Η Ιλάνα δεν καταλαβαίνω τί σχέση έχει με Ρωσία μεριά.
Είναι κλασσικό λάτιν κορίτσι. Για Μεξικό μου κάνει.
Στο Lost ως ανατολικό block city tour μας την παρουσιάζουν !
Η Ιλάνα δεν καταλαβαίνω τί σχέση έχει με Ρωσία μεριά.
Είναι κλασσικό λάτιν κορίτσι. Για Μεξικό μου κάνει.
παιδια ειπαμε η κειτ ειναι η πιο ομορφη.σε ολες τις σειρες οχι μονο στο λοστ.
Το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί ξημερώματα Δευτέρας 20τόσο Μάη στις 4:00 ώρα Ελλάδος...αφαίρεσε 2 ώρες και μην ξεκολλάς από την tv...είναι επίσης 1000% σίγουρο ότι θα σε πιάσει πείνα από τις διαφημίσεις fast food που δείχνει στα διαλλείματα !
δεν πειραζει θα παρω τα μετρα μου και θα χω παραγγειλει κανα σουβλακι
γιατι να αφαιρεσω 2 αν το 4 ειναι ωρα ελλαδος?
ααααααα η κειτ μου δεν εχει καμπυλεςΆσε τις μετριοφροσύνες. Η Κέιτ δεν έχει όντως καθόλου καμπύλες. Οποιαδήποτε άλλη κοπέλα έχει, είναι πιο επιθυμητή.
ποιος θα σου φερει σουφλακια τετοια ωρα?δεν πειραζει θα παρω τα μετρα μου και θα χω παραγγειλει κανα σουβλακι
Άσε τις μετριοφροσύνες. Η Κέιτ δεν έχει όντως καθόλου καμπύλες. Οποιαδήποτε άλλη κοπέλα έχει, είναι πιο επιθυμητή.
Η Κέιτ είναι άνοστη τελείως.
ααααααα η κειτ μου δεν εχει καμπυλες
κι εγω προτιμω τις καμπυλες μου και γενικοτερα τις καμπυλες αλλα αν ηταν να διαλεξω το δικο μου χαλαρο σωμα η το γυμνασμενο της Κειτ θα διαλεγα το δικο της δεν ειναι θεμα μετριοφροσυνης
καλα για προσωπο δεν συζηταω καν εκει σκιζει, εχει τελεια τελεια μυτουλα
Δε θα δεις το δίωρο recap αμαρτωλή ;;; !!!!
εγω παντως αν ηταν να διαλεξω αναμεσα σε αυτην και σενα να ναυαγησουμε σε ενα νησι εσενα θα διαλεγα.κι εγω προτιμω τις καμπυλες μου και γενικοτερα τις καμπυλες αλλα αν ηταν να διαλεξω το δικο μου χαλαρο σωμα η το γυμνασμενο της Κειτ θα διαλεγα το δικο της δεν ειναι θεμα μετριοφροσυνης
καλα για προσωπο δεν συζηταω καν εκει σκιζει, εχει τελεια τελεια μυτουλα
Συγκρίνεις το βυζί με τη μύτη ;;;;
Πως φαίνεται ότι είσαι γυναίκα ...
εσυ εχεις και τα δυο τι στενοχωριεσαι λοιπον?διαχωρισα το προσωπο απ το σωμα
προσωπο λεω εχει ωραιο
αλλα μεταξυ ενος ωραιου προσωοπου και ενος ωραιου σωματος διαλεγω το προσωπο
ποιος θα σου φερει σουφλακια τετοια ωρα?
διαχωρισα το προσωπο απ το σωμα
προσωπο λεω εχει ωραιο
αλλα μεταξυ ενος ωραιου προσωοπου και ενος ωραιου σωματος διαλεγω το προσωπο
να κανεις παστιτσιο εκεινη την μερα και να εχεις το ταψι διπλα.ε 2 η ωρα ξεκιναει, και 2 κλεινουν μερικα καλα μαγαζακια που ξερω
θα προνοησω απ τη 1.30
εγω παντως αν ηταν να διαλεξω αναμεσα σε αυτην και σενα να ναυαγησουμε σε ενα νησι εσενα θα διαλεγα.
Προφανώς γιατί είσαι γυναίκα και δεν νιώθεις την ανάγκη του γυναικείου κορμιού.
δεν θα σε εχω για αυτες τις δουλειες θα στελνω την τσιτα.τη Κειτ να διαλεξεις εγω δεν ξερω να σκαρφαλωνω σε δεντρα να σου φερνω μανγκο