Νέα

Lost strippers!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
μελαχροινο κοντο με καρε μαλλακι , πολλα τατουαζ (αριστερα πλευρα , δεξι κωλομέρ, χαμηλα στο ποδι  ) αλβανιδα δηλωνε σερβα , χρησιμοπουσε το οναμα ( JOY) πρων λολιτα, μουσες , οποισς ξερει ασ μου πει δεχομαι και pm 

comms

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα!!!
στην κατω Κηφησια στην εθνικη υπηρχε το FAMOUS AND RICH εκει δουλευε μια ξανθια τσεχα με μπλε ματια λιγο γεματουλα.. με το ονομα Μικαελα
εαν εχει καποιο εικονα που δουλευει τωρα ας ενημερωσει
ευχαριστω!!

factor76

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
SILVER ALERT!!!! "ΕΞΑΦΑΝΊΣΘΕΙ" η Αντριαννα από μούσσες!!! ξέρει κανείς τίποτα???

Shady

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες αν υπάρχει κάνας παλιός που να ξέρει τίποτα για μια Μικαέλα απο το Prelude(πλατεία αμερικής - κλειστο χρόνια τωρα) δουλευε τηω περίοδο 2001-2002 εκεί και λίγο καιρό μετά είχα ακούσει οτί ήταν στο Million Dollars.

Επίσης γνωρίζετε κάτι για την Αλέξια του Princess;

MIKADOXXX

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
140
Πόντοι
1
Η Αλεξια εχει σταματησει χρονια τωρα.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
SILVER ALERT!!!! "ΕΞΑΦΑΝΊΣΘΕΙ" η Αντριαννα από μούσσες!!! ξέρει κανείς τίποτα???

Αυτη που ηταν στο baby o- πειραιως η μελαχρινη ψηλη με ισια μαλλια?
πολλοι πηγαιναν μονο για αυτην εκει!
την αναζητω και εγω...

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
συναγωνιστες.... μια μαυρουλα που δουλευε στο STATUS(εκλεισε τωρα) ονομα μαρια μαλλων απο τζαμαικα ..ελεγε οτι ηταν(για μαυρουλα ηταν πολλη καυλιαρα)

factor76

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αυτη που ηταν στο baby o- πειραιως η μελαχρινη ψηλη με ισια μαλλια?
πολλοι πηγαιναν μονο για αυτην εκει!
την αναζητω και εγω...
μετα το baby o πηγε λολιτα(έκλεισε), μετα πηγε μουσσες και απο κει χάνονται πλεον τα ίχνη της.....αν την ανακαλυψεις ειδοποιησε, οχι επειδη την γουσταρω, αλλα σπαω αγρια πλακα μαζι της......

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
επίσης αυτή η μέλανυ(σάιτ μπέιμπι ό πειραιώς) ή εμμανούελα στο ανατολή που έχει χαθεί εδώ και 3 χρόνια περίπου,ξέρει κανείς που βόσκει?επίσης ποιός ξέρει πού είναι η καύλα γυναικάρα μελαχροινή ρωσίδα νταρίνα(χειμώνα του 2010 εργαζόταν ντάιαμοντ ντόλλς,άνοιξη του 2010 εργαζόταν κινκυ οπερα και μετά το φθινόπωρο πέρσυ στο μικρό άφρο) η οποία τον......... ;) εξαιρετικά ποιοτικά σε σημείο να σε πιάνε σύγκρυο καύλας!

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
χαιρετε. μηπως ξερει κανεις που (και αν) δουλευει η σαντρα η ρωσσιδα απο το ουζμπεκισταν που δουλευε στο πρινσες και για λιγακι στο γκραντ ριτορνο; ηταν μελαχροινη, μακρυα μαλλια, περιπου 28-29 θα την εκανα. την ειδα στο ριτορνο την ανοιξη και απο τοτε, τιποτα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρωσσίδα απο ουζμπεκιστάν δεν υπάρχει.
ψάχτην στο πρινσες εκεί γυρόφερνε πάλι το καλοκαίρι.

petermeli

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας μάγκες !!!  Χρόνια και ζαμάνια !

Μήπως βρέθηκε τελικά η Μαργαρίτα από το babyO υπογείου όπως είχε πει και ο φίλος πριν κάτι καιρούς ?????  Την έχω πεθυμήσει πραγματικά ! Για βοηθήστε λίγο τιν κατάσταση !!!!

Ανοιξα το θρεντακι αυτο για να προσπαθησουμε να βρουμε old strippers που μας σημαδεψαν και τις εχουμε χασει απο μερες,μηνες εως και χρονια!Να ξεκινησω εγω πρωτα αναφεροντας παρα πολλες κοπελες κουκλες του σιροκο στην συγγρου εποχης 97-2001!την αμερικανιδα την alex την θυμαστε?πηγε οριστικα los angeles δυστυχως...τί μουνι θεε μου?η μαργαριτα απο baby o υπογειου στη συγγρου?καποιος την ειχε πετυχει ως λουλουδου στην ζηνα και εγω ως πελατισσα στο palace μια μερα πριν 3,4 χρονια!για πειτε.........για πειτε!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
χαιρετε. μηπως ξερει κανεις που (και αν) δουλευει η σαντρα η ρωσσιδα απο το ουζμπεκισταν που δουλευε στο πρινσες και για λιγακι στο γκραντ ριτορνο; ηταν μελαχροινη, μακρυα μαλλια, περιπου 28-29 θα την εκανα. την ειδα στο ριτορνο την ανοιξη και απο τοτε, τιποτα.

28-29 ειναι η γιαγιά μου..η σάντρα 36-37

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
28-29 ειναι η γιαγιά μου..η σάντρα 36-37

λοιπον, ειδα τη σαντρα στο σαϊτ του πρινσες. δεν ειναι αυτη. αυτη που λεω εγω ειναι ρωσσιδα, τελικα δεν πρεπει να'ναι απο το ουζμπεκισταν (αυτο μου το 'χε πει συναγωνιστης, και προφανως τις μπερδεψε), εκεινη μου ειχε πει την ανοιξη στο γκραν ριτορνο οτι δουλευει μονο περιστασιακα, οταν χρειαζεται χρηματα. μια-δυο φορες την εβδομαδα.

η σαντρα που λες, περσονα, φαινετε σαφως μεγαλυτερη και δεν παιζει με τιποτα στην ιδια κατηγορια μ'αυτην που λεω εγω. η δικια μου εχει καταμαυρα μαλλια και καταλευκο δερμα, ειναι καμια 10αρια χρονια νεοτερη, εχει πιο μικρο στηθος, και γενικως δεν εχει καμια σχεση με τη σαντρα του πρινσες.

συμπερασμα - να ζητατε τηλεφωνα, με θρασος!  :S

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
λοιπον, ειδα τη σαντρα στο σαϊτ του πρινσες. δεν ειναι αυτη. αυτη που λεω εγω ειναι ρωσσιδα, τελικα δεν πρεπει να'ναι απο το ουζμπεκισταν (αυτο μου το 'χε πει συναγωνιστης, και προφανως τις μπερδεψε), εκεινη μου ειχε πει την ανοιξη στο γκραν ριτορνο οτι δουλευει μονο περιστασιακα, οταν χρειαζεται χρηματα. μια-δυο φορες την εβδομαδα.

η σαντρα που λες, περσονα, φαινετε σαφως μεγαλυτερη και δεν παιζει με τιποτα στην ιδια κατηγορια μ'αυτην που λεω εγω. η δικια μου εχει καταμαυρα μαλλια και καταλευκο δερμα, ειναι καμια 10αρια χρονια νεοτερη, εχει πιο μικρο στηθος, και γενικως δεν εχει καμια σχεση με τη σαντρα του πρινσες.

συμπερασμα - να ζητατε τηλεφωνα, με θρασος!  :S
οκ καταλαβα

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
ναι, και οταν αρχισουνα σκανε μηνυματα και εισαι σε συνεδριο θα λες ειναι διαφημιση για ρουχα  :2funny: :2funny:

χα χα, εις τα παπαρια μου τους εχω γραμμενους. :rolleyes:

πιο δυσκολο ειναι να εξηγησει κανεις το αρωμα στα ρουχα του οταν επιστρεψει σπιτι στο γυναιο, οπως μου 'λεγε ενας ταξιτζης πριν απο λιγες μερες..... :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom