Νέα

Lost

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Σας αρεσε το φιναλε του Lost?

• Οχι

Ψήφοι: 4 21,1%
  • Ναι

Ψήφοι: 6 31,6%
  • Μετριο

Ψήφοι: 3 15,8%
  • Περιμενα κατι αλλο....

Ψήφοι: 6 31,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    19

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μ αρέσει που όλοι ξέρουν τι σκεφτόταν οι σεναριογράφοι και οι παραγωγοί
Ρε τα ξαναείπαμε,πόσες φορές θα τα πούμε,ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΧΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.τα υπόλοιπα ειναι progress που είπε και ο Τζέικομπ
To Lost είναι σαπουνόπερα χωνέψτο πια και ζήστε μ αυτό

irons

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
1.225
Δεν ξερουμε σκεψεις κανουμε, απλα υπαρχουν κενα που δεν αποδοθηκαν σωστα ;)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δεν ξερουμε σκεψεις κανουμε, απλα υπαρχουν κενα που δεν αποδοθηκαν σωστα ;)
Ποια κενά παίχτη μου,δε χρειάζεται να εξηγούνται όλα,πέθαναν ζωή σε λόγου μας πάμε για άλλα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Χωρίς να είναι η καλύτερη σειρά που γυρίστηκε ποτέ είναι σίγουρα η πιο πολυσυζητημένη
Αυτό και μόνο είναι κρέντιτ
Δε θέλω μόνο να δημιουργησει κλωνους και κακέκτυπα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ο Τζακ δεν θα είναι πια το απολωlost πρόβατο(και κανείς από τους άλλους)
"ήμουν τυφλός και είδα, ήμουν κουτσός και περπάτησα"

irons

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
1.225
Ποια κενά παίχτη μου,δε χρειάζεται να εξηγούνται όλα,πέθαναν ζωή σε λόγου μας πάμε για άλλα

Σιγουρα ζωη σε λογου μας παιχτη αλλα το κλεισιμο ηταν οπως οπως να τελειωνουμε.....τελος παντων απλα φαινόταν  οτι θα δωσει ενα μεταφυσικο εσωτερικο μυνημα αλλα οι κυριοι σεναριογραφοι δεν το ειχαν τελικως  :(

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
αντε να πω και εγω την μαλακια μου.

νησι,ζωη και γεγονότα πανω σε αυτο υπήρξαν κανονικότατα

η παραλληλη ζωη  δεν ηταν ρεαλ. πιο πολυ σε παραλληλη ζωη ψυχών μου φερνει οπου ο ντεζμοντ ανελαβε να τους ξυπνησει/θυμίσει την ζωη που τοτε ειχαν (μιας και δειχνει οτι ειχαν χασει τους δεσμους τους με το νησι) και να τους φερει ολους στο meeting point που ηταν η εκκλησία.ενα μερος οπου θα μπορυσαν και ξανασυναντηθουν ολοι μαζι για μια τελευταια φορα πριν κανουν ''mooving on'' οπως πολυ σωστα ειπε οHouse of Fun   βλεπουμε οτι ο μπεν  μενει εξω απο την εκκλησια παρολο που τον συγχωρσε ο λοκ , ειναι ολοι νεκροι στην εκκλησια.αλλοι πριν, αλλοι μετα απο τον τζακ.εκει που δειχνει οτι φευγει το αεροπλανο οντως εφυγε και συνεχισαν τις ζωες τους μεχρι να πεθανουν καποια στιγμη....

μαλακια οντως ειναι που δεν εξήγησαν αριθμους,βυθισμένο νησι και μερικα αλλα.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σιγουρα ζωη σε λογου μας παιχτη αλλα το κλεισιμο ηταν οπως οπως να τελειωνουμε.....τελος παντων απλα φαινόταν  οτι θα δωσει ενα μεταφυσικο εσωτερικο μυνημα αλλα οι κυριοι σεναριογραφοι δεν το ειχαν τελικως  :(
Νομίζετε ακόμα πως μια σειρά 120 επεισοδίων και 10 εκ τηλεθεατών σε κάθε επεισόδιο  και τεραστίου μπάτζετ αφήνεται στην τύχη της να κλείσει όπως νάναι?Απλά δεν ξέρετε πως λειτουργεί το Χόλυγουντ μάγκες.ΔΕΝ αφήνεται τίποτα στην τύχη του,δεν είναι Μπουλάς και Ρώμας εκεί ξέρετε

irons

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
1.225
Νομίζετε ακόμα πως μια σειρά 120 επεισοδίων και 10 εκ τηλεθεατών σε κάθε επεισόδιο  και τεραστίου μπάτζετ αφήνεται στην τύχη της να κλείσει όπως νάναι?Απλά δεν ξέρετε πως λειτουργεί το Χόλυγουντ μάγκες.ΔΕΝ αφήνεται τίποτα στην τύχη του,δεν είναι Μπουλάς και Ρώμας εκεί ξέρετε

Σιγουρα η βιομηχανια του χολυγουντ λειτουργει καπως....μηπως δεν τους αφησαν να το κλεισουν οπως αρχικα ηθελαν, μηπως θελουν να γαλουχησουν σκεψεις πεποιθησεις τηλεθεατων γιατι υπαρχουν πολλοι που μαθαινουν απο ταινίες, ή μηπως απλα δεν το ειχαν οι ανθρωποι. :huh: :huh:
Κουβεντα κανουμε ετσι?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το είχαν και το παραείχαν

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ή μηπως απλα δεν το ειχαν οι ανθρωποι. :huh: :huh:
Κουβεντα κανουμε ετσι?

το οτι δεν το ειχαν δεν φαίνεται απο 1 επεισόδιο αλλα απο το συνολο της σειρας.  ;) φυσικα και το ειχαν τα ατομα!!!

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Υπαρξιακά μου φαίνεται μας δημιούργησε...

...έχετε καραξενερώσει και πολεμάτε να χρυσώσετε το χάπι ! Κρατήστε όλα τα επεισόδια μέχρι το What They Died For...το φινάλε απλά σαν μια άτυχη στιγμή, εγώ αυτό κάνω. Οι άνθρωποι δημιούργησαν μια εντυπωσιακή μυθολογία-πραγματικότητα στο νησί, δεν είχαν τη θέληση,χρόνο,λεφτά whatever να κλείσουν τον κύκλο αξιοπρεπώς και σου ρίχνουν μια ότι έγινε έγινε κάτσε τώρα αναρωτήσου...ο άνθρωπος μετράει...πάμε στον Παράδεισο...εγια μόλα εγια λέσα βάλε και τ'αρχίδια μέσα !

@gfe ο Μπεν δεν μπήκε ακόμα γιατί προφανώς είχε πράγματα να κάνει, να καθαρθεί (όπως ο Μητσοτάκης το 91), σου λέει κάτσε να ξυπνήσουμε τη Russeau, την Alex (φήμες ότι θα τις πάει σε στρατόπεδο στη Νικαράγουα για να δουν το φως το ιλαρόν δεν επιβεβαιώθηκαν), να τακτοποιήσουμε και τίποτα άλλες καφρίλες και μετά περνάμε και μεις το ποτάμι (άραγε να κράταγαν τίποτα ψιλά για το Χάρο ή έκανε χορηγία η Widmore ?).

Σουπίτσα κύριοι, ας την κάνουμε γαργάρα κι ας ελπίσουμε ότι το επόμενο Lost να μη μας τα χαλάσει στο φινάλε...ο γαμπρός εξυρίσθη χάλια εις το τέλος, αμήν !

Πιο πολύ με στεναχωρεί το ότι θα πεθάνει το thread, μέσα σε ένα forum που κατά ένα μεγάλο ποσοστό καγκουρίζει οικτρά...και μη ώντας μπουρδελιάρης ή τηλεορασάκιας (μόνο Lost και Flashforward βλέπω κι αυτά από d/l) δε θα διαβάζω απόψεις από ενδιαφέροντα άτομα που συμμετέχουν εδώ !Σας συγκινώ ε ; είδατε κι εγώ μπορώ να γράψω φινάλε - όλοι κρύβουμε έναν Lindelof μέσα μας...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μπράβο φίλε Nyar,αν και διαφωνώ κάθετα,γράφεις σκωπτικά και με χιούμορ,cool τύπε μου

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κρίστιαν σε Τζακ:
There is no now,here  :rockon: :rockon: :rockon:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
copy απο φορουμ σχετικα με λοστ

Προσωπικά το τέλος μου άρεσε πολύ.Όχι δεν ήταν αυτό που περίμενα αλλά αυτό δεν με πείραξε.Μου άρεσε κυρίως με την καρδιά και όχι με το μυαλό.Με τη λογική μπορώ να το θάβω για ώρες αλλά το συναίσθημα είναι πολύ δυνατό και δεν μ'αφήνει και δεν είμαι σίγουρος αν θα μ'αφήσει ποτέ.

Τώρα για να πώ τι κατάλαβα οτι έγινε:

Δεν υπήρχαν flashsideways.Aυτό που βλέπαμε στην 6η σεζόν ήταν ας το πούμε ο Δρόμος των ψυχών των losties προς τον "παράδεισο".

Ερώτηση:Και πότε δηλαδή διαδραματίζεται;;
Aπάντηση:Για την ακρίβεια δεν διαδραματίζεται μια ορισμένη χρονική στιγμή.Αν πρέπει να πούμε χρόνο,σίγουρα αφού πεθανε και ο τελευταίος απο τους losties (δηλαδή στο μέλλον).

Ερώτηση:Δηλαδή πεθάναν όλοι στο νησί;
Απάντηση:Όχι.Αυτοί που μπήκαν στο αεροπλάνο έφυγαν απο το νησί και έζησαν τις ζωές τους.

Ερώτηση:Που διαδραματίζεται;;;
Απάντηση:Στο μυαλό των losties.Βασικά σε ένα κοινό τόπο οπου τα μυαλά/ψυχές των losties επικοινωνούν.

Ερώτηση:To νησί τι ρόλο έπαιξε σε αυτό που έγινε;;
Απάντηση:Το πιο πιθανό κανέναν ρόλο.Εκτός αν το οτι υπήρξαν "σταθερές" του νησιού (ότι κι αν σημαίνει αυτό αφού δεν μας το εξήγησαν) τους έδωσε την ενέργεια να το φτιάξουν.Ή αν αυτός ο κοινός τόπος ήταν στην καρδιά του νησιού όπως ισχυρίστηκε ο Ντέσμοντ.

Ερώτηση:H πυροδότηση της βόμβας απο την Τζουλιέτ έπαιξε κάποιο ρόλο;;
Απάντηση:Όχι.λειτούργησε κυρίως σαν τρίκ για να βγεί ανατροπή.

Το όλο consept ήταν σαν την ταινία
Spoiler
Mulholland Drive.Με τη διαφορά οτι δεν μιλάμε για την πορεία προς τον άλλο κόσμο ενός ατόμου αλλά όλων των losties (ή μάλλον όσων ήταν έτοιμοι γι'αυτό).Επίσης μου θύμισε λίγο το βιβλίο του Stephen King Ονειροπαγίδα.

Ερώτηση:Με χάλασε η εξήγηση αυτή;;
Απάντηση:Ναι και όχι.
Μου άρεσε γιατί απο τη στιγμή που έσκασαν μύτη τα "flashsideways" φοβόμουν τα χειρότερα.Οπότε η εξήγηση αυτή δεν ήταν η χειρότερη απο αυτές που άκουσα.
Δεν μου άρεσε γιατί αφού τα flashsideways δεν έπαιζαν κάποιο ιδιαίτερο ρόλο και τα έβαλαν μόνο και μόνο για να παίξουν μαζί μας,θα έπρεπε να βρουν κάποιο τρόπο ωστε να τρώνε λιγότερο χ'ωρο και χρόνο απο τα επεισόδια.

Υπάρχει και μια 2η εξήγηση για αυτό το "καθαρτήριο ψυχών" που είδαμε στα "sideways".Ίσως το νησί να σκάναρε όντως τις προσωπικότητες των losties (κάποιος το είχε πει παλαιότερα ως ιδέα) και να τις αποθήκευε στο "σκληρό" του.Και όταν κάποια στιγμή στιγμή στο πολύ μακρινό μέλλο το νησί καταστρέφεται,η ενέργεια του νησιού φεύγει και έτσι "ντιλιτάρονται" και οι σκαναρισμένες προσωπικότητες.Αυτή η θεωρία δεν με ικανοποιεί απλά την αναφέρω γιατί την άκουσα.

Ερώτηση:Μου άρεσε το φινάλε της σειράς;;;
Απάντηση:Μου άρεσε.Είχε δράση,συγκίνηση,κλείσιμο υποθέσεων (περίπου το 10% όσων άνοιξαν αλλά....).Φυσικά θα μπορούσε χαλαρά να βγεί 7η σεζόν και αυτό απλά να ήταν ένα ακόμη season finale όπως αυτό της 2ης σεζόν.
Απο την άλλη συνήθως τα series finale δεν μου αρέσουν αλλά του λόστ μου άρεσε.

Stefanos83

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δυστυχώς έτσι νόμιζα ότι θα ήταν και το Λοστ. Οτι θα έπερνα μια ικανοποιητική απάντηση για την μυθολογία του νησιού . Αλλά έκανα λάθος . Απλώς από ότι φαίνεται οι σεναριογράφοι έιχαν μια πολύ καλή αρχική ιδέα και κάθε λίγο βάζανε και κάτι παλαβό για να κάνουν μια καινούργια έκπληξη , και όταν πλησιάζε η ώρα που θα τα μαζεύανε τους βγήκε ένας αχταρμάς και βολευτήκανε με μια εύκολη λύση Καθαρτήριο/Μυστήριες επίγειες δυνάμεις.

Αμ, μπράβο! Ως κλείσιμο επιλέχθηκε η πλέον ανέξοδη και εφικτή λύση. Ακόμα και αν το sideway ήταν ο δρόμος προν την ψυχική γαλήνη, αυτό δεν εξηγεί πως ζούσαν σε ένα κόσμο που δραστηριοποιύνταν άσχετες "ψυχές" (από την βοηθό του Τζακ, έως την λοιπή μπάντα των Driveshaft). Δεν ήταν αποκλειστικά ο δικός τους δρόμος προς την κάθαρση, ήταν ένα παγκόσμιο καθαρτήριο του οποίου εμείς είδαμε ένα μέρος.

Το Lost δεν ξεκίνησε έτσι! Ήταν επιστημονικοφανής σειρά μυστηρίου με ψείγματα παραφυσικού τα οποία ισχυροποιούνταν σεζόν ανα σεζόν. Με αποκορύφωμα την τελική σεκάνς (φθηνό κόλπο imo) που πέταξε κάθε μανδύα επιστημονικότητας, πρόσπαθειας να εξηγήσει τα ... ανεξήγητα και μας αράδιασε μία αρλούμπα που χτυπούσε αμιγώς στο συναίσθημα. Με συγχωρείτε, αλλά δεν βλέπαμε ένα συναισθηματικό δράμα σε στυλ Όσα παίρνει ο Άνεμος. Είχαμε καθηλωθεί 6 χρόνια για τον ακριβώς αντίθετο λόγο!

Όλος ο έκτος κύκλος θα έπρεπε να είναι αφοσιωμένος στο να εξηγεί ανά επεισόδιο τι είχε συμβεί στους πρηγούμενους κύκλους. Χωρίς να αφήσει αναπάντητα ερωτηματικά. Με σεβασμό στους τηλεθεατές που παρέμειναν στην οθόνη τους καθηλωμένοι. Το να διατυμπανίζεις ότι "επίκειται πόλεμος" 10 επεισόδια και ο πόλεμος να λύνεται με μία σφαίρα του Μπεν στον Ουίντμορ, παρόντος του MIB αγγίζει τα όρια της ασέβειας.

Τέλος να σημειώσω ότι, το sideway, δεν έχει σαφές χρονικό όριο αλλά σίγουρα εξελίσσεται ΑΦΟΥ έχουν πεθάνει ΟΛΟΙ οι πρωταγωνιστές της σειράς. Ο Hugo είπε στο Ben, έξω από την εκκλησία "You WERE the best No. 1". Που σημαίνει ότι η ζωή στο νησί συνεχίστηκε και είχε (ο Hugo) τις αναμνήσεις που επιβεβαιώναν τη διαπίστωση πως (ο Μπεν) αποδείχτηκε εξαιρετικός βοηθός, έως ότου οι ψυχές (των νεκρών) συναντήθηκαν για να εκπληρώσουν τις καταπιεσμένες και αγνές επιθυμίες τους και ο καθείς να βρίσκεται με το "άλλο του μισό".

Εξήγηση 6.5 γραμμών για ένα σήριαλ που βλέπαμε 6 χρόνια...

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Αμ, μπράβο! Ως κλείσιμο επιλέχθηκε η πλέον ανέξοδη και εφικτή λύση. Ακόμα και αν το sideway ήταν ο δρόμος προν την ψυχική γαλήνη, αυτό δεν εξηγεί πως ζούσαν σε ένα κόσμο που δραστηριοποιύνταν άσχετες "ψυχές" (από την βοηθό του Τζακ, έως την λοιπή μπάντα των Driveshaft). Δεν ήταν αποκλειστικά ο δικός τους δρόμος προς την κάθαρση, ήταν ένα παγκόσμιο καθαρτήριο του οποίου εμείς είδαμε ένα μέρος.

Το Lost δεν ξεκίνησε έτσι! Ήταν επιστημονικοφανής σειρά μυστηρίου με ψείγματα παραφυσικού τα οποία ισχυροποιούνταν σεζόν ανα σεζόν. Με αποκορύφωμα την τελική σεκάνς (φθηνό κόλπο imo) που πέταξε κάθε μανδύα επιστημονικότητας, πρόσπαθειας να εξηγήσει τα ... ανεξήγητα και μας αράδιασε μία αρλούμπα που χτυπούσε αμιγώς στο συναίσθημα. Με συγχωρείτε, αλλά δεν βλέπαμε ένα συναισθηματικό δράμα σε στυλ Όσα παίρνει ο Άνεμος. Είχαμε καθηλωθεί 6 χρόνια για τον ακριβώς αντίθετο λόγο!

Όλος ο έκτος κύκλος θα έπρεπε να είναι αφοσιωμένος στο να εξηγεί ανά επεισόδιο τι είχε συμβεί στους πρηγούμενους κύκλους. Χωρίς να αφήσει αναπάντητα ερωτηματικά. Με σεβασμό στους τηλεθεατές που παρέμειναν στην οθόνη τους καθηλωμένοι. Το να διατυμπανίζεις ότι "επίκειται πόλεμος" 10 επεισόδια και ο πόλεμος να λύνεται με μία σφαίρα του Μπεν στον Ουίντμορ, παρόντος του MIB αγγίζει τα όρια της ασέβειας.

Τέλος να σημειώσω ότι, το sideway, δεν έχει σαφές χρονικό όριο αλλά σίγουρα εξελίσσεται ΑΦΟΥ έχουν πεθάνει ΟΛΟΙ οι πρωταγωνιστές της σειράς. Ο Hugo είπε στο Ben, έξω από την εκκλησία "You WERE the best No. 1". Που σημαίνει ότι η ζωή στο νησί συνεχίστηκε και είχε (ο Hugo) τις αναμνήσεις που επιβεβαιώναν τη διαπίστωση πως (ο Μπεν) αποδείχτηκε εξαιρετικός βοηθός, έως ότου οι ψυχές (των νεκρών) συναντήθηκαν για να εκπληρώσουν τις καταπιεσμένες και αγνές επιθυμίες τους και ο καθείς να βρίσκεται με το "άλλο του μισό".

Εξήγηση 6.5 γραμμών για ένα σήριαλ που βλέπαμε 6 χρόνια...

Μην λεμε τα ιδια παλι, ad revenue rules

και για να μην εχει κανεις αμφιβολιες, extra 20 mins στο DVD release, στα οποια...υποσχονται καποιο side light σε ερωτηματα που εμειναν αναπαντητα - δουλεμα...in your face

Τραγικο τελος, ομοιο με υπερχρεωμενο καταναλωτη που αντι να ξεκινησει την αποπληρωμη, δυσκολη και επιπονη διαδικασια που απαιτει σχεδιο και υψηλο ρισκο, 'τραβαει' ενα default και παει σπιτι του  ;)

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
You tell me. Ισως γιατι ειχε το σωμα του? Ηταν συμπτωση?Το προβλημα μου ειναι αυτοι που πεθαναν μετα! Αυτο που λεω ειναι οτι ειχα παρατηρησει αλληλεπιδραση στους 2 κοσμους που δεν στεκει τελικαΝομιζω ηταν πριν 2-3 επεισοδια

παιδι μου ναι υπηρχαν αλληλεπηδρασεις! ηταν αναμνησεις! και πιο πολυ κολπο των σεναριγραφων... στο πρωτο πρωτο επεισοδιο στο αεροπλανο ειδαμε τον Τζακ να χει αιμα στο λαιμο! πολυ πριν δουμε τον Λοκ να τον μαχαιρωνει! κανενας χρονικος συσχετισμος δλδ! ο χρονος δεν υπαρχει ουσιαστικα στη μεταθανατια ζωη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom