κατι σε φασολακι εχουμε?
Λυπαμαι, σε φασολι μονο!
κατι σε φασολακι εχουμε?
Τσαουλιά αλλά μόνο τα κοντάκατι σε φασολακι εχουμε?
Το μόνο "αρνητικό" ειναι οτι δεν δινει back door .
Δινει με έξτρα χρεωση +40 € .
Υπάρχουν κάποιες που έχουν default full πρόγραμμα που το anal είναι στην τιμή. Έξτρα και στο 50αρι είναι τελευταία μόδα.Λες δε δίνει κώλο, αλλά τον δίνει τελικά με έξτρα χρέωση. Τι ήθελες δηλαδή, να το δίνει χωρίς έξτρα;
Όσες ξέρω που δίνουν, πάντα με έξτρα. Τώρα αν υπάρχει κάποια που δίνει χωρίς έξτρα, πάω πάσο.
Αλλά αυτό που είπες είναι σε αντίφαση.
Κατά τα άλλα μια χαρά είναι το κωλαράκι της Λουίζας αν ξέρεις πώς να της φερθείς.
Οι περισσότερες πράγματι χρεώνουν έξτρα, υπάρχουν όμως και λίγες που το έχουν στο πρόγραμμά τους χωρίς έξτρα χρέωσηΛες δε δίνει κώλο, αλλά τον δίνει τελικά με έξτρα χρέωση. Τι ήθελες δηλαδή, να το δίνει χωρίς έξτρα;
Όσες ξέρω που δίνουν, πάντα με έξτρα. Τώρα αν υπάρχει κάποια που δίνει χωρίς έξτρα, πάω πάσο.
Κατά τα άλλα μια χαρά είναι το κωλαράκι της Λουίζας αν ξέρεις πώς να της φερθείς.
Μεγαλο βουνο, δεν ειπα κατι κακο για την κοπελα αν αυτο σε ενδιαφερει.Λες δε δίνει κώλο, αλλά τον δίνει τελικά με έξτρα χρέωση. Τι ήθελες δηλαδή, να το δίνει χωρίς έξτρα;
Καλο θα ειναι αυτη τη μοδα να μην την επικροτουμε, επιλεγοντας προγραμματα χωρις την εξτρα χρεωσηΥπάρχουν κάποιες που έχουν default full πρόγραμμα που το anal είναι στην τιμή. Έξτρα και στο 50αρι είναι τελευταία μόδα.
πάντως δεν απαντάει στα μηνύματα στο βιπερ
στο τηλέφωνο απαντάει? δεν δοκίμασαΓιατί βαιμπερ και οχι απευθείας τηλέφωνο;
ασε ρε,μην λες τετοια μεγεθη και την αγριευεις.Μελιτζάνα φαντάζομαι δεν κάνει...Δεν λέω για μπριαμ
ασε ρε,μην λες τετοια μεγεθη και την αγριευεις.
προσπαθω να την ψησω να δεχτει το φασολακι πρωτα.
να πει το ναι χωρις να δει.
αν δει μπορει να φαμε πορτα.
Ωωωωωω...ετσι ??
Εσύ είσαι κούκλα;ετσι ??
καλημερα ομορφηΚαλησπέρα σας!
τι κάνετε, χαθήκαμε λίγο αλλά απο σήμερα .....
θελουμε φωτο για την καινουργια χρονιαΚαλησπέρα σας!
Καλή χρονιά με υγείαΚαλησπέρα σας!