Νέα

Lost strippers!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
ίσως να πήγε Ουζμπεκιστάν...θα ξαναγυρίσει... ;)

μμμμ, καλα τα νεα. ξερεις που θα δουλευει? δεν τη ρωτησα. την τελευταια φορα μου λεγε οτι γενικως στο ριτορνο τα κοριτσια δουλευουν με ενα ρεπο την εβδομαδα και οτι δεν κανει 6ημερο με τιποτα! θα την ελεγα εντυπωσιακη για τα γουστα μου, γι αυτο ρωταω...

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
συμφωνω. καλουτσικο μαγαζι για συνθηκες ελλαδος παντα, λιγο μικρο και χωρις εξαερισμο, ομως. καλη και η ρουσλανα και μια ρουμανα καινουρια ονοματι <<αλεξια>>. η τελευταια ειναι συμπαθητικη και δεν σε ψηνει οταν δεν εχεις ορεξη. ορισμενες δεν το καταλαβαινουν αυτο, αν θελαμε συνεχεια την ιδια, δεν θα βρισκομασταν σε στριπτιτζαδικο!

μου 'χει συμβει αμετρητες φορες - η τζου να περιμενει οτι θα υπηρετω τη μονογαμια στους χορους. ποτε δεν το καταλαβα αυτο. η φυση των γυναιων!

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
συμφωνω. καλουτσικο μαγαζι για συνθηκες ελλαδος παντα, λιγο μικρο και χωρις εξαερισμο, ομως. καλη και η ρουσλανα και μια ρουμανα καινουρια ονοματι <<αλεξια>>. η τελευταια ειναι συμπαθητικη και δεν σε ψηνει οταν δεν εχεις ορεξη. ορισμενες δεν το καταλαβαινουν αυτο, αν θελαμε συνεχεια την ιδια, δεν θα βρισκομασταν σε στριπτιτζαδικο!

μου 'χει συμβει αμετρητες φορες - η τζου να περιμενει οτι θα υπηρετω τη μονογαμια στους χορους. ποτε δεν το καταλαβα αυτο. η φυση των γυναιων!

Μετά τον τρίτο χορό, μας βάζουν στα "στανταράκια" τους!  :cheesy:

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
η Ανδριάνα στο ΒΑΒΥ Ο για πολλα χρόνια...
συνηθως πηγαινα μονο για αυτη!καποια μερα (νυχτα...)εκατσα σε ενα τραπεζι με αλλους μαζι και μου είπαν οτι ηρθαν για την συγκεκριμένη!

ψηλη ωραιο κορμι ισια μαυρα μακρυα μαλλια..

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Παιδιά, αναζητείται...η Λουίζα (πρώην Άμαζον και Baby O). Κάθε πληροφορία δεκτή  :grin:

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Πριν κανα 1,5 μηνα ηταν στο Ανατολη παιχτη μου  ;)

Thanks!! ξέρεις πόσο έχει είσοδο το μαγαζί?? ο χορός είναι 11 ευρώ αν θυμάμαι καλά??
η Λουίζα ήταν απίστευτο Value For Money στο Άμαζον, τώρα τα τελευταία χρόνια έχει ψιλοπονηρέψει στον χρόνο
απλού χορού (μήπως ξέρεις πόση ώρα κάθεται με έναν απλό χορό??)

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Thanks!! ξέρεις πόσο έχει είσοδο το μαγαζί?? ο χορός είναι 11 ευρώ αν θυμάμαι καλά??
η Λουίζα ήταν απίστευτο Value For Money στο Άμαζον, τώρα τα τελευταία χρόνια έχει ψιλοπονηρέψει στον χρόνο
απλού χορού (μήπως ξέρεις πόση ώρα κάθεται με έναν απλό χορό??)

10 ευρω εισοδος απ οτι θυμαμαι, 10 και ο χορος.

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
εχει δει καποιος παιχτης τη Ντενιζ απ το ΒΑΒΥ ΓΟΛΔ?

μελαχρινη-πατουρα-που ελεγε το ρ->γ οπως λεμε χογο

ΤΝΧ

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
παμε λιγο πισω στο χρονο....
οποιος εχει γνωσηγια..
------
1-ρουμπι--ρουμανα νομιζω(καλο φραπε-2008 -ανατολη κ βαβυ ο πειραιως..
2-κατια-ουκρανεζα-μουναρος-ανατολη βαβυ ο-2006/7 κ αφροδιτη
3-μερσεντες ουγγαρεζα αν ελεγε αληθεια-βαβυ ο....πειραιως-ξανθια+σιλιψον
4-απο λολιτα μια πολωνεζα φοιτητρια γυρω στο 2009 δεν θυμαμαι ονομα
5-καρολινα-βαβυ ο πειραιως+ανατολη 2008/2009--τσεχα ξανθια αδυνατη κουκλι
6-κ μια με γυαλια μελαχρινη-γκραντ ριτορνο+βαβυ στην συγγρου..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τωρα εγω θα πω Νατασα, Ρωσιδα, Star 2000-2001...Ψηλη ξανθια με πλαστικο μεγαλο βυζι..
Μην βαρατε...ξερω οτι το πιθανοτερο ειναι να εχει γυρισει πισω...

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
++ΕΥΑ ξανθια ρωσιδα αλκατραζ
δουλευε περισυ

srtert

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες καλησπέρα ψάχνω τη γνωστή Λάουρα αλβανίδα με ξανθό μαλλί καρφαάκια από πρινσες και ανατολή και εύα από πρινσες μολδααˊβή μελαχροινή με πιασιμάτα

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.165
Πόντοι
7.885
Χθεσινό πέρασμα από το μαγαζί,με αρκετό κόσμο αλλά όχι της πουτάνας :sunglasses: :sunglasses:.Ο παππούς-μετρ μας έβαλε σε τραπεζάκι κοντά στην πίστα και κάτσαμε περίπου καμια ώρα,από τις 01:30 μέχρι τις 02:30,χωρίς να δούμε κάποιο σόου :jerking: :jerking:.Σίγουρα απαράδεκτη η είσοδος των 15 ευρώ σε εποχές κρίσης και τα 5 ευρώ που μου ζήτησε ο παρκαδόρος κατά την έξοδο :birdman: :birdman:.Τα τεμάχια αρκετά,χωρίς να σε πιέζουν πολύ για ποτό και χορό.Οι χοροί στην πίστα μέτριοι(απορώ τι τις θέλουν τις οθόνες αφού δεν δείχνουν το σόου στην πίστα :uglystupid: :think:).Μπορεί να ξαναπεράσω για χαβαλέ καμιά καθημερινή όμως

tex.trail

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
1
Χθεσινό πέρασμα από το μαγαζί,με αρκετό κόσμο αλλά όχι της πουτάνας :sunglasses: :sunglasses:.Ο παππούς-μετρ μας έβαλε σε τραπεζάκι κοντά στην πίστα και κάτσαμε περίπου καμια ώρα,από τις 01:30 μέχρι τις 02:30,χωρίς να δούμε κάποιο σόου :jerking: :jerking:.Σίγουρα απαράδεκτη η είσοδος των 15 ευρώ σε εποχές κρίσης και τα 5 ευρώ που μου ζήτησε ο παρκαδόρος κατά την έξοδο :birdman: :birdman:.Τα τεμάχια αρκετά,χωρίς να σε πιέζουν πολύ για ποτό και χορό.Οι χοροί στην πίστα μέτριοι(απορώ τι τις θέλουν τις οθόνες αφού δεν δείχνουν το σόου στην πίστα :uglystupid: :think:).Μπορεί να ξαναπεράσω για χαβαλέ καμιά καθημερινή όμως
οκ...... αλλά για ποιό μαγαζί μιλάμε και τι δουλειά έχει στο lost strippers???

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
Μια μαυρουλα με το ονομα Πιουμι, που δουλευε athens queens 2001-2002 την εχει δει κανεις? Χαρακτηρηστικο της το απιστευτο τεραστιο στηθος!
Την ψαχνω κι εγώ την ακολούθησα απο το 2001-2005 σε Λ.Καβαλας, Velvet (Ευριπίδου), Athens Queen, Star, Million Dollar Baby,Lido, Baby Gold,Diamonds & Pearls, Amazon, σε ενα στο Πειραιά, σε διάφορα κωλομπαρα Συγγρού, Μενίδι. Απο το 2005 έφυγε για Νιγηρία γυρισε εκοψε τη νυχτα και δούλευε σε σούπερ μαρκετ και μετά σε κετερινγκ και μετά απο φέτος το Μαρτη έχασα επαφή. Αν εχει επιστρέψει στη νύχτα και κάποιος την εχει δεί ας ενημερώσει. Δούλευε και με τα ονόματα Ναόμι, Τόνια, Αντονια.Ψηλή 1.72, βάρος 50κ. περιφέρεια στήθους 105εκ. σουτιέν 85C. Στητό βυζί , είχε δύο ελαφρές χαρακιές στα μάγουλα ψηλά.T;vra 30-31 xron;vn. To 2004-2005 δούλευε στο Amazon.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom