Νέα

"Λούφα-Απαλλαγή-Εξαγορά". Οι "θητείες" των πολιτικών μας!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pz89
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
εγω παλι 93 κιλα (1.90 ειμαι) μπηκα και σε εναμησι μηνα ημουν 80 :knockinb:οπως ελεγε ο λοχαγος μας, σκοπος του λοχου ηταν να κλεισει τα bodyline

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγω παλι 93 κιλα (1.90 ειμαι) μπηκα και σε εναμησι μηνα ημουν 80 :knockinb:οπως ελεγε ο λοχαγος μας, σκοπος του λοχου ηταν να κλεισει τα bodyline
μαλλον το κονδυλιο σιτισης το τρωγε ο λοχαγος στις πουτανες..... :grin: :grin:

Επισκέπτης
Χαιρετω την ωραια σας παρεα παιδια! Δεν καταλαβαινω παντως γιατι τοσο ντορος για αυτο το θεμα. Παντα οποιος εχει λεφτα μπορει να κανει καποια πραγματα που δεν μπορει οποιος δεν εχει λεφτα.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
μαλλον το κονδυλιο σιτισης το τρωγε ο λοχαγος στις πουτανες..... :grin: :grin:
Πλακα πλακα θυμαμαι το φαγητο στο ΚΕΒΟΠ ηταν αθλιο και ελαχιστο σε ποσοτητα. Εχω δει με τα ματια μου παιδια 20 χρονων να παιζουν μπουνιδια για το ποιος θα παρει την τελευταια μεριδα απο φασολακια!  :o

Εκει σιγουρα επεφτε μασα και των γονεων...Απο τους αξιωματικους ομως μονο...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
ΣΑΜΑΡΑ υπηρέτησες ΦΑΝΤΑΡΟΣ; που; και πότε.

ANTONAKIS1.jpg

Γίναμε δέκτες μιας πληροφορίας την οποία θεωρούμε πρωταρχικής σημασίας για τα τρέχοντα πολιτικά δρώμενα. Μπορεί να μας πει ο κύριος ΣΑΜΑΡΑΣ εάν υπηρέτησε την στρατιωτική θητεία του, που; και πότε, η εάν απαλλάχτηκε των βασικών αυτών καθηκόντων του προς την πατρίδα (που τόσο υπέρ-αγαπά) «εκμεταλλευόμενος» την «ευχέρεια» που του έδινε νόμος του αείμνηστου ΑΒΕΡΩΦ ; Εξαγοράζοντας την; . Το ( γνωστό δηλαδή κόλπο ) Μήπως είναι η ώρα να ξυπνήσουν οι πολίτες και να κάνουν «εκκαθάριση» από τους επαγγελματίες πατριώτες; Eχουμε γεμίσει από δαύτους που εκμεταλλευόμενοι τις «ευαισθησίες» του ΛΑΟΥ τον δουλεύουν ασύστολα. Πως θέλει κάποιος να παρουσιάζετε ως ο γνήσιος εκπρόσωπος του εθνικού πατριωτικού χώρου την στιγμή που δεν καταδέχτηκε να υπηρετήσει την υποχρεωτική για όλους μας θητεία; στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας;. Έκανες Ρε Μεγάλε χρήση των ενεργημάτων του νόμου ΑΒΕΡΩΦ και απαλλάχτηκες από την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων σου. Ισχύει αυτό ,ΝΑΙ η ΟΧΙ. Περιμένουμε απάντηση.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Χαιρετω την ωραια σας παρεα παιδια! Δεν καταλαβαινω παντως γιατι τοσο ντορος για αυτο το θεμα. Παντα οποιος εχει λεφτα μπορει να κανει καποια πραγματα που δεν μπορει οποιος δεν εχει λεφτα.
το γνωμικό "δάσκαλε που δίδασκες...." έρχεται να εφαρμοστεί εδώ.
σου ζητάει κάποιος να του δώσεις το δικαίωμα να σε κυβερνήσει και για αυτόν να υπάρχουν ευνοϊκοί νόμοι ενώ για εσένα να ισχύουν όλα όπως πρέπει;
δεν είναι θέμα χρημάτων, είναι θέμα αξιοπρέπειας και είναι θέμα τιμής.
δεν μπορείς να επιτρέπεις σε πολίτες να πολιτεύονται, μόνο και μόνο για να μπορούν αυτοί και οι γνωστοί τους να περνάνε καλά εις βάρος όλων των υπόλοιπων.
όποιος δεν θέλει να υπηρετήσει, όποιος δεν θέλει να πληρώσει φόρους, όποιος δεν θέλει να συνεισφέρει στην κοινωνία που ζει, τότε είτε πρέπει να υποστεί τις ανάλογες κυρώσεις, είτε θα πρέπει να αναζητήσει κάποια άλλη κοινωνία που συμβαδίζει με τις πράξεις και τη νοοτροπία του καθενός.
και να ξέρεις ότι όσα γλιτώνουν οι βυσματίες, πάνε στους υπόλοιπους

Επισκέπτης
Συμφωνώ αλλά τότε φίλε μου να καταργηθεί η εξαγορά θητείας.
Γιατί δεν φταίνε όσοι έχουν χρήματα και θέλουν να γλυτώσουν μια κατάσταση.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Επαγγελματίες πατριώτες...
Εμένα πιο πολύ με εξοργίζει που χρεοκόπησαν την χώρα, οικονομικά, εθνικά και πολιτικά.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

11.10.1994: Ανακοίνωση-απάντηση της Ν.Δ. στον Σαμαρά:

«Ο πατριώτης έχει τουλάχιστον υποχρέωση να εκπληρώσει τις βασικές του υποχρεώσεις προς την πατρίδα, τις οποίες ο κ. Σαμαράς απέφυγε να εκπληρώσει ...; Πρέπει να σταματήσει επιτέλους ο κ. Σαμαράς να κάνει τον υπερπατριώτη και να θεωρεί όλους τους Έλληνες ως ενδοτικούς στα εθνικά θέματα».

Δεν εκανες θητεια ''πατριωτη'' Αντωνη; Κατα την θητεια σου και ο πατριωτισμος σου Αντωνη

Έτσι εξηγειται η αγαπη του Λαζοπουλου και του Τριανταφυλλοπουλου για τον Σαμαρα. Ήταν φαινεται και οι τρεις στην ιδια σειρα...αυτων που δεν εκαναν θητεια!!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Συμφωνώ αλλά τότε φίλε μου να καταργηθεί η εξαγορά θητείας.
Γιατί δεν φταίνε όσοι έχουν χρήματα και θέλουν να γλυτώσουν μια κατάσταση.
μαζί σου.
οι νόμοι να γίνουν ίσοι για όλους.

Επισκέπτης
Έτσι εξηγειται η αγαπη του Λαζοπουλου και του Τριανταφυλλοπουλου για τον Σαμαρα. Ήταν φαινεται και οι τρεις στην ιδια σειρα...αυτων που δεν εκαναν θητεια!!
Η αγαπη του Καρατζαφυρερ για τον Αιβαλιωτη,που τον ειχε και τομεαρχη αμυνας,πως εξηγειται?

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα....νουμερα!

bbq

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
...εν πασει περιπτωσει ειναι και η εκπληρωση της θητειας μια ενδειξη της πολιτικης ζωης.
Τα σοβαροτερα ομως και πιο επικινδυνα ειναι πως οι "εκλεγμενοι" μας ειναι και ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ. Ειτε εχουν παρει το χρισμα απο τους παππουδες τους και δεν εχουν κανει τιποτα προγενεστερα στη ζωη τους, ειτε υπηρξαν εργατοπατερες (τεμπεληδες δηλ.) και εχουν φορτωθει στις πλατες του φορολογουμενου κοσμακη. Επικινδυνο ειναι γιατι οταν δεν ξερεις να διαχειριστεις τα οικονομικα εστω ενος περιπτερου ή μιας θεσης που αναφερεται σε καποιον προισταμενο, πως διοικεις ηλιθιε ενα υπουργειο?

Εμεις φταιμε βεβαια που τους θρεφουμε, φιλοι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom