funkyxxxxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.157
- Πόντοι
- 456
Με κανα δακρυβρεχτο ποστ οπως κανουν καποιες αλλες που τσιμπανε οι αγαπουλοερωτευμενακηδες;Το καλύτερο θα ηταν να τοποθετηθεί η κοπέλα.
Με κανα δακρυβρεχτο ποστ οπως κανουν καποιες αλλες που τσιμπανε οι αγαπουλοερωτευμενακηδες;Το καλύτερο θα ηταν να τοποθετηθεί η κοπέλα.
Να τοποθετηθεί.. δεν πρέπει να απαντήσει σε ολα αυτά ;Με κανα δακρυβρεχτο ποστ οπως κανουν καποιες αλλες που τσιμπανε οι αγαπουλοερωτευμενακηδες;
Αντε να δουμε...Να τοποθετηθεί.. δεν πρέπει να απαντήσει σε ολα αυτά ;
Με λες χοντρό και άσχημο φιλε?Γράψου γυμναστήριο και κάνε πλαστική παντού....τότε ίσως πάρεις την πραγματική εμπειρία
Τι σε μπέρδεψε παιχταρας.Παλι με μπερδεψατε και οι 2 σας.
Εννοούσα τον hustler και iceman.Τι σε μπέρδεψε παιχταρας.
Πριν κοβιντ εποχή οποία και να έβγαιναν στην δουλειά τιμούσαν τα λεφτά που έπαιρναν.στο ραντεβού κοιτούσαν να περάσεις καλά.
Και να φύγεις ευχαριστημένος.
Τα τωρινά που βγαίνουν στην δουλειά είναι γεμάτο τους και μαγκιά.
Σαν λένε χάρη σε κάνουμε που με γαμας.
Ανοίγουν τα πόδια και σε λέει έλα να τελειώνουμε να την κάνω.και σε αυτό φταίμε εμείς που όταν βλέπουμε τέτοια συμπεριφορά στο δεκάλεπτο δεν το ρίχνουμε άκυρο.Υ.Γ.
Αλλά όταν μιλάει το κάτω κεφάλι όλα τα παραπάνω είναι άχρηστα.
Σκέψου να έκλεινες με 200 ευρώ και να της έλεγες έχω μόνο 150...Θεωρώ οτι απο την στιγμή που συμφωνείς με την κοπέλα τόσο στο χρηματικό οσο κι στην απαίτηση των θέλω σου, καλό είναι να εφαρμόζονται. Προσωπικά είχα σκοπό να την κλείσω για 2 ωρες. Πρέπει όμως απο την στιγμή που συμφωνήσει, να εφαρμόσει αύτα που συμφωνήσαμε.
απο το τηλεφωνο ολες αφηνουν να εννοηθει οτι συμφωνουν....μετα πας και σου ζητανε τα λεφτα μπροστα.....και μετα τρως το κομοδινο με τα οχι τα μη τα ποναω κτλ.....Θεωρώ οτι απο την στιγμή που συμφωνείς με την κοπέλα τόσο στο χρηματικό οσο κι στην απαίτηση των θέλω σου, καλό είναι να εφαρμόζονται. Προσωπικά είχα σκοπό να την κλείσω για 2 ωρες. Πρέπει όμως απο την στιγμή που συμφωνήσει, να εφαρμόσει αύτα που συμφ
Εσυ δεν πας με ανεξάρτητες μη μας ζαλίζεις τα παπαριασαρδελα να παρω τι λες;
Σκέψου να έκλεινες με 200 ευρώ και να της έλεγες έχω μόνο 150...
Χρειάζεται να υπάρχει καλή πίστη.. Αν γίνει αυτό θα πάρει τα λεφτά για αυτή την φορά αλλά θα χάσει πολλά περισσότερα στο μέλλον. Οχι μόνο η συγκεκριμένη κοπέλα. Η οποιαδήποτε.απο το τηλεφωνο ολες αφηνουν να εννοηθει οτι συμφωνουν....μετα πας και σου ζητανε τα λεφτα μπροστα.....και μετα τρως το κομοδινο με τα οχι τα μη τα ποναω κτλ.....
Μου ετυχε με Αφροδιτη38.απο το τηλεφωνο ολες αφηνουν να εννοηθει οτι συμφωνουν....μετα πας και σου ζητανε τα λεφτα μπροστα.....και μετα τρως το κομοδινο με τα οχι τα μη τα ποναω κτλ.....
τα λεφτα στο τελος και με το αναλογο ψαλιδι αν δεν ηταν οπως τα παρουσιασε.....Μου ετυχε με Αφροδιτη38.
ΜΑΚΡΙΑ..
Για ψαλίδι παίζεται, γιατί ενδεχομένως να πρέπει να αντιμετωπίσεις τον ασβερκο που περιμένει κάτω...τα λεφτα στο τελος και με το αναλογο ψαλιδι αν δεν ηταν οπως τα παρουσιασε.....
Εσύ ρε φίλε πάλι , λες ότι τα φιλιά για εσένα είναι must και στο διπλανό νήμα της Μαρίας έχεις γράψει 150 post και ψήνεσε να κλείσεις .Καλή Κυριακή φίλοι... παρακολουθώ με ενδιαφέρον γιατι τα φιλιά και σε εμένα είναι MUST... και την ειχα στα υπόψιν...
Προβλέπεται ή είδηση τής ημέρας ή ανάρτηση σού.Μου ετυχε με Αφροδιτη38.
ΜΑΚΡΙΑ..
Ζητώ συγγνώμη σε όλους που δεν γράφω κριτικές, γιατί βαριέμαι.Προβλέπεται ή είδηση τής ημέρας ή ανάρτηση σού.