εχει οτι θελεις απο σειρες αλλα μονο σειρες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lost
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Nearxos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 107K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
εχει οτι θελεις απο σειρες αλλα μονο σειρες.
Ευχαριστώ πολύ.
Ελπίζω να έχει ενδειαφέρον αυτό το τελευταίο επεισόδιο.
Τι ήταν αυτό ρε παιδιά;;;;; Το μεγαλύτερο επεισόδιο όλων των εποχών λέμε...
Δίνει απαντήσεις σε ερωτήματα ή σέρνεται στη μαλακία ;
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Τι ήταν αυτό ρε παιδιά;;;;; Το μεγαλύτερο επεισόδιο όλων των εποχών λέμε...
οντος ειναι 2πλο ματια μου αλλα και το τελευταιο του κυκλου δυστηχος :'(
σε λιγο θα το δω και εγω ;)
πολλα φιλακια
ass-sniper
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Λοιπον ειμαι φανατικος οπαδος της σειρας απο τοτε που ξεκινησε και το τελευταιο επεισοδιο ηταν μεσα στα 2,3 καλυτερα που εχω δει πιστευω.Tα ερωτηματα που δεν εχουν απαντηθει ακομα ειναι τα εξης:
1.Τι ειναι ο jacob και τι αυτος ο καινουργιος χαρακτηρας που ηθελε να τον σκοτωσει?Απο ποτε υπαρχουν και ποιος ειναι ο σκοπος τους?
2.Γιατι δεν μπορουσε να σκοτωσει τον Jacob ο ιδιος και εβαλε τον Ben να το κανει?
3.Τι συμβολιζει το αγαλμα και τι τα ιερογλυφικα?Τι ειναι ο καπνος?
4.Πως καποιοι δεν γερνανε στο νησι?
5.Γιατι οι γυναικες που κανουν παιδια στο νησι πεθαινουν?
6.Τι ειναι το νησι,απο ποτε υπαρχει και που βρισκεται?
7.Μπορει να αλλαξει το παρελθον?
8.Πως εγινε και τοσοι πολλοι χαρακτηρες που συνδεονταν με διαφορους τροπους βρεθηκαν στην ιδια πτηση την πρωτη φορα που εγινε το ατυχημα και γιατι επιλεχθηκαν οι συγκεκριμενοι απο αυτον που τους ηθελε εκει?
9.Ποιοι ειναι οι "αλλοι"?Ειναι οι αρχικοι κατοικοι του νησιου η επισκεπτες?Γιατι απαγαγουν τα παιδια?
10.Πως καποιες ανιατες ασθενειες θεραπευονται στο νησι?
11.Απο που προερχεται ολη αυτη η ενεργεια που βρισκεται στον πυρηνα του νησιου?
12.Τι συμβολιζουν οι αριθμοι?
Μαλλον ειναι κι αλλα τα αναπαντητα ερωτηματα αλλα αυτα μου ερχονται τωρα.Παντως περα απο ολα αυτα που σου κινουν πολυ την περιεργεια,πιστευω οτι το πιο ενδιαφερον κομματι της σειρας ειναι οι χαρακτηρες της
1.Τι ειναι ο jacob και τι αυτος ο καινουργιος χαρακτηρας που ηθελε να τον σκοτωσει?Απο ποτε υπαρχουν και ποιος ειναι ο σκοπος τους?
2.Γιατι δεν μπορουσε να σκοτωσει τον Jacob ο ιδιος και εβαλε τον Ben να το κανει?
8.Πως εγινε και τοσοι πολλοι χαρακτηρες που συνδεονταν με διαφορους τροπους βρεθηκαν στην ιδια πτηση την πρωτη φορα που εγινε το ατυχημα και γιατι επιλεχθηκαν οι συγκεκριμενοι απο αυτον που τους ηθελε εκει?
9.Ποιοι ειναι οι "αλλοι"?Ειναι οι αρχικοι κατοικοι του νησιου η επισκεπτες?Γιατι απαγαγουν τα παιδια?
Μαλλον ειναι κι αλλα τα αναπαντητα ερωτηματα αλλα αυτα μου ερχονται τωρα.Παντως περα απο ολα αυτα που σου κινουν πολυ την περιεργεια,πιστευω οτι το πιο ενδιαφερον κομματι της σειρας ειναι οι χαρακτηρες της
Apathetic29
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Λοιπον ειμαι φανατικος οπαδος της σειρας απο τοτε που ξεκινησε και το τελευταιο επεισοδιο ηταν μεσα στα 2,3 καλυτερα που εχω δει πιστευω.Tα ερωτηματα που δεν εχουν απαντηθει ακομα ειναι τα εξης:
Δεν επιδεχονται ολα τα ερωτηματα σου απαντηση,ακομα,αλλα για μερικα μπορουν να γινουν υποθεσεις και οχι μονο.
Αρχιζουμε...
1)Το τι ειναι ο Τζ.δεν προκειται να δωθει σαν απαντηση ετσι ευκολα και μαλλον ενα μεγαλο μερος της 6ης σαιζον θα αναλωθει για να μας εξηγησει αυτα τα ερωτηματα.Προσωπικα πιστευω πως ο Τζ.και ο αλλος ο τυπας στην 1η σκηνη του φιναλε ειναι κατι σαν συμβολικο διπολο του καλου και του κακου(βλ.και τα ρουχα πχ.ασπρο-μαυρο) οπου ο ενας δεν μπορει να κανει κακο στον αλλο,οποτε επιστρατευουν τα ταξιδια στο χρονο για να το καταφερουν.Ισως ο τυπος με το μουσι να ειναι αυτος που οφειλεται για τις επανεμφανισεις των "νεκρων" που κατα καιρους εχουμε δει.Τελικα βρισκει το time loop παραθυρακι στο προσωπο του νεκρου Λοκ ο μουσατος και ισως(χρησιμοποιωντας παλι καποιον τριτο)καταφερνει να σκοτωσει τον Τζ.(ο οποιος ισως ηταν απ τον καιρο της Νταρμα φυλακισμενος στην καλυβα με τον κυκλο της σταχτης να τον κραταει δεσμιο).Θα δειξει..
2)Προφανως αν μπορουσε να το κανει θα το χε κανει ηδη,αρα μαλλον ο Τζ και ο ιδιος δεν ειναι ακριβως απο "σαρκα και οστα" η ειναι παγιδευμενοι σε ενα χωροχρονικο συνεχες που απο μονο του δεν τους επιτρεπει να αλληλοσκοτωθουν και προσπαθουν να βρουν παραθυρακι(βλ.το what happened happened... ;))
3)Το αγαλμα ειναι της Αιγυπτιακης θεοτητας Taweret,η οποια απ οτι διαβασα ηταν θεοτητα της γονιμοτητας.
4)Αυτο μαλλον εχει να κανει με τις ιδιοτητες του Τζ.(γιατι ο Ριτσαρντ λεει καποια στιγμη οτι ζει τοσο εξαιτιας του Τζ.Επισης το υφαντο του Τζ στην αρχη του φιναλε εχει ενα στιχο απ την Οδυσσεια που μεταφραζεται ως"Ο,τι οι θεοι δινουν,μπορουν να το παρουν και πισω")
5)Υποθετω πως επειδη εσκασε η βομβα και εκλυθηκε μια τεραστια ποσοτητα ραδιενεργειας αυτο επηρεασε τις γεννησεις,μια και ο καρκινος στο νησι θεραπευεται και δεν μπορει κανεις να πεθανει απ αυτο...(2η πιο "εξτρημ"υποθεση ειναι οτι καταστρεφοντας το αγαλμα της θεας της γονιμοτητας αυτη τους εκδικειται κατ' αυτον τον τροπο.Γενικα με τα απ το φιναλε το πανε πολυ στο μεταφυσικο και ελπιζω να μην εχει να κανει με θεους και ατλαντιδες το οριστικο φιναλε..)
6)Οι ιδιοι οι σεναριογραφοι σε συνεντευξεις εχουν πει οτι γι αυτα θα δοθουν μερικες μονο εξηγησεις και οτι θα πρεπει να παρουμε μερικα πραγματα δεδομενα δλδ οτι απλα υπαρχει καπου και γινονται αυτα.Εθεσαν ως επιχειρημα το οτι ποτε δε ρωτησε καποιος τον Τζωρτζ Λουκας πχ τι διαολο ειναι η Δυναμη στον ¨Πολεμο των Αστρων".
7)Μαλλον οχι απ ο,τι φαινεται και μαλλον οι "μεταβλητες" του Φαραντεη ειναι λαθος οποτε what happened happened,what's done is done και dead is dead.
8)Χμ αυτο μαλλον στην επομενη σαιζον θα απαντηθει..
9)Κι αυτο στην 6η σαιζον λογικα.Υποθετω πως οι Αλλοι ειναι οσους κατα καιρους εχει καλεσει ο Τζ και ο αλλος στο νησι.Μπορει δλδ ο Ριτσαρντ να ειναι και ο καπετανιος του Μαυρου Βραχου,του πλοιου που βλεπουμε δλδ στον οριζοντα στην 1η σκηνη του φιναλε.Το γιατι παιρνουν τα παιδια...χμ..ισως εχει να κανει με θεματα μετενσαρκωσης/κατευνασμο της θεας της γονιμοτητας
10)Αυτο εχει να κανει με τις "μαγικες" ιδιοτητες του νησιου..χλωμο το κοβω να απαντηθει ακομα και στην 6η...ισως μας δοθουν καποια στοιχεια για να κανουμε υποθεσεις.Βασικα χαλαρα πολλα πραγματα θα μεινουν αναπαντητα γιατι ΔΕΝ προλαβαινουν να τα απαντησουν ολα.Εξαλλου η σειρα ηταν προγραμματισμενη να κρατησει 5 σαιζον μονο...
11)Το ιδιο με το 10.
12)Οι αριθμοι ειναι η λεγομενη ακολουθια Βαλενζεττι...εδωσαν πολλα στοιχεια γι αυτα σε ενα official "παιχνιδι" to "Τhe Lost Experience"που κυκλοφορησε καποια στιγμη και οποιος ελυνε τους γριφους λαμβανε καποια στοιχεια...πιο συγκεκριμμενα...
"It has been revealed in The Lost Experience that these six numbers are the core values of the Valenzetti Equation, a mathematical formula designed to predict the end of humanity. The numbers in actuality are said to represent human and environmental factors in the equation (given numerical form), though their precise meaning is uncertain. One purpose of the DHARMA Initiative was to change the factors leading to humanity's demise, which will be indicated by an alteration in at least one of the human/environmental factors - i.e. the numbers. However, in all its years of research, the Initiative failed to reach its goal. Despite much research and manipulation of the equation's values, the end result was always the numbers.
In an interview with E! in 2009, Damon stated the following in regards to the Numbers: "Here's the story with numbers. The Hanso Foundation that started the Dharma Initiative hired this guy Valenzetti to basically work on this equation to determine what was the probability of the world ending in the wake of the Cuban Missile Crisis. Valenzetti basically deduced that it was 100 percent within the next 27 years, so the Hanso Foundation started the Dharma Initiative in an effort to try to change the variables in the equation so that mankind wouldn't wipe it itself out." [1] "
Aυτα....
Ποιος περιμενει ενα χρονο τωρα??
ass-sniper
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ιανουαριο του 2010 δεν ξεκιναει παλι?
Λοιπον ειμαι φανατικος οπαδος της σειρας απο τοτε που ξεκινησε και το τελευταιο επεισοδιο ηταν μεσα στα 2,3 καλυτερα που εχω δει πιστευω.
...
Η δικιά μου άποψη είναι τελείως διαφορετική.
Το τελευταίο επεισόδιο ήταν μία μαλακία και μισή.
Βαρετό μέχρι το τέλος.
Περίμενες κάτι συνταρακτικό να γίνει στο τέλος και τελικά τίποτα.
Χέστηκε η φοράδα μέσα στο αλώνι που ενεργοποίησε τη βόμβα.
Μεγάλη απογοήτευση από τους σεναριογράφους.
Γενικά ο πέμπτος κύκλος ήταν μία μετριότητα.
Ας ελπίσουμε ότι ο έκτος θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον.
να διορθώσω πως το υφαντό έχει 2 στίχους. έναν βλέπουμε στην αρχή της ύφανσης του που είναι ο "τίτλος"| του υφαντού ας πούμε και έναν στο τέλος, όταν σκοτώνουν το Τζέικομπ που είναι σαν το τέλος του υφαντού. οι 2 στίχοι είναι:
1)Σοι δε θεοί τόσα δοίεν, όσα φρεσί σήσι μεμοινάς = Να σου δίνουν οι Θεοί όσα η καρδιά σου επιθυμεί
2)Ούλε τε καί μάλα χαίρε, θεοί δέ τοι όλβια δοίεν = Να είσαι καλά και χαρούμενος, είθε οι Θεοί να σου δίνουν ευτυχία (ραψωδία Ω)
1)Σοι δε θεοί τόσα δοίεν, όσα φρεσί σήσι μεμοινάς = Να σου δίνουν οι Θεοί όσα η καρδιά σου επιθυμεί
2)Ούλε τε καί μάλα χαίρε, θεοί δέ τοι όλβια δοίεν = Να είσαι καλά και χαρούμενος, είθε οι Θεοί να σου δίνουν ευτυχία (ραψωδία Ω)
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο καπνός είναι αυτός που θέλει να σκοτώσει τον Τζέικομπ.
Μέχρι τώρα και εγώ πιστεύω ότι είναι μια μάχη μεταξύ του καλού (αυτού που θέλει τον πολιτισμό στο νησί και την ειρηνική συμβίωση) και του κακού (αυτού που θέλει να διαφθείρει). Επίσης φάνηκε ότι ο Τζέικομπ έστειλε τον Τζακ την Κέιτ κτλ κτλ στο 1977 ακριβώς για να ενεργοποιήσουν την βόμβα και να γίνει αυτό που είπε ο Φάραντευ. Μάλλον κάτι τέτοιο θα τον έσωζε.
Πρέπει να μάθουμε πρώτα ποιοι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού.
Επίσης τα ταξίδια στο χρόνο μας έχουν γαμήσει.
Μερικοί μου λένε ότι τα πάντα είναι ένας κύκλος που επαναλαμβάνεται. Γιατί όμως η Ρουσσώ στον πρώτο κύκλο δεν θυμάται τον Τζιν τον οποίο σύμφωνα μα τον πέμπτο κύκλο τον είδε όταν ναυάγησε στο νησί;;;;
Εγώ είμαι της άποψης ότι όλα γίνονται μια φορά. Απλά οι πρωταγωνιστές έχουν κάνει κάποια ταξιδάκια στο χρόνο . Αλλά και πάλι ρωτάω. Όταν γεννούσε η Κλαιρ ήταν ο Σόγιερ και οι άλλοι πίσω από τους θάμνους και κρυφοβλέπαν:;; Αν ναι πως ήρθαν αφού ακόμα δεν είχαν πάει στο μέλλον;;;;
Το γάμησαν και ψόφησε....
Μέχρι τώρα και εγώ πιστεύω ότι είναι μια μάχη μεταξύ του καλού (αυτού που θέλει τον πολιτισμό στο νησί και την ειρηνική συμβίωση) και του κακού (αυτού που θέλει να διαφθείρει). Επίσης φάνηκε ότι ο Τζέικομπ έστειλε τον Τζακ την Κέιτ κτλ κτλ στο 1977 ακριβώς για να ενεργοποιήσουν την βόμβα και να γίνει αυτό που είπε ο Φάραντευ. Μάλλον κάτι τέτοιο θα τον έσωζε.
Πρέπει να μάθουμε πρώτα ποιοι είναι οι κανόνες του παιχνιδιού.
Επίσης τα ταξίδια στο χρόνο μας έχουν γαμήσει.
Μερικοί μου λένε ότι τα πάντα είναι ένας κύκλος που επαναλαμβάνεται. Γιατί όμως η Ρουσσώ στον πρώτο κύκλο δεν θυμάται τον Τζιν τον οποίο σύμφωνα μα τον πέμπτο κύκλο τον είδε όταν ναυάγησε στο νησί;;;;
Εγώ είμαι της άποψης ότι όλα γίνονται μια φορά. Απλά οι πρωταγωνιστές έχουν κάνει κάποια ταξιδάκια στο χρόνο . Αλλά και πάλι ρωτάω. Όταν γεννούσε η Κλαιρ ήταν ο Σόγιερ και οι άλλοι πίσω από τους θάμνους και κρυφοβλέπαν:;; Αν ναι πως ήρθαν αφού ακόμα δεν είχαν πάει στο μέλλον;;;;
Το γάμησαν και ψόφησε....
να διορθώσω πως το υφαντό έχει 2 στίχους.
Σε εμένα οι subtitles μεταφράσανε την ίδια πρόταση ως εξής: "Όσα έδωσαν οι θεοί, μπορούν να τα πάρουν πίσω".
Αρχαία δε ξέρω, αλλά νομίζω ότι περισσότερο νόημα έχει με τη σειρά και την ενδεχόμενη σημασία του αυτό, παρά το να να σου δίνουν οι θεοί και η καρδιά μπλα μπλα μπλα.
Όποιος ξέρει καλά αρχαια ας μεταφράσει αυστηρά αλλά και ελεύθερα.
Επίσης από το διάλογο που έκανε ο "κύριος καπνός" με το Τζέηκομπ στην αρχή, μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι ο Τζέηκομπ είναι ο κακός και ο "καπνός" ο καλός, και όχι το αντίθετο. Αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Επίσης δεν κατάλαβα γιατί η Ιλάνα τον φώναξε ως "Ριχάρδος" και όχι ως Ρίτσαρντ. Δεν είπε "Ρακάρντο" είπε ξεκάθαρα το Ελληνικό "Ριχάρδος". Τί σχέση έχουν τα Ελληνικά ;
Επισης ο Έλληνας Λεπίδης τί σχέση έχει ; Μέχρι τώρα σαν κομπάρσος περιφέρεται.
Όταν ο Ρίτσαρντ ερωτήθηκε τί κρύβεται πίσω από τη σκιά είπε: "αυτός που θα μας σώσει όλους" "Ille nos qua servabit" Τί γλώσσα είναι αυτή ; Λατινικά ;
Αν ο Λοκ είναι ο "κύριος καπνός", δηλαδή ο μελαχρινός στην αρχή του έργου στη παραλία, τότε γιατί δεν ξέρει που θα βρει το Τζέηκομπ και περιμένει να τον πάει ο Ρίτσαρντ ; Αφού εκεί υποτίθετε γυρίστηκε και η πρώτη σκηνή, δίπλα από το άγαλμα. Ακόμα και όταν φτάνουν εκεί δεν έχει καταλάβει ότι έφτασε στο σπίτι του Τζέηκομπ. Περίεργο.
Επίσης δεν κατάλαβα γιατί η Ιλάνα τον φώναξε ως "Ριχάρδος" και όχι ως Ρίτσαρντ. Δεν είπε "Ρακάρντο" είπε ξεκάθαρα το Ελληνικό "Ριχάρδος". Τί σχέση έχουν τα Ελληνικά ;
Επισης ο Έλληνας Λεπίδης τί σχέση έχει ; Μέχρι τώρα σαν κομπάρσος περιφέρεται.
Όταν ο Ρίτσαρντ ερωτήθηκε τί κρύβεται πίσω από τη σκιά είπε: "αυτός που θα μας σώσει όλους" "Ille nos qua servabit" Τί γλώσσα είναι αυτή ; Λατινικά ;
Αν ο Λοκ είναι ο "κύριος καπνός", δηλαδή ο μελαχρινός στην αρχή του έργου στη παραλία, τότε γιατί δεν ξέρει που θα βρει το Τζέηκομπ και περιμένει να τον πάει ο Ρίτσαρντ ; Αφού εκεί υποτίθετε γυρίστηκε και η πρώτη σκηνή, δίπλα από το άγαλμα. Ακόμα και όταν φτάνουν εκεί δεν έχει καταλάβει ότι έφτασε στο σπίτι του Τζέηκομπ. Περίεργο.
ass-sniper
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δυο πραγματα μπορει να εννοουσε:
1.Ερχονται οι losties kate,jack,Sawyer κλπ
η
2.Ερχονται οι εξωγηινοι(παιζει και αυτο)
Τωρα αν ο μυστηριωδης κακος ειναι ο καπνος τοτε γιατι δεν ηξερε οτι ο καπνος μεταμφιεσμενος στην κορη του Μπεν ειπε στον Μπεν να κανει οτι του λεει ο Lock?
η
Τωρα αν ο μυστηριωδης κακος ειναι ο καπνος τοτε γιατι δεν ηξερε οτι ο καπνος μεταμφιεσμενος στην κορη του Μπεν ειπε στον Μπεν να κανει οτι του λεει ο Lock?
Δυο πραγματα μπορει να εννοουσε:
η
Τι εννοείς;;;
Ίσα ίσα το είπε στον Μπεν με τη μορφή της κόρης του ώστε μετά με τη μορφή του Λοκ να τον πείσει εύκολα να σκοτώσει τον Τζέυκομπ
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τα τελευταια επεισοδια και κυριως το τελευταιο αποζημιωσε για τον βαρετο 5 κυκλο.
οσο για τους εξωγηινους που αναφερουν οι συνμπουρδελιαριδες το φοβαμε πολυ με την πετρια που εχουν τα αμερικανακια με τα ΑΤΙΑ γιατι θα χαλασει εντελως η σειρα.
οσο για τους εξωγηινους που αναφερουν οι συνμπουρδελιαριδες το φοβαμε πολυ με την πετρια που εχουν τα αμερικανακια με τα ΑΤΙΑ γιατι θα χαλασει εντελως η σειρα.
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Και πριν πεθάνει ο Τζέηκομπ είπε "έρχονται" και ο Λοκμ τρόμαξε και τον πέταξε στη φωτιά.
Ποιοί έρχονται ;
λογικα μαναρακι μου θα ενοουσε τον ριτσαρντ και ολους τους <<αλλους>> που ηταν στη παραλια εξω απ το αγαλμα και καταλαβαν οτι ο αληθινος λοκ ηταν νεκρος ;)
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
το ειπε με φοβο αρα δεν εννοουσε τον ριτσαρτ και τους αλλους
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6