπότε μπορώ να επιβεβαιώσω ένα ποσοστό περίπου 3,5% πραγματικών προφίλ.
Έχει κατά βάση νεές γυναίκες. Θα βρεις κάθε καρυδιάς καρύδι. Από πιπίνι που γαμιέται για 100€ για μια βοήθεια για το ενοίκιο, πιτσιρίκα 2μετρη που τελικά ήταν παρθένα οπότε απλά τις έδωσα πίπα και κάποια χρήματα για να φύγει, χοντρούλα φοιτήτρια που δεν πήρε τελικά τίποτα επειδή εγώ πλήρωσα το δωμάτιο, μουνάρα που ζήτησε 350 (έδωσε και κώλο) με άνεση χρόνου (μάλλον η πιο ωραία γκόμενα που έχω πηδήξει) μέχρι το μωρό με το οποίο είμαι τώρα και νιώθω τυχερός.
Εγώ παίρνω: Σεξ κάθε δεύτερη Παρασκευή με όμορφο 21 ετών πιπίνι που γαμιέται με άλλον έναν σε παρόμοια φάση από ότι μου είπε (πράγμα που δεν με απασχολεί). Δεν μου πρήζει τα @@ γιατί έχει και γκόμενο οπότε μια χαρά. Βρισκόμαστε για 4 ώρες περίπου σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής και την πηδάω 2-3 φορές, μου κάνει τσιμπουκάρα και βγάζω και βίντεο/φωτο για τις υπόλοιπες μέρες. Αρνητικό οτι είναι παρθένα από πίσω και δεν δίνει κωλαράκι.
Αυτή παίρνει: 400€
400€ λοιπόν για 5-6 πηδήματα το μήνα με άνεση χρόνου. Τα ζύγισα και όσο δεν την βαριέμαι και δεν με βαριέται θα συνεχίσω έτσι εκτός αν βρω κάποια που να μου προσφέρει τα ίδια συν πρωκτικό.
Για να γλιτώσετε κάποια από τα λεφτά σας:
[li]Μην μιλάτε σε γυναίκες που μένουν μακριά σας[/li]
[li]Μην ανοίγετε τις φωτογραφίες που σας στέλνουν και μην στέλνετε εσείς. Κοστίζει περίπου 5€ και το ένα και το άλλο. Εναλλακτικά κάντε άλμπουμ και βάλτε όσες θελετε, είναι δωρεάν.[/li]
[li]Να ξέρετε τι θέλετε και να το λέτε από την αρχή με σαφήνεια για να μην χρειαστεί να γράφετε τα ίδια ξανά και ξανά.[/li]
[li]Να φτιάξετε instagram, messenger, viber, mail, kik, whats app, skype. Αν είσαστε παντρεμένοι κάντε δεύτερο από όποιο νομίζετε. Έτσι όταν θα έρθει η ώρα να της ζητήσετε να συνεχίσει η συνομιλία εκτός lunona δεν θα έχει δικαιολογία. Αν σας τα μασήσει απλά μην ασχοληθείτε. Εδώ η άλλη μου είπε οτι δεν το έχει με την τεχνολογία, λες και για να μπεις στο lunona δεν πρέπει να βάλεις το mail σου! [/li]
[li]Τέλος, δεν χρειάζεται καν να το πω, όσο πιο μουνάρα φαίνεται κάποια τόσο πιο πιθανό να είναι fake.[/li]
Μην ζητάτε username σε πμ από τα κορίτσια με τα οποία έχω βρεθεί, παίξτε μπάλα εσείς. Αν θέλετε είτε εδώ είτε σε πμ να σας πω την γνωμη μου για κάποια, ευχαρίστως. Επίσης είχα προτείνει και παλαιότερα να γίνει μια black list για να προστατεύουμε ο ένας τον άλλον αλλα η αλήθεια είναι πως τα ψεύτικα προφίλ αυξάνονται συνέχεια.
ΥΓ1. Βοήθησε τώρα με τον κορονοϊό που φοβάμαι τα cg/ct!
YΓ2. Προσοχή στα ανήλικα, 2 έχω πετύχει. Ευτυχώς με το ένα δεν βρέθηκα και με το άλλο μείναμε στον καφέ και μόνο με την υποψία που μου μπήκε.