Νέα

Lost strippers!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ψαχνω να μαθω τι απεγιναν οι..Βασος..Μακ..Πουρος..Πεταλουδας, Παπα-γαμικος, Βιτσις κλπ κλπ.. :think:

Τις ξεβρακωτες τσιγγανες τις αφηνω για παρτυ σας..Οι παραπανω που γυρευω εφαγαν "ψαρονεφρι"..τωρα εμειναν μονο τα γυφτακια οι Ρουμανες δηλ κονσερβα ληγμενη.. :2funny:

Αυτα..

Φάγαμε  και κατιμά  μανάρι μου , ποτέ  δεν τρως  μόνο φιλέτο , άμα τρως  έξω  όλο και  λίγο  δεύτερο  θα  σου  πασάρουνε .

Δυστυχώς , δεν μπορώ  να  σε  διαφωτίσω  για  τους  άλλους .
Καθ΄όσον  αφορά  εις  την ταπεινότητά  μου , δεν  επιδίδομαι πλέον με τόση  ζέση  στο  άθλημα .
Νιώθω  κάποιον κορεσμό , κάτι  σαν  να  μου  πασσάρεται  κακοζεσταμένο προχτεσινό  φαγητό , όποτε  , και εντελώς  σποραδικά , επισκέτομαι τα  διάφορα  καθιδρύματα , έχω  βρει  και τη  μεθαδόνη  για  την  πρέζα μου...

Σε  όσους διασκεδάζετε ακόμη  στα  στριπ κλαμπς  σας  εύχομαι τα  καλύτερα

omgmitzidis2

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Φάγαμε  και κατιμά  μανάρι μου , ποτέ  δεν τρως  μόνο φιλέτο , άμα τρως  έξω  όλο και  λίγο  δεύτερο  θα  σου  πασάρουνε .

Δυστυχώς , δεν μπορώ  να  σε  διαφωτίσω  για  τους  άλλους .
Καθ΄όσον  αφορά  εις  την ταπεινότητά  μου , δεν  επιδίδομαι πλέον με τόση  ζέση  στο  άθλημα .
Νιώθω  κάποιον κορεσμό , κάτι  σαν  να  μου  πασσάρεται  κακοζεσταμένο προχτεσινό  φαγητό , όποτε  , και εντελώς  σποραδικά , επισκέτομαι τα  διάφορα  καθιδρύματα , έχω  βρει  και τη  μεθαδόνη  για  την  πρέζα μου...

Σε  όσους διασκεδάζετε ακόμη  στα  στριπ κλαμπς  σας  εύχομαι τα  καλύτερα

:thumbsup:

papazoglou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1

Ετσι ειναι εκλεκτε Πουρειντζερ..Ακομα και ο Πελε, ηρθε η ωρα που ειπε "Δεν παει αλλο.."

Τωρα, μας εμειναν μονο οι αναμνησεις..

Αυτα..

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ετσι ειναι εκλεκτε Πουρειντζερ..Ακομα και ο Πελε, ηρθε η ωρα που ειπε "Δεν παει αλλο.."

Τωρα, μας εμειναν μονο οι αναμνησεις..

Αυτα..

Ε  σε  κανένα  αγώνα  παλαιμάχων , άμα  μας  καλέσουνε  κατεβαίνουμε
Μόνο ο Γλύκας  θα  παίζει μπάλα ?

τσολιας

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
η Σιντι ,λολιτα ρωσσι-δουλα απο πρωην aphrodite,που δουλευει?καποιος θα ξερει! η λειλα,ρωσσο-δουλα μουναρα φιλη της χαμενη και αυτη!! :2on1: :2on1:

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
η Σιντι ,λολιτα ρωσσι-δουλα απο πρωην aphrodite,που δουλευει?καποιος θα ξερει! η λειλα,ρωσσο-δουλα μουναρα φιλη της χαμενη και αυτη!! :2on1: :2on1:

Η Σίντι φίλε πεταμένα λεφτά (αχάριστη δεν εκτιμούσε τα χρήματα). Από την άλλη η Λειλά (την είχα προλάβει και στο Άμαζον ένα φεγγάρι) δυνατό-βαρύ εργαλείο, δυστυχώς αγνοούνται και οι 2, μάλλον ας την Σίντι απέξω καλύτερα να μην την έχουμε στα πόδια μας ΑΠΑΤΗ μεγάλη >:(

gg45

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
αχ Μαρινα Μαρινα......

Καλα τι επαθες ετσι αποτομα παιδι μου ????? εγω ρε παιδια απο το Kinky ειχα ενα καημο αλλα δεν προλαβα με το που ξεκινησα χαθηκε..........βεβαια οι σοφοι θα μου πουν γλυτωσα στο παρατσακ

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Καλα τι επαθες ετσι αποτομα παιδι μου ????? εγω ρε παιδια απο το Kinky ειχα ενα καημο αλλα δεν προλαβα με το που ξεκινησα χαθηκε..........βεβαια οι σοφοι θα μου πουν γλυτωσα στο παρατσακ

Εγώ που δεν είμαι σοφός αγαπητέ συναγωνιστή, σου λέω πως στο παρατσακ έχασες μια [size=12pt]εμπειρία ζωής!!![/size]

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
δεν εχουμε και καμια φωτο της ....

gg45

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ που δεν είμαι σοφός αγαπητέ συναγωνιστή, σου λέω πως στο παρατσακ έχασες μια [size=12pt]εμπειρία ζωής!!![/size]

Ειχα ηδη μια αυτη θα ηταν η δευτερη απλα αλλης εθνικοτητας.....θελω να γινω multi-cultural.

Manager69

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
111
Like
906
Πόντοι
3.465

Καλησπέρα συναγωνιστές! Μήπως ξέρει κανείς σε ποιο μαγαζί δουλεύει η Ρωξάνα πρώην Lido?

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ (ΨΗΛΗ,ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΒΥΖΙΑ) ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ Κ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΟ ΕΡΟΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ..ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΙΠΤΙΤΖΑΔΙΚΩΝ...ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΙ ΑΛΙΝΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟ ΛΟΛΙΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ...

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ (ΨΗΛΗ,ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΒΥΖΙΑ) ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ Κ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΟ ΕΡΟΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ..ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΙΠΤΙΤΖΑΔΙΚΩΝ...ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΙ ΑΛΙΝΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΟ ΛΟΛΙΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ...

Αν λες για μια ψηλή, ξανθιά, νταρντάνα από Μολδαβία ή Ουκρανία (αν θυμάμαι σωστά), τελευταία φορά εθεάθη στις Mousses πριν από πολλούς μήνες όμως.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
λογικα λεμε την ιδια.Ψηλη ξανθια σχετικα νταρντανα με απιστευτο προσωπο ειναι αυτη που λεω εγω...σ'ευχαριστω πολυ για την πληροφορια φιλε μου...

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
λογικα λεμε την ιδια.Ψηλη ξανθια σχετικα νταρντανα με απιστευτο προσωπο ειναι αυτη που λεω εγω...σ'ευχαριστω πολυ για την πληροφορια φιλε μου...

Παρακαλώ.

Μόνο που θα πρέπει να σου ξαναπώ, πως έχω πάρα πολύ καιρό να πάω προς τα εκεί. Οπότε ίσως η πληροφορία να μην μπορεί να σε βοηθήσει αρκετά.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Παρακαλώ.

Μόνο που θα πρέπει να σου ξαναπώ, πως έχω πάρα πολύ καιρό να πάω προς τα εκεί. Οπότε ίσως η πληροφορία να μην μπορεί να σε βοηθήσει αρκετά.
δεν πειραζει φιλε μου..αν με βγαλει ο δρομος προς τα εκει κ τη δω εχει καλως,αλλιως δεν πειραζει...δεν θα σε κατηγορουσα παντως αν πηγαινα κ δεν την εβρισκα εφοσον απο την αρχη μου ειπες οτι εχεις να τη δεις μηνες...

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
μηπως γνωρίζει κανείς που βρίσκεται η σάντρα, μια μελαχροινη ρωσσιδουλα, κοντουλα, κομη μεχρι τους ομους, με γλυκο, ωραιο προσωπακι? προσφατα δουλεψε στο ριτορνο για λιγες εβδομαδες και μετα εξαφανίστηκε!!! γενικώς δουλευει λιγες μερες και δυσκολα την πετυχαινει κανεις.

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6

εγω την ειχα για 26-27, αλλα ενδεχεται να'ναι και 30αρα, ομως. καλοδιατηρημενη, αν ειναι η ιδια. συχναζει με μια λεπτη φιλη της, επισης ρωσσιδα, παρα πολυ λεπτη (η φιλη της). η σαντρα ειναι κανονικη με φυσικοτατα βυζακια σα λεμονακια!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom