Alexis_cool
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 4.772
- Πόντοι
- 456
καλησπέρα !
Το ΣΚ δεν θα δουλέψω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
βαλε το ΣΚ που δεν θα δουλεψεις, αβαταρ με κλειστα τα μπουτια...
καλησπέρα !
Το ΣΚ δεν θα δουλέψω
πίπη ήταν η πληροφορία που μας έλειπε. σώζεις λέμε...Θέλω να σε γλυψω παντού και αυτό θα γίνει σίγουρα την άλλη εβδομάδα.
Ναι δεν το έχει σκεφτεί κανένας είμαι ο πρώτος. Κλαίω από τα γέλιαπίπη ήταν η πληροφορία που μας έλειπε. σώζεις λέμε...
Αυτες ειναι πληροφοριες. Οχι πιπεςπίπη ήταν η πληροφορία που μας έλειπε. σώζεις λέμε...
Thx you baby!Louisa is just incredible! Really gorgeous and sweet girl! Had an amazing time with her! Can't wait to meet her again!
...μην ακους τι λενε κοριτσαρε, διαδοσεις!!!καλησπέρα !
Το ΣΚ δεν θα δουλέψω
Dude, have you tried louisa's grover?Louisa is just incredible! Really gorgeous and sweet girl! Had an amazing time with her! Can't wait to meet her again!
Τις σούβλισες όλες ρε σατανά !...μην ακους τι λενε κοριτσαρε, διαδοσεις!!!
...εχω δρομο ακομηΤις σούβλισες όλες ρε σατανά !
what is grover?Dude, have you tried louisa's grover?
what is grover?
what is grover?
Φώναξε τόν @funkyxxxxx νά μας πει, ξέρει από αυτάΔουλεμενο δειχνει!
@dimigoall
Οι κριτικές της μ'εχουν μπερδέψει πολύ.Φώναξε τόν @funkyxxxxx νά μας πει, ξέρει από αυτά
Όντως, και εγώ υπό σκέψη είμαι ακόμα, αν και την μία κριτική την έχω για σοβαρή.Οι κριτικές της μ'εχουν μπερδέψει πολύ.
Τότε ας κάνει λίγα ραντεβού να μην φθειρεται και αυτή.Με αφορμή τις δυό τελευταίες κριτικές της, εγώ θέλω μόνο να πω το εξής.
Από όσο γνωρίζω, σχεδόν καμιά συνοδός δεν αποδίδει το 100% με όλους τους πελάτες. Πολλοί οι λόγοι. Μπορεί να κουράστηκε, μπορεί να είναι σε άσχημες μέρες, ή κάτι άλλο.
Θα μου πείτε δουλειά της είναι έχει την υποχρέωση να αποδίδει το 100% με όλους.
Κι όμως, όχι. Νομίζω δύσκολα θα βρεθεί συνοδός που αποδίδει εξαιρετικά με όλους. Πάλι οι λόγοι πολλοί, δεν έχει νόημα να τους αναλύσουμε εδώ.