Νέα

"Λούφα-Απαλλαγή-Εξαγορά". Οι "θητείες" των πολιτικών μας!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pz89
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι τα ξερεις ολα οπως παντα..οπως τα λες ειναι τρωνε με χρυσα κουταλια...τι να σου πω δεν απανταω γτ δεν εχεις ιδεα.οταν μιλας απορω αν εχεις δουλεψει ποτε στη ζωη σου.και αυτα τα λεω εγω που εν ειμαι καν αξιωματικος.απο τους καημενους που λες ειμαι.τελειωσα το ε.μ.π. και παιρνω 800 το μηνα.τωρα ειμαι ακομα πιο μαλακας ε?τους υποστηριζω κιολας για να τρωνε στην πλατη μου

δεν έχω δουλεψει;
ααααααααχχαχαχαχααχχαχαχαχαχα
ο ένας με βγάζει άνεργο ο άλλος αναρχικό και ότι η γκόμενά μου ήμουν εγώ.
τελικά σας αξίζει όντως να παίρνετε 800 ευρώ και να κάνετε πίπες.
βόλεμα δεν είναι τα πολλά.
βόλεμα είναι και το πενηντάρι που παίρνει ο πάκης στα φανάρια.
γιατί δεν έχει κανένα άλλο σκοπό στη ζωή του. Κι αυτός μέσα στη γενικότερη ξεφτίλα της ελληνικής κοινωνίας ένας αργόσχολος των φαναριών είναι. αντί να πολεμήσει για μια δουλειά και ένα καλύτερο αύριο πλένει τζάμια σε όποιον μαλακα του αφήνει ένα κέρμα.
δεν είναι τυχαίο ότι σε άλλες χώρες τ αφγανοπάκια είναι μαστορια και εδώ πλένουν τζάμια. ακόμα και ο μετανάστης αφομιώνει τις συνήθειες της κοινωνίας που εντάσσεται.
επέτης ο έλληνας στο γραφείο βουλευτού.
επέτης και ο μετανάστης στο δρόμο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν έχω δουλεψει;
γιατί δεν έχει κανένα άλλο σκοπό στη ζωή του. Κι αυτός μέσα στη γενικότερη ξεφτίλα της ελληνικής κοινωνίας ένας αργόσχολος των φαναριών είναι. αντί να πολεμήσει για μια δουλειά και ένα καλύτερο αύριο πλένει τζάμια σε όποιον μαλακα του αφήνει ένα κέρμα.
δεν είναι τυχαίο ότι σε άλλες χώρες τ αφγανοπάκια είναι μαστορια και εδώ πλένουν τζάμια. ακόμα και ο μετανάστης αφομιώνει τις συνήθειες της κοινωνίας που εντάσσεται.
ποια γκομενα ρε τυπε ποιον πας να κοροιδεψεις πες μου,τον εαυτο σου μηπως;ποια γκομενα θα κατσει μαζι σου με τα μυαλα που κουβαλας,αντικειμενικα τωρα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ποια γκομενα ρε τυπε ποιον πας να κοροιδεψεις πες μου,τον εαυτο σου μηπως;ποια γκομενα θα κατσει μαζι σου με τα μυαλα που κουβαλας,αντικειμενικα τωρα.
ρώτα το μοντέρι να σου πει.
και κλάψε.
:sunglasses:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρώτα το μοντέρι να σου πει.
και κλάψε.
:sunglasses:
να μου πει τι οτι εiχε αλλη ip;ασε τις μαλακιες ρε,και εγω μπορω να εχω 3-4 διαφορετικες ip αν θελω να κανω το κομματι μου.δεν το εφαγε κανεις και το ξερεις.πηγαινε σε εναν καλο γιατρο,και ξεκινα να βγαινεις λιγο απο το σπιτι θα σου κανει καλο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
να μου πει τι οτι εiχε αλλη ip;ασε τις μαλακιες ρε,και εγω μπορω να εχω 3-4 διαφορετικες ip αν θελω να κανω το κομματι μου.δεν το εφαγε κανεις και το ξερεις.πηγαινε σε εναν καλο γιατρο,και ξεκινα να βγαινεις λιγο απο το σπιτι θα σου κανει καλο.
τι λες ρε βλήμα;
για γκόμενες δε ρώτησες; όχι δε βγαίνω ποτέ ούτε έχω δουλειά, ούτε γκόμενες, ούτε φίλους είμαι ένας αναρχικος του περιθωρίου.

ρε μαλακα ζίροου τι τους ψεκάζουν στην ελλάδα;
αααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχα

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
παντως περα απο την πλακα εχει πεσει χοντρη φτωχεια στα στρατοπεδα...φιλος μου που υπηρετει στο λιτοχωρο στην σιτιση εχουν κοψει τα απειρα...μαλιστα εχω ακουσει οτι κ σε ενα αλλο στρατοπεδο ο διοηκητης δινει εξοδο μεσημερι-βραδυ σε οποιον φανταρο θελει να παει να φαει εκτος στρατοπεδου! :headbang: :headbang:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
τι λες ρε βλήμα;
για γκόμενες δε ρώτησες; όχι δε βγαίνω ποτέ ούτε έχω δουλειά, ούτε γκόμενες, ούτε φίλους είμαι ένας αναρχικος του περιθωρίου.

ρε μαλακα ζίροου τι τους ψεκάζουν στην ελλάδα;
αααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχαχα
αυτο το ααααααααχαχαχα να υποθεσω οτι ειναι γελιο;οτι γελας ας πουμε επειδη ειπες κατι εξυπνο; :think: :think:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
παντως περα απο την πλακα εχει πεσει χοντρη φτωχεια στα στρατοπεδα...φιλος μου που υπηρετει στο λιτοχωρο στην σιτιση εχουν κοψει τα απειρα...μαλιστα εχω ακουσει οτι κ σε ενα αλλο στρατοπεδο ο διοηκητης δινει εξοδο μεσημερι-βραδυ σε οποιον φανταρο θελει να παει να φαει εκτος στρατοπεδου! :headbang: :headbang:
ελπιζω να μην ισχυει θα ηταν οτι χειροτερο για τους ελληνες φανταρους.αν ειναι να εχει φτασει σε αυτο το σημειο το καλυτερο θα ειναι να καταργηθει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αυτο το ααααααααχαχαχα να υποθεσω οτι ειναι γελιο;οτι γελας ας πουμε επειδη ειπες κατι εξυπνο; :think: :think:
μπούμπη ούτε για γέλια δεν είσαι......
μέσα απο το μπουρδέλα κατάλαβες ότι δεν έχω δουλειά, ζωή, γκόμενα, δε βγαίνω απ το σπίτι μου, είμαι αναρχικός και περιθωριοποιημένος.

συνεχίστε όλα τα ψεκασμένα κομπλεξια εδώ μέσα. είστε ο καλύτερος τρόπος να περνά η ώρα.

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
δεν έχω δουλεψει;

Αδερφε εσυ εισαι πολυ μπροστα... αλλα δυστυχως η πλειοψηφια δεν μπορει να ξεστραβωθει να δει πως εχουν τα πραγματα. Ισως τωρα αν πεσει πεινα να ξυπνησει κανενας.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μπούμπη ούτε για γέλια δεν είσαι......
μέσα απο το μπουρδέλα κατάλαβες ότι δεν έχω δουλειά, ζωή, γκόμενα, δε βγαίνω απ το σπίτι μου, είμαι αναρχικός και περιθωριοποιημένος.

συνεχίστε όλα τα ψεκασμένα κομπλεξια εδώ μέσα. είστε ο καλύτερος τρόπος να περνά η ώρα.
ααααααααχαχαχαχα ξεχασες να βαλεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ε τον μαλακα ακου ααααααααχαχαχα

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
50% περικοπες στα συσσιτια απο το μαιο του 2010.ειναι τραγικη η κατασταση δυστυχως.να χαιρομαστε τον γιωργακη και τον χοντρο τον γιοτα που κανει οτι θελει στις ενοπλες δυναμεις..επιχειρει να τις φερει σε πληρη διαλυση

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
50% περικοπες στα συσσιτια απο το μαιο του 2010.ειναι τραγικη η κατασταση δυστυχως.να χαιρομαστε τον γιωργακη και τον χοντρο τον γιοτα που κανει οτι θελει στις ενοπλες δυναμεις..επιχειρει να τις φερει σε πληρη διαλυση
λες να τις ξεπουλήσουν και αυτές;

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
και από άγνωστη πηγή, το οποίο περιέχει Inline αναφορές σε πηγές

Την άνοιξη του 2003 (υπουργός Αμυνας ήταν ο Γιάννος Παπαντωνίου), ο 29χρονος τότε Αλέξης Τσίπρας αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία. Γνωρίζοντας προφανώς ότι τα πράγματα είναι δύσκολα στο Στρατό Ξηράς όπου και είχε επιλεγεί για να υπηρετήσει την πατρίδα, βρήκε μέσο και στήριξη στην τότε κυβέρνηση. Ετσι, ζήτησε και πέτυχε να κάνει μετάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό. Εκανε, δηλαδή, αυτό που όταν απολύθηκε άρχισε μετά να κατηγορεί. Σε άρθρο του στην «Ελευθεροτυπία», τον Μάρτιο του 2007, αναφέρει: «Ο στρατός παραμένει ένας χώρος όπου βουλευτές και πολιτευτές, κυβερνητικοί ή μη, μπορούν να κάνουν τα ρουσφετάκια τους και τις εξυπηρετήσεις τους...» και «...τα αστικά στρατόπεδα υπάρχουν μόνο για να εξυπηρετούνται τα λεγόμενα "βύσματα"».

Ετσι, ο 29χρονος τότε Αλέξης Τσίπρας, τον Ιούλιο του 2003, αφού κατάφερε αυτό που για τους περισσότερους (χωρίς μπάρμπα στην Κορώνη) παραμένει όνειρο θερινής νυκτός, να μεταταχθούν, δηλαδή, στο Πολεμικό Ναυτικό, ξεκίνησε τη στρατιωτική του θητεία.

Ο κ. Τσίπρας παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Παλάσκα (ΚΕΠΑΛ) του Πολεμικού Ναυτικού, που εδρεύει στον Σκαραμαγκά. Εκεί, αφού πέρασε τη βασική εκπαίδευση διάρκειας 50 ημερών, πήρε μετάθεση για τη μονάδα του. Ο ναύτης Τσίπρας τοποθετήθηκε στη διοίκηση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, στη λεωφόρο Μεσογείων, στο Πεντάγωνο. Δηλαδή, μέσα στην καρδιά του υπουργείου Εθνικής Αμυνας. Για να υπηρετήσεις εκεί τη θητεία σου θα πρέπει να διαθέτεις τεράστιο βύσμα. Γεγονός που σημαίνει ότι ή ο κ. Τσίπρας έκανε χρήση δεύτερου βύσματος ή χρησιμοποίησε το αρχικό του.

Ο ίδιος δηλώνει στη συνέντευξή του: «Δεν μπορώ να πω ότι κακοπέρασα, αλλά εκείνη την εποχή αισθανόμουν ότι αν μ' έπιανες από τη μύτη θα έσκαγα». Ετσι έψαξε και βρήκε ένα νόμο του Ακη Τσοχατζόπουλου, που έλεγε ότι αν είσαι στο στρατό και κατέβεις υποψήφιος βουλευτής παίρνεις προσωρινή απόλυση κι επανέρχεσαι μετά.. Αυτό ήταν! Ο ναύτης Αλέξης, για να αποφύγει προσωρινά το γραφείο του στο Πεντάγωνο, κατέβηκε υποψήφιος, απολύθηκε προσωρινά (κάνοντας ένα time out) και στη συνέχεια επανήλθε στις τάξεις του Ναυτικού.

Στο μεταξύ, η στρατιωτική θητεία είχε μειωθεί κατά τρεις μήνες κι έτσι, σύμφωνα πάντα με τον ίδιον, εκεί που χρωστούσε έξι μήνες, υπηρέτησε τρεις και... καλός πολίτης. Μάλιστα, τους τελευταίους μήνες ο trendy Αλέξης πέρασε «ζωή και κότα». Το ομολόγησε ο ίδιος: «Ασε που είχε πέσει τρελό σύρμα στη μονάδα ότι ήμουν υποψήφιος βουλευτής και από κει που με στέλνανε για αγγαρείες, μόνο προσοχές δεν μου βαράγανε!» Ο ναύτης Αλέξης Τσίπρας απολύθηκε στις 28 Ιουλίου 2004. Πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
...στο Πεντάγωνο. Δηλαδή, μέσα στην καρδιά του υπουργείου Εθνικής Αμυνας. Για να υπηρετήσεις εκεί τη θητεία σου θα πρέπει να διαθέτεις τεράστιο βύσμα. Γεγονός που σημαίνει ότι ή ο κ. Τσίπρας έκανε χρήση δεύτερου βύσματος ή χρησιμοποίησε το αρχικό του.
Aσχετο με τον τσιπρα, αλλα επειδη ετυχε τους τελευταιους μηνες της θητειας να τους κανω στο πενταγωνο, δεν ειναι ακριβως βυσματικη μεταθεση...Υπαρχουν τα βυσματα που δεν εμφανιζονται ποτε γιατι -και καλα- ειναι στα γραφεια και υπαρχουν και οι αλλοι που βαρανε σκοπιες...Οταν ημουνα εγω, ο λοχος φρουρων ηταν 30 μεσα, μια εξω...Εγω ημουν εποπτης μαγειριων (4 υπ. τον μηνα ) και σε δυναμη ταγματος 420 ατομα, ταιζαμε τους 180 γιατι οι υπολοιποι δεν υπηρχαν πουθενα!

Ενω ο λοχαγος δηλωνε ρητως οτι θα ψωνιζουμε με λεφτα για 180, εγω ψωνιζα με το κανονικο κονδυλι για τους 420...Επι των ημερων μου το πρωινο ηταν μιλκο με ζαμπονοτυροπιτα, αντι για ψαρι ειχαμε γαριδες ή ξιφια, εκανα και κονε με το μακρο και αντι για κοτοπουλο ειχα παρει ορτυκια  :rockon: Παγωτακι 2 φορες την βδομαδα και μπανανες- κοκα κολες κατα βουληση...Λαδωνα και τους στρατονομους με μπανανες ( :2funny: ) να μην γραφουν τα παιδια μας και ολα καλα  :rockon:

Βεβαια το κλειδι ηταν ο μαγειρας, που αν και οπλιτης χομπιστας ηταν μεγαλο ταλεντο! Ηταν τοσο καλος που ο σχης καθε φορα που τον εβλεπε του βαρουσε προσοχη,  και θυμαμαι μια φορα που εφτιαξε γεμιστα, ολο το ταγμα σχεδον φευγοντας τον συνεχαιρε δια χειραψιας  :2funny:

Υπηρετουσα και τοτε που ειχε μπει μεσα τσαμπουκα ο Βερυκιος, και ειχε παρει παραμαζωμα με το αμαξι τον στρατονομο στην πυλη...Ολη την νυχτα ηταν μπατσοι απεξω και αυτος κοιμοταν στο γραφειο του αρχηγου  :jerking:

Σορρυ για το οφ τοπικ αλλα εχω πολυ καλες αναμησεις απο εκει...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γιαυτο ολοι στον στρατο οταν φευγαν δεν κουμπωναν οι παραλλαγες απο τα παχια....τυχαιο;δεν νομιζω.....

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16

Εγω ειχα παρει 17 κιλα σε 3 μηνες  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories