peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Η Όλγα/Νικόλ μέχρι πρότινος στο Ανατολή, που πήγε? Ψηλή, καστανή από Λευκορωσία. Έμαθα ότι άλλαξε, πού δεν έμαθα...
Ξαναρωτάω μπας και...
Η Όλγα/Νικόλ μέχρι πρότινος στο Ανατολή, που πήγε? Ψηλή, καστανή από Λευκορωσία. Έμαθα ότι άλλαξε, πού δεν έμαθα...
Ξαναρωτάω μπας και...
δν ηταν στο GR αυτη τη βδομαδα τουλαχιστον....στο ΤΕΣΣΕΡΑ εψαξες που ηταν μεχρι να τη χασεις? θα ανεβαινε Ρωσια για μια περιοδο περιπου 1-1.5 μηνα...αλλα δν ξερω αν γυρισε...γεια χαρα παιδες - μην εχει παρει το ματι σας την ΜΙΑ σε κανενα Grand Ritorno, στη Μιχαλακοπούλου...ευχαριστω
Ψηλή λευκορωσίδα, καστανό καρέ παλιά, έβαλε σιλικόνη πέρισυ μέχρι πρότινος ήξερα για BG-αποχή-Ανατολή-αποχή-ξανά δουλειά. Αλλά πού?
Ψηλή λευκορωσίδα, καστανό καρέ παλιά, έβαλε σιλικόνη πέρισυ μέχρι πρότινος ήξερα για BG-αποχή-Ανατολή-αποχή-ξανά δουλειά. Αλλά πού?
Ρε παιδια μπας και εχει δει κανεις κανεις την ελενα και την ευα που δουλευανε εδω και 3-4 χρονια στισ μουσες?
ανατολη ηταν πριν 2 βδομαδες που περασα!
Εύα, Νο1 του Lido πριν 3-4 χρόνια. Λίγο πιο πριν το είχε και ως Φωτεινή. Μελαχροινή, κορμάρα, κοντά στα 30 (όχι πραπάνω). Είχε αδυναμία στην καλοπέραση
Άπό Μολδαβία αν θυμάμαι καλά. Γνωρίζει κάποιος, κάτι ?
μουναρα,την θυμαμαι και εγω με νοσταλγια,αλλα χαμενη εδω και καιρο...
ψαξε στα υπολοιπα μαγαζια του "ομιλου" ρασπουτιν...καπου θα την πετυχεις,αν δεν ειναι διακοπες... ;)Μάγκες, είμαι θαμώνας του ωραιότερου κατ'εμέ κωλόμπαρου των β.π., το Ράσπουτιν.Εκεί δούλευε ένα ωραίο μουνάκι από Ουζμπεκιστάν, η Αννέτα,ψηλή με στητό βυζί,καστανοκόκκινο μαλλί, φοβερό σώμα και κάτι απίστευτες ποδάρες!!Ξέρετε που δουλεύει τώρα κι αν θα επιστρέψει εκεί όπου αναδείχθηκε; Τη θέλω επιμόνως και εναγωνίως!!
Μάγκες, είμαι θαμώνας του ωραιότερου κατ'εμέ κωλόμπαρου των β.π., το Ράσπουτιν.Εκεί δούλευε ένα ωραίο μουνάκι από Ουζμπεκιστάν, η Αννέτα,ψηλή με στητό βυζί,καστανοκόκκινο μαλλί, φοβερό σώμα και κάτι απίστευτες ποδάρες!!Ξέρετε που δουλεύει τώρα κι αν θα επιστρέψει εκεί όπου αναδείχθηκε; Τη θέλω επιμόνως και εναγωνίως!!