καλησπερα strip-wanderers, παρακολουθω χρονια το σαιτ και αποφασισα να γραψω σημερα το πρωτο μου μηνυμα για να θυμισω κυριως στους παλαιοτερους τα μωρα η και πουρα που μας τρελαιναν στα strips!!!! οτιδηποτε πληροφοριες θα με κανουν χαρουμενο!! εχω ψιλοκοψει τη συνηθεια τελευταια γιατι εχαλασαν οι καλες εποχες αν και τελευταια παμε να ακουμπισουμε, λογω κρισης, εστω και λιγο τη χαμενη αιγλη!!! Ξεκιναω:
1. Χριστινα απο παλιο Las Vegas συγγρου, μελαχροινη, βυζαρες
με ρωγα ανοιχτηρι για χωμενο φελο στο πατο μπουκαλιου, κωλαρα που ζαλιζε, ειχε κολλημα με αντρικα αρωματα και μπανια στη Βαρκιζα, εκανε τρελα πραγματα στο κουρτινοδωματιακι μονο με 30Ε!!!
2. Τζινα απο παλιο Las Vegas επισης, ξανθια μουναρα γυρω 32 τοτε (πριν 7-8 χρονια) με μαυρο φορεμα, καλτσοδετα, μανα 7χρονου αγοριου (γι αυτο με συγκινουσε), που με 3 καρτες και συν 50Ε στο χερι στηνοτανε για ανω-κατω γλυφαδα, δουλευε γλυφειτζουρι
και καθοτανε στο καβλι κουναμενη σα το Τιτανικο!!! Ααααχ, αρχισα να κατεβαζω ουισκια ηδη!!!
3. Βερα απο Μουσσες προ 7ετιας, μανουλα τοτε 34 αν θυμαμαι καλα με ρωγα στυλιαρι ρε πουστη μου, την εβαζες στο στομα και εβρισκε τη μητροειδης βαλβιδα!!! Αλλο πραμα μαγκες σας λεω!!!! Αλογο, χαβαλες, μουνι απο ραφι σε κορυφη ουρανοξυστη!!!
4. Αναστασια απο Μουσσες, μετα Αφροδιτη και μετα Ρασπουτιν ως Λιλη αν δε κανω λαθος, πουρο εκ Ουκρανιας με ελαχιστα κινεζικο ματακι, σωματαρα για την ηλικια της, ρωγα σαν κεραια εφ εμ και κωλαρακι τρελο και σφιχτο, οχι ταλαρο
!! Πονηρη αλλα αν ησουν ωραιος στη συμπεριφορα σοθ εδινε πολλα!!! Βρισκοταν εκτος μετα το σχολασμα παλια στο Μουσσες ενω στο Αφροδιτη γινοταν του οικου ανοχης, αδιαφορη στο Ρασπουτιν!!! Ηταν ο ερωτας μου γιατι ειχα βασανισμενα παιδικα χρονια και εψαχνα τη ζεστασια μιας μανουλας!!!!
Ελπιζω να σας διαφωτισα, και πιστευω οτι οι παλαιοτεροι θα δακρυσουν γιατι μεγαλωσαν με τις ανωθι μουναρες οπως επισης και με Ινα (amazon και πλεον baby o)
, θεια Ολγα
(μουσσες, αφροδιτη και πλεον rasputin) οι οποιες κολανε τα τελευταια αλλα χρυσα ενσημα!!!! Κατα το παρελθον οι υπηρεσιες τους ηταν vfm!!!
Φιλια και θα τα λεμε συχνοτερα, ασχετα αν δε γραφω εχω στις πλατες μου (για να μη πω αλλου) phd στις ρωσοκαταστασεις!!!!!!!!