John.wick.athens
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μαρίνα απο FBI/Lido ξέρει κανείς που βρίσκεται?
Ξανθιές μήπως;Αν ναι τελευταία φορά τις είχα δει εκεί.Δύο αδελφές δίδυμες ρουμανες που ήταν παλια αλκατραζ γνωρίζει κανείς που κυκλοφορούν τώρα?
Σιγά μην ήταν Ελληνίδα. Σταματησε νομίζω και από τα 2 μαγαζιά κ πιθανότατα να μην δουλεύει σε κάποιο μαγαζί τώρα. Είχε σοσιαλΣαντρα απο Golden Queens και μετα Δουλευε για ενα διαστημα στο Queens of The North. Την εχω χασει κοντα ενα μηνα! Σταματησε και κανενας δεν ξερει αν πηγε μεταγραφη αλλου! Ξανθια πιτσιρικα 24 χρονων ερωτευσημο προσωπο και τεραστια σιλικονατα βυζια! Ελληνιδα απο τα Δωδεκανησα!
Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, στο Kinky πρέπει να είναιΗ Μαρτα απο FBI/LIDO/BABYLON ξερει κανενας αν δουλευει καπου?
Εκεί είναι...Αν δεν έχει αλλάξει κάτι, στο Kinky πρέπει να είναι
Βασικά τα στριπ είναι μόνο για να καψουρευομαστε...Ρε μαγκες στα στριπ παιρναμε καλα , αλλα δεν καψουρευομαστε, γιατι αυτες φευγουν και μετα θα τον παιζουμε
Αντι να ψαχνετε για παλιες αγαπες , καλυτερα πειτε καμμια φαση απο στριπ
Ναι τη θυμάμαι. Αν θέλεις μιλάμε για αυτηνH Narina απο το Star την περιοδο 2000-2004 αν θυμαμαι καλα....κοντουλα petite γενικοτερα...αλλα απιστευτα ευελικτη...ωραιες εποχες...
Αν ξερει κανεις τπτ για αυτη...
δεν την εχω δει εκει, τουλαχιστον 3 φορες που πηγα το τελευταιο διμηνοΠήγα αλκατραζ μια καθημερινή μπας και πετύχω την Αλίνα που δούλευε στο FBI/LIDO με ένα μικρο φιδάκι tattoo που είχε στην κοιλιά και πολύ μακρύ μαλλί που με είχε ενημερώσει ένας συνάδελφος αλλά δεν την είδα. Ξέρετε εάν εργάζεται ακόμα ?