nikosgewrgiou
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μπορει καποιος να μ δωσει καμια πληροφορια για την λουιζα? εχω φαει το google και μονο στο ts dating ωρισκω κατι. πουθενα αλλου
σαμποταζ....παντως ειναι γλυκυτατος ανθρωποςαυτην λεει εγραψα το μεσημερι αλλα για καποιο λογο το ποσταρισμα μου δεν υπαρχει :S
σ αυτην καποτε στελναμε τον παλε ποτε προεδρο και τον ειχε αποτρελανει τον ανθρωποσαμποταζ....παντως ειναι γλυκυτατος ανθρωπος
πριν χρονια την ειχα παρει δυο φορες ηταν απολυτα θυληκη το δερμα της πολυ καλο και προσεγμενο....ωραια κατω ακρα ,πολυ ωραια .στο παθητικο ηταν πολυ καλη και σε προκαλουσε να το σβερκωσεις σαν γατι...ασε που στο τηλεφωνο ολο κυριε και κυριε...σ αυτην καποτε στελναμε τον παλε ποτε προεδρο και τον ειχε αποτρελανει τον ανθρωπο
να σου δωσω να καταλαβεις γουσταρε πιπες ο προεδρος και τον πατουσε κατι ντιπ εντελως και του ειχε παρει τα μυαλα..
βεβαια στα τελευταια μας ελεγε οτι του τα χαλασε :S
τωρα εγω δεν εχω παει αλλα το μεγαλο ενστικτο του αλεφαντο σε συνδυασμο με καποιες δισπαρτες πληροφοριες τον τελευταιο καιρο,με κανανε να βγαλω ενα πορισμα περι τινος προκειται στα του αγωνα, αλλα τα συμπερασμα ειναι για πολυ στενους συντροφους και δεν ειναι ανακοινωσιμα δημοσια,για το λογο οτι μπορει να ειστε και λαθος στο οτι πουμε απ τι στιγμη που δεν εχουμε ιδια αποψη απο κοντα
ελα ρε κυριε σοβαραπριν χρονια την ειχα παρει δυο φορες ηταν απολυτα θυληκη το δερμα της πολυ καλο και προσεγμενο....ωραια κατω ακρα ,πολυ ωραια .στο παθητικο ηταν πολυ καλη και σε προκαλουσε να το σβερκωσεις σαν γατι...ασε που στο τηλεφωνο ολο κυριε και κυριε...
Ναι ρε ...και αχ σας παρακαλώ κύριε...πολύ γέλιο !!!! και καλό εγώ έστειλα το πρόεδρο για Σαλέα στερεοφωνικό και είχε να λέει το τιμάει το μεροκάματο βέβαια αλλοπρόσαλλες ώρες και αυτή δλδ ΠΣ και μετά τις 01.00 στην μοντελίσια πιάτσα. Απο τις πιο παλιές στην πόλη τέλος κάποιος κυρ. Νίκος μπορεί να την έχει φίλη και στο FB ...υπάρχουν και αλλού περτικαλιες... ;)πριν χρονια την ειχα παρει δυο φορες ηταν απολυτα θυληκη το δερμα της πολυ καλο και προσεγμενο....ωραια κατω ακρα ,πολυ ωραια .στο παθητικο ηταν πολυ καλη και σε προκαλουσε να το σβερκωσεις σαν γατι...ασε που στο τηλεφωνο ολο κυριε και κυριε...
πριν χρονια ειχαμε ανταμωσει σ ενα κουτουκι λιγο εξω απο θεσσαλονικη. ειχε ενα παραξενο ονομα.κατι σαν παραγκα του μπαγκλαντες....Ναι ρε ...και αχ σας παρακαλώ κύριε...πολύ γέλιο !!!! και καλό εγώ έστειλα το πρόεδρο για Σαλέα στερεοφωνικό και είχε να λέει το τιμάει το μεροκάματο βέβαια αλλοπρόσαλλες ώρες και αυτή δλδ ΠΣ και μετά τις 01.00 στην μοντελίσια πιάτσα. Απο τις πιο παλιές στην πόλη τέλος κάποιος κυρ. Νίκος μπορεί να την έχει φίλη και στο FB ...υπάρχουν και αλλού περτικαλιες... ;)
απλως ακολουθωΝαι ρε ...και αχ σας παρακαλώ κύριε...πολύ γέλιο !!!! και καλό εγώ έστειλα το πρόεδρο για Σαλέα στερεοφωνικό και είχε να λέει το τιμάει το μεροκάματο βέβαια αλλοπρόσαλλες ώρες και αυτή δλδ ΠΣ και μετά τις 01.00 στην μοντελίσια πιάτσα. Απο τις πιο παλιές στην πόλη τέλος κάποιος κυρ. Νίκος μπορεί να την έχει φίλη και στο FB ...υπάρχουν και αλλού περτικαλιες... ;)
παντρευεσαι κουφαλα....απλως ακολουθω
βεβαια λογο επειδη ξερεις με τα αλλα γεγονοτα δεν ξερω για ποσο θα ακολουθω ακομη
και περιμενο ενα πμ σου μην το ξεχνας και σκεψου καλα
οχι ρε χωρισαμεπαντρευεσαι κουφαλα....
respectοχι ρε χωρισαμε