Νέα

Lost strippers!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vtec2009

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Η Αντριανα πάντως έμαθα στμάτησε απο Πρινσες...αν κανείς ξέρει που πήγε, θα του είμαι υπόχρεος!

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
317
Πόντοι
21
Γεια σου φιλαρακι η Ιβα μαζι με τη Λουτσια ειναι διπλα στο OPERA εδω και μια βδομαδα,μετακομιζει σιγα σιγα το GOLD....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Γεια σου φιλαρακι η Ιβα μαζι με τη Λουτσια ειναι διπλα στο OPERA εδω και μια βδομαδα,μετακομιζει σιγα σιγα το GOLD....

σε λίγο θα μετακομίσουν και οι πορτιέρηδες,γκαρσόνια κλπ...

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Ξέρει κανείς πού βρίσκεται η Μόνικα, η μαύρη από το Moulin Blue;

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Π
Φυσικά. :rockon:
Δε ρωτάς την δικιά σου την Tracy να μάθει που πήγε; :helpplea:
Σάββατο θα πάω καμιά τσάρκα,θα έρθεις;

Περί  ποίας  Tracy ομιλούμε ?
Διότι  έχω  να  δοκιμάσω  και  ένα ruger του  κουτιού !

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
τελικα εμαθε κανενας για λουντμιλα απο grand ritorno τιποτα?? που εχει χαθει αυτο το κοριτσι??

αφού δε κυκλοφορεί ψυχή έξω ρε.Εδώ πέρασα πρίν λίγο έξω από το γκόλντ και ήταν όλοι έξω(μέτρ,πορτες λοιποί παρατρεχάμενοι) και κοιτάγαν τη συγγρού αμήχανα..

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Καλά να πάθουν οι άχρηστοι σε όλα τα μαγαζιά

Αυτοί νομίζουν ότι Επειδή πληρώνουμε για να πιάσουμε κάνα κώλο θέλουμε να μας πιάσουν και το δικό μας κώλο

Άμα δεν βάλουν μυαλό και να βελτιώσουν τα τεμάχια και τη συμπεριφορά τους και να κατεβάσουν τις τιμές, στο δρόμο θα μείνουν να αναρωτάνε πότε ξύπνησαν οι μαλάκες οι πελάτες ….

Miami  είμαι συναγωνιστές μου και άμα δείτε τι τεμάχια κυκλοφορούν εδώ στα μαγαζιά θα βρείτε άλλον ένα καλό λόγο για να μεταναστεύσετε.
Τρελά μωρά ακόμα και οι γκαρσόνες είναι θεές και καλύτερες από την καλύτερη στριπτιζού της Αθήνας
Τα πάντα και για όλα τα γούστα, από μαγαζιά με το πήδημα στον τιμοκατάλογο ως μαγαζιά για ποτοθεραπέια μέσα στη χλιδή που δεν τολμάς να σκεφτείς να ακουμπήσεις τα τεμάχια.

Όπως  είπε πρόσφατα και ο φίλος Παθος, μαύρο στα ζώα τους μαγαζάτορες της Αθήνας που νομίζουν ότι είμαστε μαλάκες και μας το δείχνουν με τη συμπεριφορά τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom