Νέα

"Λούφα-Απαλλαγή-Εξαγορά". Οι "θητείες" των πολιτικών μας!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pz89
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cloudrider

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
103
Πόντοι
11
Γιατί ρε μαλάκα είναι υποχρέωση ο γαμημένος ο στρατός; Δε το κατάλαβα αυτό.....

Αυτόν μπορώ να το σεβαστώ περισσότερο......από τον πούστη στο στρατό.....και χέστηκα για το αν θα με πάρουν...υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να βγάλεις λεφτά ;)
επειδη υπαρχουν καποια αλλα παιδια που ενσαρκωνουν αυτον τον πουστη στρατο που αναφερεις, μπορεις ΕΣΥ να γραφεις αυτες τις  :jerking: :jerking:
ποιος περιμενεις να σου διασφαλισει δικαιωματα, ελευθεριες και κεκτημενα αν δεν συμμετασχεις ο ιδιος?
γι αυτο ο στρατος ειναι υποχρεωση και οχι αυτοσκοπος η χωραφακι του καθε παπαρα

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
επειδη υπαρχουν καποια αλλα παιδια που ενσαρκωνουν αυτον τον πουστη στρατο που αναφερεις, μπορεις ΕΣΥ να γραφεις αυτες τις  :jerking: :jerking:
ποιος περιμενεις να σου διασφαλισει δικαιωματα, ελευθεριες και κεκτημενα αν δεν συμμετασχεις ο ιδιος?
ναι αλλα ο τυπος εκπροσωπει τον ελληνα που θελει να τα εχει ολα αλλα υποχρεωσεις να εχουν ολοι οι αλλοι σαν αυτους που βγαινουν στην τηλεοραση και λενε παιρνω συνταξη 350 ευρω.για να παιρνεις τετοια συνταξη φιλε κατι δεν εχεις κανει καλα

Επισκέπτης
στο προφιλ σου φιλε μου δειχνει ακριβως ποτε καο ποιες ωρες στελνεις τα μυνηματακια σου πραγμα που κανουν αδυνατο να δουλευεις.επισης το να μην εχεις παει φανταρος δειχνει οτι η εισαι μικρος η σπουδαζες και ετρωγες τα λεφτα της μανας σου.γιαυτο γινε πρωτα αντρας και μετα ιδεολογος

Γιατί ρε άχρηστε δεν έχω σταθερό ωράριο...άλλες φορές δουλεύω πρώι άλλες απόγευμα.....κατάλαβες μωρή βαγγελίστρα κουραδομπεμπέκα;;;;

Και άμα θες να δεις πόσο άνδρας είμαι έλα στο πάρκο φλοίσβου αύριο πρωί στις 11 να με δεις,.ωρίς να παίξουμε ξύλο...αίντε μπράβο με τον κάθε εξυπνάκια εδώ μέσα :jerking:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Νομίζεις είναι μαλάκες οι γιατροί στο στρατό και δε θα καταλάβουν ποιοι έχουν όντως πρόβλημα και ποιοι το παίζουν?
Και νομίζεις πως ο καθένας θέλει να το παίξει καραγκιοζάκος για να μην πάει στρατό?

Εμένα με έχωσαν δυο εβδομάδες σε Παρμενίωνα και με είχαν αφήσει 6 ώρες σε μια σκοπιά να φυλάω τα δέντρα..μέσα στις ερημιές το χειμώνα...
Και κάποιος μαλάκας είχε κατουρήσει μέσα στο φαγητό που μας έφεραν στο βουνό, και την έβγαλα 2 μέρες με κρουασαν...
Επρεπε να κάνω κωλοτούμπες για να πω δεν πάω?
Ανούσια βέβαια όλα αυτά, γιατί ο στρατός που πηγαίνουμε μόνο πολεμικός δεν είναι...
Αυτό όμως είναι μια άλλη κουβέντα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στο προφιλ σου φιλε μου δειχνει ακριβως ποτε καο ποιες ωρες στελνεις τα μυνηματακια σου πραγμα που κανουν αδυνατο να δουλευεις.επισης το να μην εχεις παει φανταρος δειχνει οτι η εισαι μικρος η σπουδαζες και ετρωγες τα λεφτα της μανας σου.γιαυτο γινε πρωτα αντρας και μετα ιδεολογος
αμα δλσ πάει φαντάρος και τον ταίζει η μάνα του αλλά φορέσει τον μπερέ έγινε άντρας ε;

αχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι αλλα ο τυπος εκπροσωπει τον ελληνα που θελει να τα εχει ολα αλλα υποχρεωσεις να εχουν ολοι οι αλλοι σαν αυτους που βγαινουν στην τηλεοραση και λενε παιρνω συνταξη 350 ευρω.για να παιρνεις τετοια συνταξη φιλε κατι δεν εχεις κανει καλα
παίζει να πήρες το καλύτερο βύσμα στο στρατό, παίζει να είσαι καλοβολεμένος στο δημόσιο.
κάτι σαν τον πατριώτη αιβαλιώτη που ωρύετο για την πατρίδα και είχε αναβολή από τη στράτευση και με΄τα εξαγόρασε.

ε ρε πούτσα τουρκικη που θέτε για να στρώσετε.

Επισκέπτης
Νομίζεις είναι μαλάκες οι γιατροί στο στρατό και δε θα καταλάβουν ποιοι έχουν όντως πρόβλημα και ποιοι το παίζουν?
Και νομίζεις πως ο καθένας θέλει να το παίξει καραγκιοζάκος για να μην πάει στρατό?

Άμα είσαι καλός ηθοποιός,όλα γίνονται

αμα δλσ πάει φαντάρος και τον ταίζει η μάνα του αλλά φορέσει τον μπερέ έγινε άντρας ε;

αχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

:thumbsup:

Πόσοι 35αρηδες-40αρηδες έχουν τελειώσει στρατό και ΤΡΩΝΕ στη μάνα τους;;; ;)

Άντε και καληνύχτα σας τώρα......

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Γιατί ρε άχρηστε δεν έχω σταθερό ωράριο...άλλες φορές δουλεύω πρώι άλλες απόγευμα.....κατάλαβες μωρή βαγγελίστρα κουραδομπεμπέκα;;;;

Και άμα θες να δεις πόσο άνδρας είμαι έλα στο πάρκο φλοίσβου αύριο πρωί στις 11 να με δεις,.ωρίς να παίξουμε ξύλο...αίντε μπράβο με τον κάθε εξυπνάκια εδώ μέσα :jerking:
ξερεις ποσους κουραδομαγγες σαν εσενα ξερω.δυστηχως για σενα δεν μενω αθηνα και ετσι δεν θα εχεις τη χαρα να με γνωρισεις αν και δε νομιζω να σου αρεσει αυτο που θα εβλεπες.ασε που φοβαμαι μη φερεις και τη μαμα σου μαζι

Επισκέπτης
ξερεις ποσους κουραδομαγγες σαν εσενα ξερω.δυστηχως για σενα δεν μενω αθηνα και ετσι δεν θα εχεις τη χαρα να με γνωρισεις αν και δε νομιζω να σου αρεσει αυτο που θα εβλεπες.ασε που φοβαμαι μη φερεις και τη μαμα σου μαζι

:jerking:

Αλλά ρε μαλάκα θα τη φέρω,για να σε αφήσω να τη πλακώσεις στο ξύλο,χωρίς να μιλήσω μπας και σε πείσω ότι δεν είμαι μαμόθρεφτο...άει σιχτήρ.....

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
παίζει να πήρες το καλύτερο βύσμα στο στρατό, παίζει να είσαι καλοβολεμένος στο δημόσιο.
κάτι σαν τον πατριώτη αιβαλιώτη που ωρύετο για την πατρίδα και είχε αναβολή από τη στράτευση και με΄τα εξαγόρασε.

ε ρε πούτσα τουρκικη που θέτε για να στρώσετε.
εαν αναφερεσαι σε μενα καμια σχεση δεν εχω με αυτο που γραφεις.ειμαι επιχειρηματιας αυτοδημιουργητος και υπηρετησα θηβα-κω 90 μεθ αντιαεροπορικα την εποχη που εγιναν τα ιμια

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Άμα είσαι καλός ηθοποιός,όλα γίνονται

:thumbsup:

Πόσοι 35αρηδες-40αρηδες έχουν τελειώσει στρατό και ΤΡΩΝΕ στη μάνα τους;;; ;)

Άντε και καληνύχτα σας τώρα......

δεν ξέρω και δε με νοιάζει.

να κάνουν ότι γουστάρουν.
μαθήματα μόνο να μην κάνουν κάτι βολεψάκιες γόνοι στρατιωτικών στο ΓΕΣ για να παίρνουν οι χαραμοφάηδες με τους πατεράδες τους τα επιδόματα της πουστιάς και ο απλός μαλακας να κάνει καλλιόπες και γερμανικά μέσα στο κρύο και το χιόνι για 8 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
:jerking:

Αλλά ρε μαλάκα θα τη φέρω,για να σε αφήσω να τη πλακώσεις στο ξύλο,χωρίς να μιλήσω μπας και σε πείσω ότι δεν είμαι μαμόθρεφτο...άει σιχτήρ.....
το να αφησεις να πλακωσει καποιος τη μανα σου δειχνει ποσο μαλακας εισαι οχι μαμοθεφτο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Πέρα από την πλάκα που κάνει το παιδί , νομίζω τα πράγματα με το στρατό είναι κάπως παρεξηγημένα. Στην πραγματικότητα ο στρατός είναι δικαίωμα και προνόμιο. Πάντα σε κάθε κοινωνία το να κρατάς τα όπλα, θεωρείτο το ύφιστο προνόμιο και δικαίωμα. Άοπλοι ήταν οι δούλοι, οι είλωτες στην αρχαία Σπάρτη πχ κλπ. Στις Η.Π.Α. για να μην υπάρξει αυθαιρεσία του κράτους, υφίσταται το διακαίωμα οπλοφορίας και των πολιτών, πέραν των κρατικών θεσμών ασφαλείας.

Θέλω όμως να γίνει επαγγελματικός φουλ ο στρατός. Να δούμε μετά όταν θα ναι ανεξέλεγκτος τι καλά που θα ναι. Και να κατεβαίνει σε πορείες, διαδηλώσεις κλπ ο επαγγελματικός στρατός, που θα χει ξεκοπεί από την κοινωνία και θα χει αποκτηνωθεί δεκάδες φορές περισσότερο από την αστυνομία. Εκεί να δω μετά την πούτσα αν θα τρέχετε στους γιατρούς για ράματα στο κολαράκι και όχι να το παίξετε τρέλα.

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
δεν ξέρω και δε με νοιάζει.

να κάνουν ότι γουστάρουν.
μαθήματα μόνο να μην κάνουν κάτι βολεψάκιες γόνοι στρατιωτικών στο ΓΕΣ για να παίρνουν οι χαραμοφάηδες με τους πατεράδες τους τα επιδόματα της πουστιάς και ο απλός μαλακας να κάνει καλλιόπες και γερμανικά μέσα στο κρύο και το χιόνι για 8 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ.
ολο μαλακιες :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εαν αναφερεσαι σε μενα καμια σχεση δεν εχω με αυτο που γραφεις.ειμαι επιχειρηματιας αυτοδημιουργητος και υπηρετησα θηβα-κω 90 μεθ αντιαεροπορικα την εποχη που εγιναν τα ιμια
στ αρχίδια μου τι είσαι και που υπηρέτησες.
όποιος μαλάκας υποστηρίζει το χρεωκοπημένο σύστημα των πολιτικών λαμόγιων για τον πούτσο θα τον έχω μια ζωή.

ο πιτσιρικάς πάει τζάμπα για να κάνει πίπες αλλα ο ομογενής εξαγοράζει μετά τα 35 προς 810 ευρώ το μήνα τη θητεία του.

ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ (ΟΣΟ ΕΧΕΤΕ)

cloudrider

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
103
Πόντοι
11
δεν ειναι θεμα μαγγιας η αντρισμου - ειναι υποχρεωση στα πλαισια ενος ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΟΥ συνολου

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Πέρα από την πλάκα που κάνει το παιδί , νομίζω τα πράγματα με το στρατό είναι κάπως παρεξηγημένα. Στην πραγματικότητα ο στρατός είναι δικαίωμα και προνόμιο. Πάντα σε κάθε κοινωνία το να κρατάς τα όπλα, θεωρείτο το ύφιστο προνόμιο και δικαίωμα. Άοπλοι ήταν οι δούλοι, οι είλωτες στην αρχαία Σπάρτη πχ κλπ. Στις Η.Π.Α. για να μην υπάρξει αυθαιρεσία του κράτους, υφίσταται το διακαίωμα οπλοφορίας και των πολιτών, πέραν των κρατικών θεσμών ασφαλείας.

Θέλω όμως να γίνει επαγγελματικός φουλ ο στρατός. Να δούμε μετά όταν θα ναι ανεξέλεγκτος τι καλά που θα ναι. Και να κατεβαίνει σε πορείες, διαδηλώσεις κλπ ο επαγγελματικός στρατός, που θα χει ξεκοπεί από την κοινωνία και θα χει αποκτηνωθεί δεκάδες φορές περισσότερο από την αστυνομία. Εκεί να δω μετά την πούτσα αν θα τρέχετε στους γιατρούς για ράματα στο κολαράκι και όχι να το παίξετε τρέλα.
αντε να γινει και ο στρατος δημοσιο να φτασουν οι δημοσιοι υπαλληλοι τα 5 εκατομυρια

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16

τα ειπε ολα.ηδη φαινεται το πραγμα απο την τεραστια πληγη που ονομαζεται εποπ.οι πρωτοι δημοσιοι υπαλληλοι στον ελληνικο στρατο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom