papazoglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εδω σε λιγο οι στριπτο-μαγαζατορες, σε λιγο θα ανοιξουν thread με θεμα " Lost customers" και εσεις ακομα ψαχνετε τα τεμαχια ?
Εδω σε λιγο οι στριπτο-μαγαζατορες, σε λιγο θα ανοιξουν thread με θεμα " Lost customers" και εσεις ακομα ψαχνετε τα τεμαχια ?
Lost Good Costomers
Lost Sponsors
Lost Benefactors
Only ebenezer scrooge customers
Παρακαλώ μπορείτε να ενημερώσετε πόσο κάνει η μεγάλη σαμπάνια στο GR?Lost Good Costomers
Lost Sponsors
Lost Benefactors
Only ebenezer scrooge customers
Παρακαλώ μπορείτε να ενημερώσετε πόσο κάνει η μεγάλη σαμπάνια στο GR?
Ρε πάθος ρώτησα γιατί το σαββάτο το βράδυ δύο γαλλάκια τα ξεκωλιάσανε 500ρα τους πήρανεμή μή μή μή πέσεις στην παγίδα!!!!!
Ρε πάθος ρώτησα γιατί το σαββάτο το βράδυ δύο γαλλάκια τα ξεκωλιάσανε 500ρα τους πήρανε
Συμφωνώ απόλυτα! Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για να το κάνεις αυτό.
Υ.Γ. Εκτός κι αν βγάζεις κανα τριχίλιαρο τον μήνα. Σε αυτή την περίπτωση άνοιξε αν θες κι ολόκληρο κιβώτιο!
Χμ, μπορεί να παίξανε τίποτα καλά "παρελκόμενα" με το μπουκαλάκι, αλλιώς τους πιάσανε...κουτόφραγκους
Μπα για μαμούχαλους τους έκοψα όση ώρα ήμουνα εκεί ουτε το μπούτι δεν τις πιάσανε(ομιλούσαν περί κβαντομηχανικής ) πληρώσανε και εις υγείαν τα κορόιδαΧμ, μπορεί να παίξανε τίποτα καλά "παρελκόμενα" με το μπουκαλάκι, αλλιώς τους πιάσανε...κουτόφραγκους
Ρε πιωμένος είσαι γαλλάκια είπα όχι γιαπωνεζάκιααμα παιξανε παρελκομενα η ταρίφα θα ήταν αρκετά παραπάνω.Και δυστυχώς επειδή τα γιαπώνια είναι ασχημόκουτοι πολυ πιθανόν να έδιναν τα πάντα για να πηδήξουν κάτι άλλο εκτός από σούσι!!!!!!.
Ρε πιωμένος είσαι γαλλάκια είπα όχι γιαπωνεζάκια
Τελικά γαμώ το μπελά μου θα μου πείτε πόσο κάνει
Γιατί ρε μοναχοφαιδες δεν μου μαθαινεται και μένα ωραία πράγματααφού δεν είσαι σαμπανούλης τί σε νοιάζει?αμα ήσουν δεν θα σε ενοιαζε η τιμούλα.
Γιατί ρε μοναχοφαιδες δεν μου μαθαινεται και μένα ωραία πράγματα
Τελικά γαμώ το μπελά μου θα μου πείτε πόσο κάνει
"Ωραία πράγματα" η σαμπάνια;;;;;;;; Λάθος ενημέρωση έχεις...
Dont mention it mathiou my friend ;)Ουουπς λάθος... Sorry, thousands of apologies...