pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.286
- Πόντοι
- 3.556
Δουλεύω ρε γαμώτο κιόλας άσε που μου τρώει αρκετές ώρες ένα αχόρταγο μιλφόνι και δεν προλαβαίνω ούτε λογκ-ιντο ερωτημα ειναι αλλο....γαιτι κανεις γκεσταριλικια
Δουλεύω ρε γαμώτο κιόλας άσε που μου τρώει αρκετές ώρες ένα αχόρταγο μιλφόνι και δεν προλαβαίνω ούτε λογκ-ιντο ερωτημα ειναι αλλο....γαιτι κανεις γκεσταριλικια
μιλησε μας γι αυτο που περναςΔουλεύω ρε γαμώτο κιόλας άσε που μου τρώει αρκετές ώρες ένα αχόρταγο μιλφόνι και δεν προλαβαίνω ούτε λογκ-ιν
Είσαι μπερδεμένο τυπάκι ... άντε ciao τώρακαι γω για πλακα τα λεω μαν τρολαρω μη τρελενεσαι,τα λεω δηθεν σοβαρα για πλακα.
Έχω χάσει 3 κιλά νιώθω κενός ... σαν στημένη λεμονόκουπα που λένε ... το ίδιο αλλά ξεζουμισμένος από σπέρμαμιλησε μας γι αυτο που περνας
ωραια , φτανει για σεναΈχω χάσει 3 κιλά νιώθω κενός ... σαν στημένη λεμονόκουπα που λένε ... το ίδιο αλλά ξεζουμισμένος από σπέρμα
Αυτή σαν εμένα χωρίς ούτε να χει χάσει ούτε να χει πάρειωραια , φτανει για σενα
τωρα πες μας γι αυτην
ενταξει κοιτα το οτι θεωρω τους καγκουρες και τις ντιβες του ρεαλιτι αυτου κατωτεριτητες ειναι αληθεια και οτι οσους βλεπουν τετοιους και τετοιες δε εχουν iq αλλα το οτι θυμωνω και καλα επειδη μου λες αι γαμησου και μπερδεμενο τυπακι δε θυμωνω απλα το παιζω ψαρωτικος για πλακαΕίσαι μπερδεμένο τυπάκι ... άντε ciao τώρα
Τσακαλε, δες το λίγο διαφορετικά. Είναι σαν να κάνεις υγιεινή διατροφή, αλλά μια στο τόσο να θέλεις να φας και την σαβουρα σου. Έτσι και με το reality, μπορεί να μην παρακολουθείς σχεδόν ποτέ τέτοιες εκπομπές, αλλά μια στο τόσο να θέλεις να δεις και την τρασιλα σουενταξει κοιτα το οτι θεωρω τους καγκουρες και τις ντιβες του ρεαλιτι αυτου κατωτεριτητες ειναι αληθεια και οτι οσους βλεπουν τετοιους και τετοιες δε εχουν iq αλλα το οτι θυμωνω και καλα επειδη μου λες αι γαμησου και μπερδεμενο τυπακι δε θυμωνω απλα το παιζω ψαρωτικος για πλακα
δες ενα μπεζο για τρασιλα ή μια φαιη που στη τελικη δε ειναι φλωροκαγκουρες και ντιβες κρυομουνες που πανε με καγκουρες,και μη μου πεις πως η φαιη ειναι ντιβα γιατι με τον λιαγκα πηγε που δε εχει σχεση με φλωροκαγκουρα το στιλ του,μαλακας ειναι ναι αλλα καγκουροφλωρος δε ειναι.Τσακαλε, δες το λίγο διαφορετικά. Είναι σαν να κάνεις υγιεινή διατροφή, αλλά μια στο τόσο να θέλεις να φας και την σαβουρα σου. Έτσι και με το reality, μπορεί να μην παρακολουθείς σχεδόν ποτέ τέτοιες εκπομπές, αλλά μια στο τόσο να θέλεις να δεις και την τρασιλα σου
Γούστα είναι αυτά φίλε. Και μένα η γνώμη μου είναι πως τότε ήταν πιο ωραία, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Σίγουρα πάντως είχε περισσότερη φρεσκάδα και ήταν πιο ανεπιτήδευτη.Πιό ωραία ήταν τότε
Τύπε αυτά τα ο γνωστός του γνωστού δεν πιάνουν στο bou ... μόνο αν καθόσασταν ίδιο θρανίο σε πιστεύουμε
Γνωστό τσουλί η βασίλισσα της Ιορδανίας οπότε πιο πιστευτός θα σουν.Όντως ισχύουν αυτά που γράφω.
Στην τελική δεν είπα ότι ξερω kai τη βασίλισσα της Ιορδανίας ούτε ότι πήδηξα κιολας το βλήμα αυτο....
Αν δεν πιστεύεις στα @@ μου βασικά.... Μάπα .
Τυπικές σύγχρονες γυναίκες μαν μουΓια να ξεφύγουμε λίγο, ας πω κι εγώ κάτι σχετικό. Μαρία και Νίκη παραδείγματα ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΉΝ !!
Ξινομουνες, ξενερωτες, βλαμμένες, εγωιστριες και απαίσιοι χαρακτήρες. Έχουν την τάση να μειώνουν - προσβάλλουν επαναλαμβανόμενα τους άντρες, και μόλις γίνει το αντίθετο drama queens.
Τουπε στον Θεό, και απαιτήσεις τρελές για τα standards τους, για να βρουν τον κατάλληλο πρεπει να τον περάσουν από κόσκινο.
Γι αυτό και οι περισσότερες είναι είτε αγάμητες ή κακογαμημένες. Με τι καρδιά να στον σφυρίξει ο άλλος μωρή κάρχια όταν του έχεις κάνει τ’ αρχιδια πλανήτες;Τυπικές σύγχρονες γυναίκες μαν μου
Γνωστό τσουλί η βασίλισσα της Ιορδανίας