Νέα

"Λούφα-Απαλλαγή-Εξαγορά". Οι "θητείες" των πολιτικών μας!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pz89
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τελικα εισαι σε ενα σαιτ που κανενας δε σε γουσταρει και ολοι στη λενε αλλα εσυ απτοητος.ποσο μαλακας μπορει να εισαι
ελα να μοπυ τα πεις έξω αυτά. ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ. εδώ τα λες με το νικ απ τα γνωστά γραφεία.
βέβαια για την ουσία του πσστ που παρέθεσα ΑΒΑΒΑ.

"είσαι μαλάκας και τέλος"

ΓΑΜΙΟΛΙΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ βολεψάκηδες.
τελικά μπορεί η τρόικα να είναι η τελευταία ευκαιρία να ψοφήσουν τα ζώα και οι κλίκες που έχουν διαλύσει τη χώρα δεκαετίες τώρα.

Υ.Γ.
στ αρχίδια μου ποιός με γουστάρει.

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
Παροτι οι προαγωγες για να πεσει το μπαγιοκο στο ΜΤΣ ηταν μισθολογικες,η Ελλαδα εχει το υψηλοτερο ποσοστο ανωτατων αξιωματικων-αναλογικα με το στρατευμα-σε σχεση με καθε αλλη χωρα του ΝΑΤΟ.

Κλασσικο τριτοκοσμικο χαρακτηριστικο.
αυτο ειναι αληθεια δεν μπορω να το αρνηθω.αλλα ξαναλεω το κακο εχει ξεκινησει απο την πολιτικη στο στρατο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και τι να κανει μηπως εχει αλλου ζωη;η πλακα ηταν οταν ειχε φτιαξει και ενα γυναικειο νικ και το επαιζε και καλα γκομενα του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δουλειά βρήκες ή ακόμη ανεργος; πείνα και κόμπλεξ σε ζωή, μπάλλα και πουτάνες.
νικ γυναικείο δεν είχα ποτέ. η γκόμενα που δεν έχεις είναι που σε πονάει.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
ελα να μοπυ τα πεις έξω αυτά. ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΜΑΙ. εδώ τα λες με το νικ απ τα γνωστά γραφεία.
βέβαια για την ουσία του πσστ που παρέθεσα ΑΒΑΒΑ.

"είσαι μαλάκας και τέλος"

ΓΑΜΙΟΛΙΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ βολεψάκηδες.
τελικά μπορεί η τρόικα να είναι η τελευταία ευκαιρία να ψοφήσουν τα ζώα και οι κλίκες που έχουν διαλύσει τη χώρα δεκαετίες τώρα.

Υ.Γ.
στ αρχίδια μου ποιός με γουστάρει.
νουμερο εγω γραφω με το ονομα μου και οχι με νικ.εχω ξαναπει οτι οι κρυφοπουτανιτσες σαν εσενα γραφουν με νικ.και αυτο που ειπες το προεβλεψα πιο πριν.μαστερ μηπως να γινω μεντιουμ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτο ειναι αληθεια δεν μπορω να το αρνηθω.αλλα ξαναλεω το κακο εχει ξεκινησει απο την πολιτικη στο στρατο
ναι ενώ τα ζώα που κάνουν πίπες στους πολιτικούς για να γίνουν στρατηγοί δε φέρουν καμμιά ευθύνη.

ουστ γαμώπουστες. ΟΛΟΙ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
νουμερο εγω γραφω με το ονομα μου και οχι με νικ.εχω ξαναπει οτι οι κρυφοπουτανιτσες σαν εσενα γραφουν με νικ.και αυτο που ειπες το προεβλεψα πιο πριν.μαστερ μηπως να γινω μεντιουμ

ισίντορο είναι το ονοματεπώνυμό σου ρε λαμόγιο;
τι να προβλέψεις ρε γκιόζη.
υπερασπίζεστε το πιο ΣΑΠΙΟ κομμάτι του Ελληνικού κράτους.
ΖΩΑ.
ε
ΖΩΑ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δουλειά βρήκες ή ακόμη ανεργος; πείνα και κόμπλεξ σε ζωή, μπάλλα και πουτάνες.
νικ γυναικείο δεν είχα ποτέ. η γκόμενα που δεν έχεις είναι που σε πονάει.
ναι γαμησε τα,δεν δουλευω,δεν εχω να φαω,δεν εχω γκομενα, :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μου αρεσει που οταν καποιος σε φερνει σε δυσκολη θεση,δεν ξερεις πως να του την πεις. ;)

Επισκέπτης
Απο οτι ειδαμε ειναι οι μετοχοι του ΜΤΣ ομως που αντιδρουν σθεναρα σε καθε προσπαθεια τελους της ΕΞΟΦΘΑΛΜΗΣ λαμογιας.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
ισίντορο είναι το ονοματεπώνυμό σου ρε λαμόγιο;
τι να προβλέψεις ρε γκιόζη.
υπερασπίζεστε το πιο ΣΑΠΙΟ κομμάτι του Ελληνικού κράτους.
ΖΩΑ.
ε
ΖΩΑ.
ισιδωρος για την ακριβια.και δεν υπερασπιζομαι αυτο που νομιζεις  απλα την λεω σε επαναστατες χωρις αιτια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι γαμησε τα,δεν δουλευω,δεν εχω να φαω,δεν εχω γκομενα, :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μου αρεσει που οταν καποιος σε φερνει σε δυσκολη θεση,δεν ξερεις πως να του την πεις. ;)
ποιά δύσκολη θέση ρε ηλίθι ψεύτη.

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
Απο οτι ειδαμε ειναι οι μετοχοι του ΜΤΣ ομως που αντιδρουν σθεναρα σε καθε προσπαθεια τελους της ΕΞΟΦΘΑΛΜΗΣ λαμογιας.
μεχρι τωρα πως τους ειδες να αντιδρουν?με απεργειες? με πορειες? με 150 αργιες και μερες αδειας το χρονο?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ισιδωρος για την ακριβια.και δεν υπερασπιζομαι αυτο που νομιζεις  απλα την λεω σε επαναστατες χωρις αιτια
μπράβο. μαγκιά σου.
κρίνεις τις αιτίες που δεν ξέρεις μάγκα με όνομα και όχι νικ;
ααααααααααααχαχχαχαχααχαχαχαχχα

Επισκέπτης
μεχρι τωρα πως τους ειδες να αντιδρουν?με απεργειες? με πορειες? με 150 αργιες και μερες αδειας το χρονο?
Με το"στηλωνω τα ποδαρια κατω-πεσε το παραδακι".

Και ποιος προηγαγε(μισθολογικα)ολο το συρφετο?Απο ΜΕΣΑ εγινε η δουλεια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
με πίπες και συμφωνίες κάτω απ το τραπέζι με τα λαμόγια της Βουλής. οι μόνοι που πάντα την πληρώνουν είναι οι έμμισθοι του χιλιάρικου. Σε δημόσιο και ιδιωτικό για να τρλωνε μερικές δεκάδες χιλιάδες λαμόγια με χρυσά κουτάλια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Με το"στηλωνω τα ποδαρια κατω-πεσε το παραδακι".

Και ποιος προηγαγε(μισθολογικα)ολο το συρφετο?Απο ΜΕΣΑ εγινε η δουλεια.
ετσι

το θέμα μας υπερπόντικα δεν είναι ο στρατός. υπάρχουν παρα πολλά αποστήματα στο ελληνικό κράτος που έχουν προτεραιότητα.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
μπράβο. μαγκιά σου.
κρίνεις τις αιτίες που δεν ξέρεις μάγκα με όνομα και όχι νικ;
ααααααααααααχαχχαχαχααχαχαχαχχα
επιδη εγω εχω ζωη και εκτος σαιτ φιλε μου με ανεπιθυμητο νικ.καλη συνεχεια και κανε και κατι αλλο στη ζωη 40300 μυνηματα εχεις δεν βαρεθηκες.γαμα και λιγο δεν κανει κακκο.και μη μου πεις τα γνωστα να γαμησεις εμενα κλπ γαμα στην πραγματικοτητα κανει καλο στα νευρα

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
με πίπες και συμφωνίες κάτω απ το τραπέζι με τα λαμόγια της Βουλής. οι μόνοι που πάντα την πληρώνουν είναι οι έμμισθοι του χιλιάρικου. Σε δημόσιο και ιδιωτικό για να τρλωνε μερικές δεκάδες χιλιάδες λαμόγια με χρυσά κουτάλια.
ναι τα ξερεις ολα οπως παντα..οπως τα λες ειναι τρωνε με χρυσα κουταλια...τι να σου πω δεν απανταω γτ δεν εχεις ιδεα.οταν μιλας απορω αν εχεις δουλεψει ποτε στη ζωη σου.και αυτα τα λεω εγω που εν ειμαι καν αξιωματικος.απο τους καημενους που λες ειμαι.τελειωσα το ε.μ.π. και παιρνω 800 το μηνα.τωρα ειμαι ακομα πιο μαλακας ε?τους υποστηριζω κιολας για να τρωνε στην πλατη μου

Επισκέπτης
ΙΜΟ οχι.
Απλα θα προλεταριοποιηθει ο μικροαστος,και θα εξαθλιωθει ο προλεταριος.
Τα λαμογια θα παραμεινουν,και θα αποθρασυνθουν περισσοτερο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ετσι

το θέμα μας υπερπόντικα δεν είναι ο στρατός. υπάρχουν παρα πολλά αποστήματα στο ελληνικό κράτος που έχουν προτεραιότητα.
καλα ενταξει ολοι οι μαλακες αναρχικοι του ιντερνετ τις ιδιες μαλακιες λετε,τρωγοντας φυστικια στο πληκτρολογιο.εσεις θα σωσετε την ελλαδα,με την αναρχια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom