athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.581
- Πόντοι
- 12.756
στον πατο σου εχω μια θεση
στον πατο σου εχω μια θεση
γιαυτο βγαζει 5000 το μηνα δουλεύει 24ωροΦύγε ρε μαλάκα ... μέχρι και ο Robocop θέλει φόρτηση ... εσύ πως στο διάλο την παλεύεις ?
Σαν ΑΤΜ ... Το όνειρο κάθε μουνέτου του παρόντος νήματοςτριπτυχο επιτυχιας....ΤΙΜΙΟΤΗΣ,ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΙΣ,ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΙΣ
ποτε ποτε ,κορώνα στο κεφάλι μου σε εχωστον πατο σου εχω μια θεση
ΚΑΘΑΡΑ ... χώρια τα τιπςγιαυτο βγαζει 5000 το μηνα δουλεύει 24ωρο
δε σε εβρισα καταρχιν,τη γνωμη μου λεω δε υπαρχει λογος να εξαπτεσαι.Σας ευχαριστούμε πολύ κύριε για τα καλά σας λόγια.
Τραβά τώρα και γαμήσου.
+ τιπςΚΑΘΑΡΑ ... χώρια τα τιπς
AAAA not enough then ... δεν θα φτάσουν+ τιπς
οπως και να εχει ειστε ακυροι να ασχοληστε με σκουπιδαρια σα και του ρεαλιτι αλλα οκ.Τύπε δεν βλέπουμε ... δουλεύουμε ... στην μετα-κόβιντ εποχή είμαστε remote paparazzi ... περιμένουμε από τα μουνέτα το niple-slip & side boob για να στείλουμε στα αξιόπιστα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα το υλικό να ζήσουμε
Ντάξει ρε μαλάκα δεν έχουμε Beckham εδώ να τη στήσουμε όξω από το σπίτι τουοπως και να εχει ειστε ακυροι να ασχοληστε με σκουπιδαρια σα και του ρεαλιτι αλλα οκ.
κοιτα εδω Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων) - Page 7139 - bourdela.com forum αστακουδακια ταζει εχει πολυ χρημα ο τυπος ΑθηναιοςAAAA not enough then ... δεν θα φτάσουν
δε μαρεσει ο τροπος σου,δε σου μιλησα ετσι ωστε να μιλας ετσι τη γνωμη μου λεω, για χαλαρωσε λιγο.Ντάξει ρε μαλάκα δεν έχουμε Beckham εδώ να τη στήσουμε όξω από το σπίτι του
Θα πηδήξει μουνέτο με υποσχέσεις και με΄τα όχι αρχίδια αστακό θα φάει το νέτο ... στην καλύτερη σουβλάκια σε παγκάκι όπως έκανε ο Πούσιςκοιτα εδω Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων) - Page 7139 - bourdela.com forum αστακουδακια ταζει εχει πολυ χρημα ο τυπος Αθηναιος
Δεν σ άρεσε ??? Μμμμ ... πολύ στ αρχίδια μου (emotional mood)δε μαρεσει ο τροπος σου,δε σου μιλησα ετσι ωστε να μιλας ετσι τη γνωμη μου λεω, για χαλαρωσε λιγο.
είναι κιμπαρης ,λεβέντης και καραμπουζουκλής δεν κανει τετοιαΘα πηδήξει μουνέτο με υποσχέσεις και με΄τα όχι αρχίδια στακό θα φάει το νέτο ... στην καλύτερη σουβλάκια σε παγκάκι όπως έκανε ο Πούσις
Σιγά μη χρεωθεί κιόλας θα μου πεις στο τέλοςείναι κιμπαρης ,λεβέντης και καραμπουζουκλής δεν κανει τετοια
ποναει η αληθεια οτι δε εχετε iq γιατι ασχοληστε με αποληφαδια(ντιβες και καγκουρες κατωτεροτητες δλδ) αλλα ειναι η αληθειαΔεν σ άρεσε ??? Μμμμ ... πολύ στ αρχίδια μου (emotional mood)
Τύπε σε ένα νήμα χωρίς νόημα οι υπόλοιποι κάνουμε χιούμορ και εσύ μιλάς και καλά σοβαρά ... σίγουρα δεν είμαστε εμείς η ομάδα με έλλειψη IQποναει η αληθεια οτι δε εχετε iq γιατι ασχοληστε με αποληφαδια(ντιβες και καγκουρες κατωτεροτητες δλδ) αλλα ειναι η αληθεια
το ερωτημα ειναι αλλο....γαιτι κανεις γκεσταριλικιαΤύπε σε ένα νήμα χωρίς νόημα οι υπόλοιποι κάνουμε χιούμορ και εσύ μιλάς και καλά σοβαρά ... σίγουρα δεν είμαστε εμείς η ομάδα με έλλειψη IQ
και γω για πλακα τα λεω μαν τρολαρω μη τρελενεσαι,τα λεω δηθεν σοβαρα για πλακα.Τύπε σε ένα νήμα χωρίς νόημα οι υπόλοιποι κάνουμε χιούμορ και εσύ μιλάς και καλά σοβαρά ... σίγουρα δεν είμαστε εμείς η ομάδα με έλλειψη IQ