Υπαρξιακά μου φαίνεται μας δημιούργησε...
...έχετε καραξενερώσει και πολεμάτε να χρυσώσετε το χάπι ! Κρατήστε όλα τα επεισόδια μέχρι το What They Died For...το φινάλε απλά σαν μια άτυχη στιγμή, εγώ αυτό κάνω. Οι άνθρωποι δημιούργησαν μια εντυπωσιακή μυθολογία-πραγματικότητα στο νησί, δεν είχαν τη θέληση,χρόνο,λεφτά whatever να κλείσουν τον κύκλο αξιοπρεπώς και σου ρίχνουν μια ότι έγινε έγινε κάτσε τώρα αναρωτήσου...ο άνθρωπος μετράει...πάμε στον Παράδεισο...εγια μόλα εγια λέσα βάλε και τ'αρχίδια μέσα !
@gfe ο Μπεν δεν μπήκε ακόμα γιατί προφανώς είχε πράγματα να κάνει, να καθαρθεί (όπως ο Μητσοτάκης το 91), σου λέει κάτσε να ξυπνήσουμε τη Russeau, την Alex (φήμες ότι θα τις πάει σε στρατόπεδο στη Νικαράγουα για να δουν το φως το ιλαρόν δεν επιβεβαιώθηκαν), να τακτοποιήσουμε και τίποτα άλλες καφρίλες και μετά περνάμε και μεις το ποτάμι (άραγε να κράταγαν τίποτα ψιλά για το Χάρο ή έκανε χορηγία η Widmore ?).
Σουπίτσα κύριοι, ας την κάνουμε γαργάρα κι ας ελπίσουμε ότι το επόμενο Lost να μη μας τα χαλάσει στο φινάλε...ο γαμπρός εξυρίσθη χάλια εις το τέλος, αμήν !
Πιο πολύ με στεναχωρεί το ότι θα πεθάνει το thread, μέσα σε ένα forum που κατά ένα μεγάλο ποσοστό καγκουρίζει οικτρά...και μη ώντας μπουρδελιάρης ή τηλεορασάκιας (μόνο Lost και Flashforward βλέπω κι αυτά από d/l) δε θα διαβάζω απόψεις από ενδιαφέροντα άτομα που συμμετέχουν εδώ !Σας συγκινώ ε ; είδατε κι εγώ μπορώ να γράψω φινάλε - όλοι κρύβουμε έναν Lindelof μέσα μας...