You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lost strippers!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 268K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
Έχει σταματήσει από ότι θυμάμαι.Μέχρι το 2020 πριν τον κορωνοϊό δούλευε στο Golden στο Μπουρνάζι μία Άννα από Ρουμανία. Ψηλή ,μιλφ, απίστευτο βυζι ,πολύ ωραίο πρόσωπο, μελαχροινή. Παίζει να ξέρει κανείς αν δουλεύει ακόμη;
EliasK1974
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2021
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Μία Αλεξάνδρα στο παλιό Μούσες, από Ουκρανία νομίζω, ξέρει κανείς που μπορεί να βρίσκεται;
Mandrakoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2021
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδιά, μια Ίνα που δούλευε στο Baby O στην Πειραιώς ? Κανεις ? Τίποτα ?
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
Μελαχρινή κοντη σχετικά που ήταν και πιο παλιά στο Lolita;Αν λες αυτή έχω να την δω από τότε.Μία Αλεξάνδρα στο παλιό Μούσες, από Ουκρανία νομίζω, ξέρει κανείς που μπορεί να βρίσκεται;
EliasK1974
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2021
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Όχι φιλαράκι ήταν κοκκινομάλλα με γαλάζια μάτια και κανονικό ύψος. Κάποια στιγμή μετά το μούσες ήταν και στο libidoΜελαχρινή κοντη σχετικά που ήταν και πιο παλιά στο Lolita;Αν λες αυτή έχω να την δω από τότε.
nescafe22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 10
- Like
- 730
- Πόντοι
- 371
Μιλενα μελαχρινη ειδα οτι εχεο στο κινκυ δεν ειμαι σιγουρος ομως εαν ειναι αυτη...μιλενα δουλευε στο lido πρώην fbi μέχρι το νοέμβριο, από ουκρανία μικρό στήθος ύψος 165 περιπού μελαχρινή ,ξέρει κανένας που δουλεύει??κερνάω ποτόκαι χορό όποιος την βρει...
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
Όχι τότε δεν είναι αυτή.Όχι φιλαράκι ήταν κοκκινομάλλα με γαλάζια μάτια και κανονικό ύψος. Κάποια στιγμή μετά το μούσες ήταν και στο libido
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
έχει σταματήσει πολλά χρόνια τώρα.........τρομερή καύλα και μούναρος!!!!!!!! κορμί για αυτοκτονίες η τύπισσα.....Παιδια ξερει κανεις αν η Αννα απο τη σιβηρια (γνωστη απο το jetaime ) ειναι ακομα στο Ανατολη? Μη μου την πεσετε για την ηλικια της κολληματα ειναι αυτα!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ακόμη δεν μπορώ να ξεχάσω το πριβέ μαζί της στο λίντο την βραδιά του τσεχία-ολλανδία 3-2
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Δεν ξέρω πως εξελίχθηκε εμφανισιακά η σε χορούς μετά εποχής Πάνια, τότε πάντως ήταν στο στριπ στο βενζινάδικο στην Βουλιαγμένης με τον γραφικό ιδιοκτήτη που κοιμότανε φόρα στους καναπέδες. Καλή καύλα αλλά δεν έκαναν και πολλά πολλά εκεί τότε. Θυμάμαι τον πολύ καλό κώλο αλλά με ένα μεγάλο κιτς τατού κορώνα η κάτι τέτοιο επάνω του. Το πίσω σύστημα της Ζανέτ από Deluxe κλπ όταν στις φόρμες της μου έρχεται σαν πιο κοντινό παράδειγμα για όσους δεν την πρόλαβαν από κοντά την Άννα.έχει σταματήσει πολλά χρόνια τώρα.........τρομερή καύλα και μούναρος!!!!!!!! κορμί για αυτοκτονίες η τύπισσα.....
Ήταν παρουσιασμένη και σε ένα επεισόδιο Πρωταγωνιστές του Θεοδωράκη. Ίσως να διασώζεται κάπου (;).
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Δεν την πέτυχα στο Λίντο. Ιστορική απώλεια αν εκεί πλέον ξηγιόταν πριβέ με φραπέ η και κάτι παραπάνω. Ξηγιόταν;ακόμη δεν μπορώ να ξεχάσω το πριβέ μαζί της στο λίντο την βραδιά του τσεχία-ολλανδία 3-2
Τελευταία τροποποίηση:
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
Αν οντως εχει σταματησει καιρο σορρυ για το πρηξιμο απλα ενας συναδελφος απο εδω μου ειχε στειλει λιγο προ covid οτι ηταν στο Ανατολη και ελεγα τωρα που θα κατεβω Αθηνα μηπως ειναι εκει παλι. Οσο και σπασμενη να ειναι πλεον την καταθεση θα την εκανα ανετα εστω και τιμησ ενεκεν. Αλλωστε σε εποχες πανια σε πολλες περιπτωσεις κουρασης η βαρεμαρας η κορμαρα της ειχε εμπνευσει στην ολοκληρωση των συζυγικων καθηκοντων!!!Παιδια ξερει κανεις αν η Αννα απο τη σιβηρια (γνωστη απο το jetaime ) ειναι ακομα στο Ανατολη? Μη μου την πεσετε για την ηλικια της κολληματα ειναι αυτα!!!
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
αμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..... τραγική η απώλεια σου μύστη.Δεν την πέτυχα στο Λίντο. Ιστορική απώλεια αν εκεί πλέον ξηγιόταν πριβέ με φραπέ η και κάτι παραπάνω. Ξηγιόταν;
soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
Για ριξτην μπας και την θυμηθουμε...Καλησπέρα παιδιά. Επειδή είμαι άσχετος με στριοτιτζαδικα, υπάρχει κάποιος εδώ που παίζει να θυμηθεί από φωτό κοπέλα που δούλευε πριν 15 χρόνια ή ζητάω πολλά?
Ε για να μη βάζω φωτό εδώ σε πμ όσοι είναι. Βασικά είναι γειτόνισσα αλλά έχει ξεκόψει από το άθλημα. Φάση έχει και παιδιά κλπ καιντο έκανς πριν 15 χρόνιαΓια ριξτην μπας και την θυμηθουμε...