Εγω το μονο που ξερω ειναι οτι η ΚΕΙΤ ειναι μουναρος!!!!!!!!!!!
ειναι αλλα δεν βλεπω να τη φυστικωνει κανενας τωρα
πραγματικα αναρωτιεμαι τι θα γινει στην 6η σεζον,εχω μπευρδευτει τελειως
Διαφωνώ!
Εμένα με καυλώνει αφάνταστα η γνήσια κοκκινομάλα φιλενάδα του Φάραντεϋ που δυστυχώς πέθανε
Επίσης μεγάλο σεβασμό μου εμπνέουν οι στρογγυλοί, γήινοι, και περήφανοι μαστοί της ξανθιάς γκόμενας του Σόγιερ που έπεσε στο πηγάδι.
Τη φακιδιάρα θα την είχα μόνο για spanking.
Το ιστιοφόρο είναι πιθανότατα το δουλεμπορικό "Black Rock", το οποίο στο "παρόν" είναι προσαραγμένο κατά μυστηριώδη τρόπο καταμεσής του νησιού (στο αμπάρι του οποίου ο James σκότωσε τον original Saywer).
Μμμ, 39 είναι. Τα έχει τα χρονάκια της.
Για την κοκκινομάλα φίλη του Φάραντεϋ που με καυλώνει αφάνταστα, έχεις καμιά πληροφορία ;
αναρωτιεμαι πως μπορουν να εμπλεξουν την θεματολογια του λοστ με την βιβλο τον θεο τις 10 εντολες και δεν ξερω και γω τι αλλο...Στα διεθνή φόρουμ που γίνεται συζήτηση για το Lost, έχω βαρεθεί να βλέπω αναφορές στη βίβλο, τις αγίες γραφές και άλλες χριστιανικές παπαριές.
Ξεκολλάτε χριστιανοί, έχετε καταντήσει αυτιστικοί, το σενάριο του Lost ουδεμία σχέση έχει με τις μυθολογίες σας.
Ή θα είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ή θα έχει σχέση με αρχαίους Ελληνικούς και Αιγυπτιακούς μύθους, ή με τραβηγμένα λογικοφανή και θεωρητικά μόνο σενάρια.
ολα τα λεφτά η καυλιάρα Juliette,
οπως επίσης μια άλλη καυλιάρα που είχε ερωτετευτεί ο Χοντρός, και είχε πυροβοληθεί από τον μαύρο (δεν θυμάμε ονόματα)
Αλήθεια θυμήθηκα ένα περιστατικό που είχε συμβεί στον 4ο κύκλο: ένα ζευγάρι που θαύτηκε ζωντανό στην άμμο...μου είχε δώσει την εντύπωση πως θα εμφανισθούν στο μέλλον...
Συμφωνώ με την άποψη για ελληνικούς και αιγυπτιακούς μύθους που έρχονται στην επιφάνεια...