Νέα

Lost strippers!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kapartinakias

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Θα ήθελα να μαθω για τη Ντόρα που δουλεύε στο Lolita και στη συνεχεια στο Lido...ξέρουμε κάτι?
ψηλή μαυρομάλλα με λίφα κιλά παραπάνω και στηθος καλο

papazoglou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγω ψαχνω τον Παθιαρη και τομ Μ...ν !!  :think: :think:

Και να μου στειλουν τα νεα τους.. ;)

santa

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Για την Λιλυ την βουλγαρα εχουμε κανα νεο?Εχει χαθει κανα 6 μηνο Ανατολη ηταν τελευταια παλια Αμαζον και Baby ο

doctornic

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ποιος ψαγμενος θαμωνας του παλιου λολιτα θα με βγαλει απο την μιζερια  :helpplea:
αν θυμαστε στις καλες του μερες το μαγαζακι ειχε τερατα ομορφιας ,μου εχουν λειψει αυτες οι καλες διασκεδασεις που καθομασταν με τις ωρες και ψαχνωμασταν  :pipa2:  :tits2: :tits: μεσα στα μαγαζια μεχρι τις 9-10 το πρωι
και τωρα μας τα κανει αυτα ολοκληρη η βουλη μαζι ! στηθητε!!! παιδακια ερχονται και χειροτερα  :zfuck: θα μας βελαξουνε
λιγο πριν το κλεισουνε και αυτο το μαγαζακι θυμαμαι ενα διδυμο τρελλο κριστυ κοκκινομαλα ρωσσιδουλα με κορμι μπαλαρινας, με ντιανα ξανθομαλλουσα τουμπανακι με τα ολα του! .καποιοι ελεγαν οτι επαιζε και κατι λεσβ.. στην μεση  :rockon: :rockon: Την πρωτη θυμαμαι να κανει μπαλετο με hard rock στην πιστα (εμαθα εκεινη την εποχη ,οτι ο νταβας της εγινε αχορταγος και ηθελε πολλα μαρουλια και μετα χαθηκε το μωρο) και η δευτερη χαλαρα να σε αναβει και να σε σβηνει με τις καυλες στο δευτερολεπτο (εμαθα εκανε μια φωτογραφιση σε γνωστο περιοδικο και μετα την ειδε καπως )
δωστε τα φωτα σας για το θεματακι

maryland2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Κριτικές
13
Like
331
Πόντοι
290
Ξερει κανεννας που ειναι μια ζου που τη λενε καρλα? Ρουμανα μελαχρινη κοντο μαλλι που σερβιρε και κανεναν φραπε στο λολιτα.

patir.gomenios

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Like
10
Πόντοι
6
αυτος ο κωλος τι κανει ρε παιδια?

Συνημμένα

• epi.JPG
    epi.JPG
    29,4 KB · Εμφανίσεις: 42
  • untitled.JPG
    untitled.JPG
    23,6 KB · Εμφανίσεις: 36

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Λοιπον θελω να ρωτησω για την θρυλικη [size=18pt]Κλειώ[/size] (αδυνατη, μελαχροινη Ρωσοσλαβοφατσα, ηταν Λιντο πολλα χρονια, μετα Ανατολη για λιγο και τον τελευταιο καιρο ειχε βγει στη συνταξη απ'οτι ξερω)...
Μου ειπε ενα πουλακι οτι καπου ακουσε οτι "ξαναρχισε τα νυχτοπερπατηματα", αλλα δεν ειναι σιγουρος και δεν ξερει τιποτα παραπανω. Ξερει κανενας τιποτα???

[move] :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:[/move]

Ispanolatris

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Like
46
Πόντοι
0
ποιος ψαγμενος θαμωνας του παλιου λολιτα θα με βγαλει απο την μιζερια  :helpplea:
αν θυμαστε στις καλες του μερες το μαγαζακι ειχε τερατα ομορφιας ,μου εχουν λειψει αυτες οι καλες διασκεδασεις που καθομασταν με τις ωρες και ψαχνωμασταν  :pipa2:  :tits2: :tits: μεσα στα μαγαζια μεχρι τις 9-10 το πρωι
και τωρα μας τα κανει αυτα ολοκληρη η βουλη μαζι ! στηθητε!!! παιδακια ερχονται και χειροτερα  :zfuck: θα μας βελαξουνε
λιγο πριν το κλεισουνε και αυτο το μαγαζακι θυμαμαι ενα διδυμο τρελλο κριστυ κοκκινομαλα ρωσσιδουλα με κορμι μπαλαρινας, με ντιανα ξανθομαλλουσα τουμπανακι με τα ολα του! .καποιοι ελεγαν οτι επαιζε και κατι λεσβ.. στην μεση  :rockon: :rockon: Την πρωτη θυμαμαι να κανει μπαλετο με hard rock στην πιστα (εμαθα εκεινη την εποχη ,οτι ο νταβας της εγινε αχορταγος και ηθελε πολλα μαρουλια και μετα χαθηκε το μωρο) και η δευτερη χαλαρα να σε αναβει και να σε σβηνει με τις καυλες στο δευτερολεπτο (εμαθα εκανε μια φωτογραφιση σε γνωστο περιοδικο και μετα την ειδε καπως )
δωστε τα φωτα σας για το θεματακι

Η Ντιάνα που λες, κάποιος έγραψε στις κριτικές του kinky opera ότι πήγε εκεί. Εγώ πάντως δυο φορές που πήγα μες στο Φλεβάρη καθημερινή, δεν την πέτυχα. Τα περισσότερα σερβιτόρια (την αναζήτησα ως Αλίνα, το όνομά της όταν ήταν Amazon), δεν την ήξεραν, ένας πιο ψαγμένος, μου είπε ότι είναι στη χώρα της και θα γυρίσει σύντομα. Μάγκες, επειδή αυτό το τούμπανο το ψάχνω κι εγώ, αν έχει κάποιος πληροφορίες για το αν γύρισε ας μας πει κάτι..

bioletaki

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Η Ντιάνα που λες, κάποιος έγραψε στις κριτικές του kinky opera ότι πήγε εκεί. Εγώ πάντως δυο φορές που πήγα μες στο Φλεβάρη καθημερινή, δεν την πέτυχα. Τα περισσότερα σερβιτόρια (την αναζήτησα ως Αλίνα, το όνομά της όταν ήταν Amazon), δεν την ήξεραν, ένας πιο ψαγμένος, μου είπε ότι είναι στη χώρα της και θα γυρίσει σύντομα. Μάγκες, επειδή αυτό το τούμπανο το ψάχνω κι εγώ, αν έχει κάποιος πληροφορίες για το αν γύρισε ας μας πει κάτι..
sto carefour  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: prin 2 meres

lordos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Like
1
Πόντοι
0
η ντιανα βρισκεται στο ανατολη.αν μαθει κανεις για αντριανα και χριστινα απο λολιτα ασς το ποσταρει εδω

doctornic

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
η ντιανα βρισκεται στο ανατολη.αν μαθει κανεις για αντριανα και χριστινα απο λολιτα ασς το ποσταρει εδω
thanks gia information kai sena kai ton filo poio panw apo avrio na dw ti paizei ...alla to allo to kokkinomaliko pou legame?kristy? enas filos leei thn eide voula se ena kafe me enan tupo polu large kamia 200ara kila na glufete (mhpws brhke ton koumpara ths?)

Ispanolatris

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Like
46
Πόντοι
0

Για Χριστίνα δεν ξέρω, την Αντριάνα την είχα πετύχει πέρισυ ΜΟΥΣΣΕΣ. Σύντροφε doctornic, περιμένουμε με αγωνία να μας πεις για την περιπέτειά σου στο ANATOLI.

kapartinakias

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα και παλι παιδια!!!στις τελευταιες μου επισκέψεις στο rasputin δεν εχω δει την misel...ξερει κανεις που βρισκεται το κοριτσι?

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
αυτο το σκυλι η Τριξι που εκανε το σοου με την Μαρτα με fisting, φωτιες, κλπ ξερει κανεις που μαστιγωνεται ???? τελευταια εμφανιση της ηταν στο Erotica Dream θεσνικη πριν απο 2 εβδομαδες οπου εφαγε πολυ μαστίγιο...  :s&m_1: :s&m_2: :s&m_3:

kapartinakias

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα,
παιδια βοηθηστε...η MISEL απο RASPUTIN.την εχετε πετυχει σε κανένα μαγαζι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom