You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lost
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 107K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ολοκληρη νταρμα κατελαβε το νησι στα 70"s,δεν μπορουσε καποιος να διασχισει τα μπαμπου και να βρει το source?
σιγουρα δεν δοθηκαν απαντησεις.ολοι θελαν να μαθουν για τους αριθμους τιν ιστορια του νισιου(αγαλμα-τι υπηρχε πριν την μανα του γιακουμη-νταρμα)τον λογο που ο γουολτ και ο ααρων ηταν ξεχωριστοι,ολα τα μεταφυσικα και ποσα αλλα ερωτηματα.εγινε κατι αλλο,με το φιναλε δημιουργηθηκαν και αλλα ερωτηματα.μην κολαμε ομος σημασια δεν εχει μονο ο προορισμος αλλα και το ταξιδι.και 6 χρονια τωρα μας απογειωσε η σειρα.πιστευω πως οπος τωρα λεω π.χ σε νεωτερους μου(εγω 37) για τα αθλητικα μεγαλωσα με γκαλη τζορνταν προλαβα λιγο μαραντονα,ετσι μετα απο χρονια θα λεω πως εζησα τηλεωπτικα στα χρονια του λοστ καθως και την ολη τρελα.
οσες και αντιρισεις να εχουμε ολοι λιγο πολυ συγκινιθικαμε με το φιναλε.
ευχαριστουμε ολους τους συντελεστες του
αντε να ξαναδεις τηλεωραση τωρα...
οσες και αντιρισεις να εχουμε ολοι λιγο πολυ συγκινιθικαμε με το φιναλε.
ευχαριστουμε ολους τους συντελεστες του
αντε να ξαναδεις τηλεωραση τωρα...
annamaria88
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
συμφωνω! ζησαμε στην εποχη του λοστ παιδια και οπως και να ταν το φιναλε το λοστ θα μεινει στην ιστορια και θα το λεμε στα παιδια μας οπως οι δικοι μας μας λενε για τη δυναστεια
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 76
- Πόντοι
- 16
ας γράψω κι εγώ δυο λέξεις,έτσι,για το θρεντ που μας βοήθησε όλους,αν και με έχουν καλύψει όλες οι προηγούμενες τοποθετήσεις.
περίμενα κι εγώ απαντήσεις,ειδικά στο θέμα με τα ταξίδια στο χωροχρόνο,θυμάμαι είχα σκαλώσει στα επεισόδια με το Φάραντευ που έκανε πειράματα με το ποντίκι,που κρατούσε σημειώσεις που εξηγούσε κλπ κλπ,τώρα μας είπαν δεν υπάρχει χρόνος,ο χρόνος δεν έχει σημασία και τα ρέστα.
από άποψη χαρακτήρων κορυφαία σειρά(αχχχχχ Τζούλιετ )
ΥΓ εγώ που δεν βλέπω άλλο σήριαλ απ'το νετ και καθόλου τηλεόραση να δω τι θα κάνω
περίμενα κι εγώ απαντήσεις,ειδικά στο θέμα με τα ταξίδια στο χωροχρόνο,θυμάμαι είχα σκαλώσει στα επεισόδια με το Φάραντευ που έκανε πειράματα με το ποντίκι,που κρατούσε σημειώσεις που εξηγούσε κλπ κλπ,τώρα μας είπαν δεν υπάρχει χρόνος,ο χρόνος δεν έχει σημασία και τα ρέστα.
από άποψη χαρακτήρων κορυφαία σειρά(αχχχχχ Τζούλιετ )
ΥΓ εγώ που δεν βλέπω άλλο σήριαλ απ'το νετ και καθόλου τηλεόραση να δω τι θα κάνω
Επισκέπτης
trivia
-Kate is the only original cast member to leave the island, come back, and leave again
-Adewale Akinnuoye-Agbaje(mr.eko) was offered a guest spot in this episode, but negotiations failed as it is claimed he asked for a fee five times what he was offered( )
-Matthew Fox claims that he knew from the start of the show that the final shot would be Jack dying and closing his eyes
-As the Ajira Flight 316 plane flies over the Island, it makes the same sound as that used as the transition sound to the "Flash-sideways timeline"
-Christian's final conversation with Jack about "all things being real" was very similar to the speech Libby gave to Hurley when they were on the cliff
-Kate is the only original cast member to leave the island, come back, and leave again
-Adewale Akinnuoye-Agbaje(mr.eko) was offered a guest spot in this episode, but negotiations failed as it is claimed he asked for a fee five times what he was offered( )
-Matthew Fox claims that he knew from the start of the show that the final shot would be Jack dying and closing his eyes
-As the Ajira Flight 316 plane flies over the Island, it makes the same sound as that used as the transition sound to the "Flash-sideways timeline"
-Christian's final conversation with Jack about "all things being real" was very similar to the speech Libby gave to Hurley when they were on the cliff
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
H Kate, παντως λογικα died long after Jack...
μιας και εφυγε απο το νησι, λογικα θα εζησε μετα αρκετα χρονια την ζωουλα της...
και μου προκαλει εντυπωση οτι διαφαινεται οτι δεν τον ξεπερασε τον Τζακ, και του ειπε "i missed you so much Jack"..!!!
Σαν να μην εκανε τιποτα μετα στην ζωη της...
Επισης εντυπωση μου προκαλει, οτο reunion ολοι εχουν τις μορφες (ηλικιακα) οπως οταν γνωριζονταν, και οχι οπως οταν πεθαναν!! Θα μπορουσε πχ η Κειτ να ερθει 80 χρονων!!! ΞΕΝΕΡΩΜΑ
μιας και εφυγε απο το νησι, λογικα θα εζησε μετα αρκετα χρονια την ζωουλα της...
και μου προκαλει εντυπωση οτι διαφαινεται οτι δεν τον ξεπερασε τον Τζακ, και του ειπε "i missed you so much Jack"..!!!
Σαν να μην εκανε τιποτα μετα στην ζωη της...
Επισης εντυπωση μου προκαλει, οτο reunion ολοι εχουν τις μορφες (ηλικιακα) οπως οταν γνωριζονταν, και οχι οπως οταν πεθαναν!! Θα μπορουσε πχ η Κειτ να ερθει 80 χρονων!!! ΞΕΝΕΡΩΜΑ
Επισκέπτης
παντως ηταν ευχαριστο που εφυγε ο ριτσαρντ με το αεροπλανο αν και δεν εμφανιστηκε στην εκκλησια(γιατι αραγε?)
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Θα ζει ακόμα ο μαλάκαςπαντως ηταν ευχαριστο που εφυγε ο ριτσαρντ με το αεροπλανο αν και δεν εμφανιστηκε στην εκκλησια(γιατι αραγε?)
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
Θα ζει ακόμα ο μαλάκας
σε καποια φαση ο μαιλς του λεει εχεις μια ασπρη τριχα...αρα αρχισε να γερνάει..
τωρα γιατι δεν ηταν στην εκκλησια...
tomcat00
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
για τους α8εραπευτα ρομαντικους, τεικ γιορ πικ:
annamaria88
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
σε καποια φαση ο μαιλς του λεει εχεις μια ασπρη τριχα...αρα αρχισε να γερνάει..
τωρα γιατι δεν ηταν στην εκκλησια...
ναι οντως αρχισε να γερναει αρα ψωφισε κι αυτος καποια στιγμη
δεν με κοφτει εμενα ομως τοσο γιατι δεν πηγε στην εκκλησια μαλλον γιατι δεν ηταν το πικ της ζωης του αυτα τα γεγονοτα αλλα η γυναικα του
εμενα με κοφτει πως στο καλο τους ειδε ολους να πεθαινουν? :S
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ?εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ?εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ?εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ?εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ?εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ?εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ?εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ?εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ?εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ?εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ? εχω καιρο να σου πω οτι εισαι ζαβή ?ναι οντως αρχισε να γερναει αρα ψωφισε κι αυτος καποια στιγμη
δεν με κοφτει εμενα ομως τοσο γιατι δεν πηγε στην εκκλησια μαλλον γιατι δεν ηταν το πικ της ζωης του αυτα τα γεγονοτα αλλα η γυναικα του
εμενα με κοφτει πως στο καλο τους ειδε ολους να πεθαινουν? :S
annamaria88
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
για πες ρε γκας που σαι και μοντ. ποιος γαμαει τωρα το θρεντ?
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
για πες ρε γκας που σαι και μοντ. ποιος γαμαει τωρα το θρεντ?
δεν βλεπω κατι.τι θες να πεις?
annamaria88
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Επισκέπτης
ανναμαρια, σε κάλυψε το φιναλε του τοστ?
Επισκέπτης
δεν βλεπω κατι.τι θες να πεις?
Επισκέπτης
βρε βλύτρα...
ένα μουνάκι καλό έχει απομείνει όλο και όλο στο site...και το αποπέρνετε?
ένα μουνάκι καλό έχει απομείνει όλο και όλο στο site...και το αποπέρνετε?
Επισκέπτης
ενδιαφερον αν και διαφωνω σε καποια σημειαγια τους α8εραπευτα ρομαντικους, τεικ γιορ πικ:
στα σημεια για την νταρμα και τους αδερς
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 22