Αν δεις στο ινστα πόσες βάζουν στα story τους συνομιλίες με paysafe κσι τέτοια... πριν 5 λέπρα είδα μια συνομιλία, 2 50αρες paysafe είχε παρει ο αλλος...
Ειχε λεπρα και της δινουν και paysafe; Χαχαχα!
Αν δεις στο ινστα πόσες βάζουν στα story τους συνομιλίες με paysafe κσι τέτοια... πριν 5 λέπρα είδα μια συνομιλία, 2 50αρες paysafe είχε παρει ο αλλος...
Μαύρα δόντια????μπλιαχ...!
Η ανωμαλία πληρώνεται τυπε.... χαχαχαχαΕιχε λεπρα και της δινουν και paysafe; Χαχαχα!
γενικα πιστευω οτι βγηκε μια φουρνια κορασιδων που εχουν μια μαγκια που δεν συναδει με την ηλικια τους....εχουν πολυ υφακι ....αυτο με οδηγει στο συμπερσμα πως ειτε η κοινωνια εχει φτασει στα κατωτατα επιπεδα ειτε υπαρχει καποια κεντρικη οδηγια....ο ορος ανεξαρτητη σπανιζει....ελαχιστες κοπελες ειναι αυτες που παρεχουν απλοχερα τη καβλα που εχουν μεσα τους και σε λογικο αντιτιμο.....αποτυχημενες ινφλουενσερς ονλυ φανς κτλ καταληγουν βιζιτες της συμφορας....και μαλιστα με το σκεπτικο να γαμηθουν με οσο γινεται πιο πολλους οσο πιο συντομα για να εξαφανιστουν κρατωντας τους πιο χειραγωγησιμους για στανταρακια στις δυσκολες μερες....
δεν ξέρω κάποια εταιρεία πλην στοιχηματικων να δέχεται paysafe. επίσης θέλει wallet, που σημαίνει ταυτοποίησημε αφμ. τέλος αν η paysafe δει κάρτες μια από Κρήτη, μια Αθήνα κλπ σε κλείνειΑγοράζουν διαφορά από το διαδίκτυο! Ρούχα κινητά κλπ
πάμε πάλιΗ paypal ειναι αυτή που δέχονται στο internet? Άρα με paysafe τις χρησιμοποιούν για στοιχήματα...
Στοίχημα slots ρουλέτα κτλπάμε πάλι
βάζει το πορνιδιο αγγελία με τα κωλομερια
δίνεις εσύ την paysafe
είτε αυτή την δίνει σε εμένα με λιγότερα χρήματα, πχ αντί για 100€ με 80€ και εγώ τα εξαργυρώνω όπου θέλω, είτε την πουλάω ξανά αν είμαι περιπτεράς
είτε την καταθέτει μέσω του ewallet στο λογαριασμό της. Ο λογαριασμός όμως έχει ΑΔΤ, ΑΦΜ κλπ στοιχεία. αν λοιπόν αυτές βάζουν κάτι χιλιάρικα μηνιαίως, θα σκάσουν οι αρχές. επίσης, για λόγους ασφαλείας, ξέπλυμα κλπ, η paysafe, αν δει ότι σήμερα η κάρτα πουλήθηκε από το μηχανάκι στην Κρήτη, αυτιο στο Μεσσολογι, και μεθαύριο ζτο Μέτσοβο, θα σου μπλοκάρει το λογαριασμό
με απλά ελληνικά, ερωτώ:
τι τις κάνουν τις paysafe;;;
Έιναι μια γλύκα τα τατουσακια τηςη Λουίζα πως τα πάει με τα πατουσάκια της; Εχουν ενεργητικό ρόλο στον αγώνα;
...αααα μαλιστα!!!!Hello boys !!!
Δείξε μας φωτο με το κωλοτρυπιδι σου ...Τι μπάχαλο εχει γίνει στο νήμα
Εεε... βάλε μια τάξη...Τι μπάχαλο εχει γίνει στο νήμα
Όταν δεν δίνεις νέο υλικό στο πελάτη.Τι μπάχαλο εχει γίνει στο νήμα
Οι γνωστοί μπαχαλακιδες....Τι μπάχαλο εχει γίνει στο νήμα
Έβαλες και εσύ το χεράκι σου αγαπητή Λουιζα !Τι μπάχαλο εχει γίνει στο νήμα
Με δυο κακές κριτικές και εξαφανίστηκε το μωρό… ούτε φωτό ούτε τίποτα… σιγή ασυρμάτου..