Νέα

Lost strippers!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Καλησπέρα μια Λίζα Ρωσίδα από Κρασνοντάρ η Βλαδιβοστόκ που ήταν FBI πριν 1 με 1,5 χρόνο ξέρετε που μπορεί να είναι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση.
Δεν την έχω δει κάπου.Αν και στο Fbi έχω πολύ καιρό να περάσω.

testro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Like
1
Πόντοι
0
Πώς ήτανε αυτές ξανθές πολύ αδύνατες? Είναι δυο αδερφές Ρουμάνες Babylon
Η μία με ταττου? Τις εχεις δοκιμάσει, εκαναν πριβε κλπ; Τις ειχα δει πιο παλια οταν ειχα παει αλλα δεν τις δοκιμασα αν και ηθελα

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21

2pac21

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα στο forum! Μήπως γνωρίζει κανείς σε ποιο στριπ είναι αυτό τον καιρό η Νταίζη ;....Η ψηλή τούμπανο με τα σιλικονουχα βυζιά από πρώην Sins, Dream girls, Golden Queens....Απ´οσο έμαθα έχει φύγει και από Athens Queens που ήταν πρόσφατα... Ευχαριστώ!

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
Καλησπέρα στο forum! Μήπως γνωρίζει κανείς σε ποιο στριπ είναι αυτό τον καιρό η Νταίζη ;....Η ψηλή τούμπανο με τα σιλικονουχα βυζιά από πρώην Sins, Dream girls, Golden Queens....Απ´οσο έμαθα έχει φύγει και από Athens Queens που ήταν πρόσφατα... Ευχαριστώ!
Μήπως πήγε σπίτι της και ησυχάσαμε?

latinos99

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
9
Πόντοι
0
IMG_0744.png

latinos99

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
9
Πόντοι
0
Δούλευε πριν κάποιο καιρό με το όνομα λιζα στο fbi αν δουλεύει κάπου αν γνωρίζει κάποιος ας ενημερώσει !!!!

latinos99

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
9
Πόντοι
0
Παιδιά αν γνωρίζει κάποιος κάτι για την λιζα ας ενημερώσει ευχαριστώ εκ τον προτέρων

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Αυτό είναι το thread του ''ό,τι θυμάμαι χαίρομαι''.

• Χαχα
Αντιδράσεις: piko

Geokr07

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2023
Like
183
Πόντοι
0
Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κανείς πως λένε μια στριπερ που δουλεύει στο ελιτ στο Γκάζι η οποία είναι ψηλή , γυμνασμενη με μέτριο βυζάκια , αρκετά ταττου , σκουλαρικη στο χείλη νομίζω η οποία στον χώρο είναι πολύ hardcore. Φορούσε μπλε εσώρουχα και μετά έβαλε μαύρα εσώρουχα. Όποιος γνωρίζει ας μου πει

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κανείς πως λένε μια στριπερ που δουλεύει στο ελιτ στο Γκάζι η οποία είναι ψηλή , γυμνασμενη με μέτριο βυζάκια , αρκετά ταττου , σκουλαρικη στο χείλη νομίζω η οποία στον χώρο είναι πολύ hardcore. Φορούσε μπλε εσώρουχα και μετά έβαλε μαύρα εσώρουχα. Όποιος γνωρίζει ας μου πει
τα πήρες όλα σβάρνα ωπαααα!!!!!! λές και οι στριπφορουμίστες μπαίνουμε μόνο σε ένα θρέντ!!!!!!!!!! Είπα και εγώ τόσα νέα σε όλα τα στριπόμπαρα είχα να δω από την εποχή της μαρίνας στο γκολντ με το χιλιοχυμένο αρκουδάκι!!!!!!!!

Onofreiciuc

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετε παιδες. Επειδη εχω καποιο σκαλωμα με καποια του Μουσσες εποχης 2010-2014 μπορει καποιος να δωσει περιγραφη Μιλενας( η/και Μαλενας αναλογα αν ηταν δυο η μια) και αν γνωριζει καποια πληροφορια που εχει/εχουν παει τωρα? Οποιαδηποτε πληροφορια θα εκτιμουνταν δεοντως.

GGman

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2022
Like
1
Πόντοι
0
παιδια μια Αντζελα ξανθια ουκρανη με ματαρες κοντο σχετικα οριακα καρε μαλλι που ηταν σιγουρα οχι το περσινο καλοκαιρι αλλα το προπερσινο στο Athens ξερουμε που ειναι ? (ειχε παει αν δεν κανω λαθος σε καποιο αλλο κ εκανε καποια γκεστ κ στο αθενς μεχρι το προηγουμενο καλοκαιρι που ετυχε να τη δω )

tststse

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2024
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες. Μια που Ουκρανή που δουλευε στρινγκ με σγουρά μαλλιά Καστανη με γυαλιά (Τατιάνα το όνομα δεν είμαι και σίγουρος ) γνωρίζουμε που βρίσκεται ;

Carlo$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2024
Κριτικές
28
Like
718
Πόντοι
290
There was Angelina in many strip clubs at Syggrou. She kept changing them every a few months and then she disappeared. She used to do great shows! Does anyone know what happened to her? Did she go to another city/ to islands/ to another country?

GrStallion

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Like
167
Πόντοι
1
There was Angelina in many strip clubs at Syggrou. She kept changing them every a few months and then she disappeared. She used to do great shows! Does anyone know what happened to her? Did she go to another city/ to islands/ to another country?

The only Angelina I have heard of was working at Lido and then Dream Girls bar.

Can you describe her a bit. The one I am talking about is short with some curly hair short mostly and an ass looking at the sky

Carlo$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2024
Κριτικές
28
Like
718
Πόντοι
290
The only Angelina I have heard of was working at Lido and then Dream Girls bar.

Can you describe her a bit. The one I am talking about is short with some curly hair short mostly and an ass looking at the sky
I remember she was giving huge shows with sex toys in Babylon and Caissa. She was coming downstairs from the stage in between the audience and inviting guys to come up to the stage with her and participate.
She was average height, but always on 15cm stripper stilettos (or more) what made her look way taller. Very slim, teeny tiny blonde. I believe she was Polish. Always cheerful, was drinking a lot, but I never saw her drunk haha

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom