Νέα

Lost strippers!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Midnight Mover

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2012
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Τη περίοδο 2006-2009 ένα από τα στανταράκια μου (ξεμονάχιασμα στο πατάρι και τελειωτική :pipa1: μέχρι τελευταίας σταγόνας) ήταν η Στέλλα από ΚΟΥΚΛΕΣ. Τώρα που έκλεισε το ίδρυμα την έχει πετύχει κανείς πουθενά?

thrilewn1988

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά είμαι καινούριος γεια σας!!!

Πριν από δύο χρόνια ακριβώς πήγα με κάτι φίλους στις Μούσες. Εκεί έκανα prive με μία Νατάσσα. Δεν θυμάμαι από που ήταν. Νομίζω μου είχε πει Ρουμανία ή Ουκρανία!! Μελαχρινή, ψηλό μωρό γενικά άψογο μουνάκι. Ξέρει κανείς τις απέγινε??? 

vtec2009

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αναζητείται η...εικονιζόμενη  ;)
Δούλευε παλιά στο πρινσες σαν Αντριάνα και μετά Μουσσες σαν Άννα. Όποιος την έχει δει...
Thanks!  :grin:

Συνημμένα

• pic_1021126641502414457lathen.jpg
    pic_1021126641502414457lathen.jpg
    327,7 KB · Εμφανίσεις: 68

SK1971

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
23
Πόντοι
1
Αναζητείται η...εικονιζόμενη  ;)
Δούλευε παλιά στο πρινσες σαν Αντριάνα και μετά Μουσσες σαν Άννα. Όποιος την έχει δει...
Thanks!  :grin:

ε λοιπον φιλε μου μια κολλητη της μου ειπε οτι πηγε στο Las Vegas ! δεν ξερω αν ειναι μπαρουφες, σου λεω τι μου ειπαν...

vtec2009

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
ε λοιπον φιλε μου μια κολλητη της μου ειπε οτι πηγε στο Las Vegas ! δεν ξερω αν ειναι μπαρουφες, σου λεω τι μου ειπαν...

Ότι να ναι...μάλλον δεν ισχύει...είχα πάει χτες Μούσες και ρώταγα, μια "φίλη" της μου είπε ότι έχει βρει sponsor μια άλλη ότι...παντρεύτηκε!!! Άμα την δει κανεις πάντως ας σφυρίξει  :grin:

TARADULA

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
0
Βαιντα απο λολιτα; ;;; ΕΥΑαπο ρασπουτιν ξέρει κανείς.  ;;;

john2003pq

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γνωρίζει κανείς που βρίσκεται η Σέιλα (baby gold)? Πήγε σε κάποιο άλλο μαγαζί??

chrisex

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ξερει κανεισ ρε παιδια που πηγε η ξανθια ina απο babyo?

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
ξερει κανεισ ρε παιδια που πηγε η ξανθια ina απο babyo?

Γιατι πηγες εκει και δεν ηταν?
Μπορει να ειναι διακοπες τυπε, πριν ενα διμηνακι που ειχα περασει απο κει, την βρηκα, την ειχαν τυλιξει κατι γεροντια  :2funny:

chrisex

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Γιατι πηγες εκει και δεν ηταν?
Μπορει να ειναι διακοπες τυπε, πριν ενα διμηνακι που ειχα περασει απο κει, την βρηκα, την ειχαν τυλιξει κατι γεροντια  :2funny:
με κοροιδευεις? αφου εχει κλεισει το babyo!παντως η τυπισσα τα κανει ολα με λιγα φραγκα!πριονι δουλευε το χερακι μου!

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
με κοροιδευεις? αφου εχει κλεισει το babyo!παντως η τυπισσα τα κανει ολα με λιγα φραγκα!πριονι δουλευε το χερακι μου!

Το 'χω γράψει και στο thread του Baby'O... Το μαγαζί έχει μεταφερθεί στο παλιό Κλεοπάτρα στη Νίκαια... Τώρα αν είναι εκεί η Ίνα δεν γνωρίζω...

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1

Το ξερω οτι ειχε κλεισει το Baby O ρε τυπε αλλα επειδη εχω να περασω πολυ καιρο απο κει φανταστηκα οτι θα ειχε ανοιξει..
Τελικα ακομα στο 7 Sins ειναι?
Παρακμιλα σε ολο το μεγαλειο..

vassias47

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχει κανένας συνάδελφος-συναγωνιστής που να γνωρίζει τι απέγιναν και αν δουλεύουν ακόμα κάπου οι:

- Έλενα (ψηλή ξανθιά Ρωσίδα, αδύνατη, με δύο τατουάζ, εκπληκτικό κώλο και στήθος, καυλόφατσα, 2002-2003 δούλευε Μούσες και μετά Ανατολή)
- Ντενίζ (μελαχρινή Ρουμάνα, ψηλή, μακρύ ίσιο μαλλί, σιλικονάτο τούμπανο βυζί, κωλάρα, στο Mousses το 2006-2008)

Έξτρα ερώτηση: Η Τσέχα η Λίντα που είναι τώρα στο Ανατολή, ήταν παλιά στο Lido;

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
ξέρει κανείς πού είναι η μαρτίνα (αληθινό όνομα αναστασία) από ρωσσία που δούλευε στο γκραν ριτόρνο;

και ενα πολωνομίλφ γύρω στα 30 με μικρό βυζί, σώμα σκληρό, ξανθιά; ήταν στο γκραν ριτόρνο τον απρίλη περίπου...

αυτά!

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
ξέρει κανείς πού είναι η μαρτίνα (αληθινό όνομα αναστασία) από ρωσσία που δούλευε στο γκραν ριτόρνο;

Φίλε Ράμι μετά το τελευταίο γαμήσι που της έκανα 2 μήνες πρίν με πήρε πολλά τηλέφωνα να βρεθούμε αλλά ήμουν απασχολημένος

μάλλον Ρωσία πρέπει να είναι.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε Ράμι μετά το τελευταίο γαμήσι που της έκανα 2 μήνες πρίν με πήρε πολλά τηλέφωνα να βρεθούμε αλλά ήμουν απασχολημένος

μάλλον Ρωσία πρέπει να είναι.

αυτή η ελένα που ήταν πανέμορφη απο βλαντιβόστοκ τί έγινε;

καλή ήταν η μαρτίνα... λες να ξανάρθει;

Titan

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
Μήπως ξέρει κανείς τι έχει απογίνει μια βραζιλιάνα με τατουάζ ένα λουλούδι (μάλλον τριαντάφυλλο) στο αριστερό της στήθος που δούλευε πριν από ένα χρόνο στο Πρίνσες; Δυστυχώς, όνομα δεν θυμάμαι...

Μπορεί να 'ναι και στο δεξί βυζί...

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Μήπως ξέρει κανείς τι έχει απογίνει μια βραζιλιάνα με τατουάζ ένα λουλούδι (μάλλον τριαντάφυλλο) στο αριστερό της στήθος που δούλευε πριν από ένα χρόνο στο Πρίνσες; Δυστυχώς, όνομα δεν θυμάμαι...

Μπορεί να 'ναι και στο δεξί βυζί...

Μια που συνήθως φορούσε ένα μακρύ κόκκινο φόρεμα...?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom