Νέα

Λουιζα τρανς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikosgewrgiou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikosgewrgiou

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Μπορει καποιος να μ δωσει καμια πληροφορια για την λουιζα? εχω φαει το google και μονο στο ts dating ωρισκω κατι. πουθενα αλλου

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
πια ειναι αυτη  :think:

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
όταν δεν δίνει λινκ ο άλλος ......

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
αυτην λεει εγραψα το μεσημερι αλλα για καποιο λογο το ποσταρισμα μου δεν υπαρχει :S

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
σαμποταζ....παντως ειναι γλυκυτατος ανθρωπος
σ αυτην καποτε στελναμε τον παλε ποτε προεδρο και τον ειχε αποτρελανει τον ανθρωπο :grin:
να σου δωσω να καταλαβεις γουσταρε πιπες ο προεδρος και τον πατουσε κατι ντιπ εντελως και του ειχε παρει τα μυαλα..
βεβαια στα τελευταια μας ελεγε οτι του τα χαλασε :S
τωρα εγω δεν εχω παει αλλα το μεγαλο ενστικτο του αλεφαντο σε συνδυασμο με καποιες δισπαρτες πληροφοριες τον τελευταιο καιρο,με κανανε να βγαλω ενα πορισμα περι τινος προκειται στα του αγωνα, αλλα τα συμπερασμα ειναι για πολυ στενους συντροφους και δεν ειναι ανακοινωσιμα δημοσια,για το λογο οτι μπορει να ειστε και λαθος στο οτι πουμε απ τι στιγμη που δεν εχουμε ιδια αποψη απο κοντα :grin: :grin: :grin:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
σ αυτην καποτε στελναμε τον παλε ποτε προεδρο και τον ειχε αποτρελανει τον ανθρωπο :grin:
να σου δωσω να καταλαβεις γουσταρε πιπες ο προεδρος και τον πατουσε κατι ντιπ εντελως και του ειχε παρει τα μυαλα..
βεβαια στα τελευταια μας ελεγε οτι του τα χαλασε :S
τωρα εγω δεν εχω παει αλλα το μεγαλο ενστικτο του αλεφαντο σε συνδυασμο με καποιες δισπαρτες πληροφοριες τον τελευταιο καιρο,με κανανε να βγαλω ενα πορισμα περι τινος προκειται στα του αγωνα, αλλα τα συμπερασμα ειναι για πολυ στενους συντροφους και δεν ειναι ανακοινωσιμα δημοσια,για το λογο οτι μπορει να ειστε και λαθος στο οτι πουμε απ τι στιγμη που δεν εχουμε ιδια αποψη απο κοντα :grin: :grin: :grin:
πριν χρονια την ειχα παρει δυο φορες ηταν απολυτα θυληκη το δερμα της πολυ καλο και προσεγμενο....ωραια κατω ακρα ,πολυ ωραια .στο παθητικο ηταν  πολυ καλη και σε προκαλουσε να το σβερκωσεις σαν γατι...ασε που στο τηλεφωνο ολο κυριε και κυριε...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
πριν χρονια την ειχα παρει δυο φορες ηταν απολυτα θυληκη το δερμα της πολυ καλο και προσεγμενο....ωραια κατω ακρα ,πολυ ωραια .στο παθητικο ηταν   πολυ καλη και σε προκαλουσε να το σβερκωσεις σαν γατι...ασε που στο τηλεφωνο ολο κυριε και κυριε...
ελα ρε κυριε σοβαρα :grin: :grin: :grin:
κοιτα ενας απο τους μεγαλυτερους συναγωνιστες απο θεσ/νικη και μαλλον ο παλαιοτερος ολων μας εδω πανω ο dimhwoo,λεει οτι ηταν ισως η ποιο ομορφη τρανς που εχει περασει απο την πολη :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
πριν χρονια την ειχα παρει δυο φορες ηταν απολυτα θυληκη το δερμα της πολυ καλο και προσεγμενο....ωραια κατω ακρα ,πολυ ωραια .στο παθητικο ηταν   πολυ καλη και σε προκαλουσε να το σβερκωσεις σαν γατι...ασε που στο τηλεφωνο ολο κυριε και κυριε...
Ναι ρε ...και αχ σας παρακαλώ κύριε...πολύ γέλιο !!!! και καλό  :fuck2: εγώ έστειλα το πρόεδρο για Σαλέα στερεοφωνικό και είχε να λέει  :rockon: το τιμάει το μεροκάματο βέβαια αλλοπρόσαλλες ώρες και αυτή δλδ ΠΣ και μετά τις 01.00 στην μοντελίσια πιάτσα. Απο τις πιο παλιές στην πόλη τέλος κάποιος κυρ. Νίκος  :rolleyes: :rolleyes: μπορεί να την έχει φίλη και στο FB ...υπάρχουν και αλλού περτικαλιες... ;) 

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
Ναι ρε ...και αχ σας παρακαλώ κύριε...πολύ γέλιο !!!! και καλό  :fuck2: εγώ έστειλα το πρόεδρο για Σαλέα στερεοφωνικό και είχε να λέει  :rockon: το τιμάει το μεροκάματο βέβαια αλλοπρόσαλλες ώρες και αυτή δλδ ΠΣ και μετά τις 01.00 στην μοντελίσια πιάτσα. Απο τις πιο παλιές στην πόλη τέλος κάποιος κυρ. Νίκος  :rolleyes: :rolleyes: μπορεί να την έχει φίλη και στο FB ...υπάρχουν και αλλού περτικαλιες... ;)  
πριν χρονια ειχαμε ανταμωσει σ ενα κουτουκι λιγο εξω απο θεσσαλονικη. ειχε ενα παραξενο ονομα.κατι σαν παραγκα του μπαγκλαντες....
και η τουαλετα του ηταν εξω απο το μαγαζι πανω απο το κυμα ....

OP
OP
N

nikosgewrgiou

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
0
Το θεμα ειναι που θα μαθουμε για τουτη τη κοπελια. π κυκλοφορει κ πως ειναι τωρα. γτ δε λεει να ειμαι ο πρωτος που θα γραψω κριτικη μετα απο χρονια

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Ναι ρε ...και αχ σας παρακαλώ κύριε...πολύ γέλιο !!!! και καλό  :fuck2: εγώ έστειλα το πρόεδρο για Σαλέα στερεοφωνικό και είχε να λέει  :rockon: το τιμάει το μεροκάματο βέβαια αλλοπρόσαλλες ώρες και αυτή δλδ ΠΣ και μετά τις 01.00 στην μοντελίσια πιάτσα. Απο τις πιο παλιές στην πόλη τέλος κάποιος κυρ. Νίκος  :rolleyes: :rolleyes: μπορεί να την έχει φίλη και στο FB ...υπάρχουν και αλλού περτικαλιες... ;) 
απλως ακολουθω :grin: :grin:
βεβαια λογο επειδη ξερεις με τα αλλα γεγονοτα δεν ξερω για ποσο θα ακολουθω ακομη :grin: :grin: :grin:
και περιμενο ενα πμ σου μην το ξεχνας και σκεψου καλα :grin: :grin: :grin:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
απλως ακολουθω :grin: :grin:
βεβαια λογο επειδη ξερεις με τα αλλα γεγονοτα δεν ξερω για ποσο θα ακολουθω ακομη :grin: :grin: :grin:
και περιμενο ενα πμ σου μην το ξεχνας και σκεψου καλα :grin: :grin: :grin:
παντρευεσαι κουφαλα....

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Αλλά ως γνωστό για να ξεπεράσεις μια τέτοια μεγάλη καψούρα ένας και μοναδικός τρόπος υπάρχει ... να βρεις νέα    :rockon: :rockon:

Μιλούσα με ένα φιλαράκι στο τηλέφωνο, το οποίο είναι μεγάλη μούρη αλλά μόλις είχε χωρίσει. Τον ρωτάω πώς την παλεύει και γενικά πώς την περνάει και αν βρήκε καμία και μου απαντάει ο θεούλης ... φυσικά και βρήκα περνιέται αυτό με το να είσαι μόνος σου ?  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom