Νέα

Lost strippers!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bozidar78

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους συναγωνιστές! Παιδιά το παρόν thread είναι όλα τα λεφτά.
Μήπως κανείς ξέρει που δουλεύει η Μόνα? Δούλευε Erotica, Baby Gold και Mouses. Περιγραφή: 1,72 ρουμάνα, 30 κάτι, μελαχροινή με βυζί τούμπανο.Έχασα τα ίχνη της την άνοιξη επαφή μαζί της από Baby Gold. Φίλος την είδε Mouses αλλά αν και πήγα το καλοκαίρι δεν δούλευε εκεί ούτε την ήξερε καμία κοπέλα με αυτό το όνομα. Μήπως δουλεύει με άλλο όνομα? Αν και πιστεύω ότι πρέπει να δουλεύει σε άλλο μαγαζί.
Επίσης η Γκρέυς από Baby Gold έχει εξαφανιστεί. Όποιος γνωρίζει κάτι ασ απαντήσει.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
317
Πόντοι
21
Γεια σου φιλε συναγωνιστη!Η GREYS ειναι η αδυναμια μου και την βλεπω καθε εβδομαδα διπλα στο KINKY OPERA μεσα στο PRIVE οργιαζουμε...πολυ καλη!! Δωσε της τα χαιρετισματα μου οποτε την επισκεφθεις...

andyj66

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
64
Like
2.188
Πόντοι
8.565
Γεια σου φιλε συναγωνιστη!Η GREYS ειναι η αδυναμια μου και την βλεπω καθε εβδομαδα διπλα στο KINKY OPERA μεσα στο PRIVE οργιαζουμε...πολυ καλη!! Δωσε της τα χαιρετισματα μου οποτε την επισκεφθεις...

[/quo

i sheila pou itan kapote megali mou adynamia pezei akoma sto Gold?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
όποιος έψαχνε 1)νικίτα και ντανιέλα από ρασπούτιν 2)την σίσσυ την ψιλή λιθουανή απο μούσσες 3)τις περισσότερες εκ των κορασίδων του ντάιαμοντς 4)μερικές από το πρόσφατα κεκλυσμένων των θυρών γηπέδου του bad ladies 5)και φυσικά την σούπερ ντούπερ μογγολορωσίδα του παλιού μικρού αφροδιτακίου ας ενημερωθείτε ότι όλες δαύτες βρήκαν στέγη στο στέκι πού πλέον δεν αξίζει να πατήσεις το ποδί σου ούτε απέξω μετά την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος.Μετά τον κόκκαλη και τον βαρδινογιάννη ήρθε και αυτή η πώληση όχι όμως αυτή τη φορά για να ταράξει τα νερά,αλλά για να μας απογοητεύσει και ξενερώσει οικτρά αναλογιζόμενοι το παρελθόν.....

bozidar78

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε συνγωνιστή andyj66,
αν ψάχνεις Σέυλα είναι Baby Gold.Δουλεύει ακόμα απλώς κάθε 2 μήνες φεύγει για ένα δεκαήμερο για Ρωσία όπως μου έχει εκμηστηρευτεί φίλος.
Φίλοι συναγωνιστές στυλολάτρες έχω ακόμα μια ερώτηση για κοπέλα που δούλευε πριν κανά 2 χρόνια στο Baby Gold.Μια κοπέλα επονόματι Ένυ. Ξανθιά με σώμα τούμπανο, βύζους κάβλα, μαλλί και φυσιογνωμία κάβλας.Μήπως γνωρλιζετε που δουλεύει τώρα? Απ'οτι μου είπε φίλος που είχε επισκεφτεί το καλοκαίρι Μύκονο δούλευε σε κλάμπ εκεί, με το όνομα Las Vegas.Μήπως το χειμώνα δουλεύει Αθήνα?
Επίσης μία κοπέλα επονόματι Κατρίνα επίσης από Baby Gold. Ξανθιά αδύνατη (μοντελέ), καλό σώμα γενικά, (με πολλά λόγια) εκ Βουλγαρίας ορμώμενη όπως έλεγε.
Όποιος γνωρίζει θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την πληροφορία.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους τους στυλολάτρες!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Φίλε συνγωνιστή andyj66,
αν ψάχνεις Σέυλα είναι Baby Gold.Δουλεύει ακόμα απλώς κάθε 2 μήνες φεύγει για ένα δεκαήμερο για Ρωσία όπως μου έχει εκμηστηρευτεί φίλος.
Φίλοι συναγωνιστές στυλολάτρες έχω ακόμα μια ερώτηση για κοπέλα που δούλευε πριν κανά 2 χρόνια στο Baby Gold.Μια κοπέλα επονόματι Ένυ. Ξανθιά με σώμα τούμπανο, βύζους κάβλα, μαλλί και φυσιογνωμία κάβλας.Μήπως γνωρλιζετε που δουλεύει τώρα? Απ'οτι μου είπε φίλος που είχε επισκεφτεί το καλοκαίρι Μύκονο δούλευε σε κλάμπ εκεί, με το όνομα Las Vegas.Μήπως το χειμώνα δουλεύει Αθήνα?
Επίσης μία κοπέλα επονόματι Κατρίνα επίσης από Baby Gold. Ξανθιά αδύνατη (μοντελέ), καλό σώμα γενικά, (με πολλά λόγια) εκ Βουλγαρίας ορμώμενη όπως έλεγε.
Όποιος γνωρίζει θα εκτιμούσα ιδιαίτερα την πληροφορία.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους τους στυλολάτρες!

1)ενυ λιντο
2)κατριν κινκι

Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
ξερει κανεις που ειναι μια παλια μου φιλη η λουντμιλα? την θυμαμαι στο grand ritornoενα υπερτουμπανο με ματια τρομερα???

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ξερει κανεις που ειναι μια παλια μου φιλη η λουντμιλα? την θυμαμαι στο grand ritornoενα υπερτουμπανο με ματια τρομερα???

τραχανοπλαγιά μου ήταν στο μπάντ λέιντις μέχρι που έκλεισε.Όλο και κάπου θα διοχετευθεί και τούτο το τεμάχιο

diakosa

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Καλησπερα και απο μενα,

ειχα γνωρισει πριν κανα 3μηνο στο illusions στο Περιστερι τη MAYA. ενα τρελο ρουμανακι στα 25. μαυρο κοντο καρέ μαλλί και κορμι θανατηφορο... μηπως την πετυχε κανεις?

roo_kie

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
γεία σας, καινούριος στο site.Πριν κάποια χρόνια υπήρχε μια τζέσσικα από ουγγαρία στην ανατολή που μάλλον πήρε μεταγραφη προς athens number one, ξέρει κανείς τίποτα?

nostos77

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
kana neo....
apo
1-carolina anatolh
2-mercedes baby o original
3-sadra baby o

santa

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Η Λιλυ (Αμαζον,BAby O,ανατολη) εθεαθη πουθενα η επεστρεψε?

Anakasioths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
1
Επίσης,αν κάποιος συναγωνιστής έχει οποιοδήποτε νέο από Καμέλια,ας το ξεράσει :sunglasses:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Η Σίσσυ, η ψηλή από το musses, σε ποιο μαγαζί βρίσκεται τώρα;

vtec2009

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μιας και βλέπω αρχίσανε οι αναζητήσεις...
Αντριάνα από Πρινσες ξέρει κανείς τι έχει γίνει??

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
γεία σας, καινούριος στο site.Πριν κάποια χρόνια υπήρχε μια τζέσσικα από ουγγαρία στην ανατολή που μάλλον πήρε μεταγραφη προς athens number one, ξέρει κανείς τίποτα?

αποκλείεται να πήρε μεταγραφή για εκεί...εχει κλείσει το ίδρυμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom