Νέα

Lost strippers!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Μάγκες η Ζανέτ ή Ζάνα από Μούσες, Χίλτον κλπ που κινείται τώρα (αν κινείται)

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
14.780
Πόντοι
10.395
Όχι, δεν πρόλαβα γαμώτο!
Και λέω γαμώτο γιατί απ'ότι βλέπω βγήκε από την λίστα τους ενώ ήμουν εγώ που την είχα ζητήσει σε άλλο φόρουμ (και την έφεραν)!

Δεν πρόλαβα...  :'(

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
570
Πόντοι
301
Η Ρίμα που ήταν μέχρι αρχές καλοκαιριού στο Athens Queens ξέρετε που είναι;

Kashindros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2016
Κριτικές
10
Like
412
Πόντοι
290
Ξέρει κανείς που είναι η Καρολίνα απο το Sins;

Petite νεο μωρό με τρομερή κωλάρα.

Δεν την έχω ξαναδεί απο τότε που έκλεισε το sins.

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.982
Πόντοι
36.618
Ξέρει κανείς που είναι η Καρολίνα απο το Sins;

Petite νεο μωρό με τρομερή κωλάρα.

Δεν την έχω ξαναδεί απο τότε που έκλεισε το sins.

Νομιζω κινκυ..Χωρις να ειμαι σιγουρος...

11for11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
197
Πόντοι
1
Sheila από gold, ξέρει κανείς τι έγινε; pm
κάποτε εδώ είχε γραφτεί ότι η παντρεύτηκε η ότι βρήκε μόνιμο χορηγό και έχει αποχωρήσει από το άθλημα . Πρέπει να έχει γραφτεί μπορεί και πάνω από 4-5χρονια

Sexzimos

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
40
Πόντοι
0
Καλησπέρα! που είναι η Μπιζού ρε μάγκες?? :p

Φίλε μου η μπιζού έχει σταμάτησει εδώ και κάνα 2 χρόνια βρίσκετε στο Toronto στο Καναδά και κατεβαίνει και στην Κύπρο στο fb little Elena-bijoux

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.818
Πόντοι
216
Η αριανα,μια ξανθια ρωσιδα πολυ λεπτη petite με μακρι μαλλι μεχρι τον κολο που ηταν στο λιντο 2016,2017 παιζει καπου ??

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
14.780
Πόντοι
10.395
Tην χρυσή δεκαετία των στριπ κλαμπς στην Αθήνα (1992-2002), ενα απο τα πιο γνωστά και καλά μαγαζιά ήταν το Ντολς στην Βάρη.
Εκει δουλευε μια Σαμάνθα (και ως Σβετλάνα παρουσιαζόταν ενίοτε), Εσθονή με κοντό αντρικό μαλλί. Εκπληκτική ομορφια, απιστευτη κωλάρα...γενικά από τις πιο ομόρφες στρίπερ που έχω συναντήσει! Μόνο μείον το μικρό στήθος, το οποίο διόρθωσε το 2007 που την συνάντησα τελευταία φορά στο Λολίτα ( στο άσχετο)...
Συνεπώς έχει πλέον κ βυζάρες!!

Γνωρίζει κανείς για ποιά μιλάω (δεν μπορώ να δωσω άλλες λεπτομέροιες), αν και που δουλευει ακόμα?

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
580
Πόντοι
306
TI Sins..Εγινε πιο φλωρικο.
Καλυτερο ήταν την εποχη 2000-2006, σε μια σχολη ολο πετεινους, η μονη επιλογη για να φυγουν τα πρώτα γάλατα ως 18χρονα ηταν τοτε που το Sins λεγοταν "Go-go Girls" και λιγο πιο μετα ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ, απεναντι το 3ο νεκροταφειο και αιθουσες με τιτλο "σερβιρεται ψαροσουπα σε κηδειες" διπλα απο το ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ηταν ενα σουπερ καλτ σουβλατζιδικο με φοβερη σκεπαστη και αλαδωτες πιτες το "ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΣΑ" και απ την αλλη μερια το 3Χ ΑΛΦΑ αν ησουν τυχερος η ειχες καποια "κατακτηση".
Ο Φοιτητοκοσμος αρχισε να συρρεει πριν τις φοιτητικες εκλογες οπου οι "κομματαρχες" μας εβαζαν δωρεαν και κερναγαν ποτα τους αβγαλτους φοιτητες, και οταν το καταστημα εβαλε 2 πολυ ευκολες ΤΖΑΜΑΙΚΑΝΕΣ που μονο στριπτιζ δε σου εκαναν πριβε με 20euro..
Στο μυαλο μου εμεινε η τρελλοΦΛΩΡΙΤΑ που ειχε εντονη βαρια φωνη με αφροαμερικανικα Αγγλικα, βυζαρου 5ρι και πολυ σφιχτο σωμα, μονιμως κυκλοφορουσε γυμνη χωρις ρουχα..ντυνοταν μονο για το σοου της στη πιστα οπου μετα δεν τα ξαναφοραγε και αντε κανα βρακι..οποιον εβρισκε ακομα και χωρις κερασμα τη χουφτωνε αβερτα, το πιο κορυφαιο ηταν σε "πριβε χορους" το σοβατισμα στα προσοντα της επεφτε με το μισοκιλο..
Το πιο κορυφαιο ηταν οτι με κατι αγγλικα αλλα Τσιπρα και τυφλα και οι 2, κατα τις 6 τη πηγα για γυρο και απεναντι ετοιμαζαν κηδεια, υστερα τιμητικο ματς στο ΑΛΦΑ.

Εποχες πραγματικου ΚΑΛΤ

science0654

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Η Ινκα που ηταν στο libido ξερετε που βρισκεται?Μια μαυρομαλλα γυναικαρα

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
σημερα εχει γενεθλια το ατι μου απο το εροτικα η λιθουανη θεα μου η dovile...απο τις πιο ομορφες ολων των εποχων με ενα καταπληκτικο και απιστευτο σωμα....τυχεροι οσοι την γνωρισαν και οσοι τυχεροι επισης που τη γευτηκαν....ας ειναι καλα στη πατριδα της τωρα

Συνημμένα

• dsc03968_large.jpg
    dsc03968_large.jpg
    112 KB · Εμφανίσεις: 129

emexe

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Η Βερόνικα, η μελαχρινή κοπέλα που δουλευε στο string που να έχει πάει? Μήπως ξέρει κανείς?
Την γνώρισα λίγο αλλά έκανε την διαφορά σε σχέση με τις άλλες γυναίκες σε διάφορα στριπο-ιδρυματα.

zoo@34

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
10
Like
561
Πόντοι
31
Γνωρίζει κανείς τι έχει γίνει μια Ραμόνα που δούλευε στο Γκόλντεν;;

jetto50

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα & Χρόνια Πολλά. Είμαι νέος στο forum. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε η Λουίζα η βραζιλιάνα αν δουλεύει ακόμα και πού?
Ευχαριστώ.

Mr crowley

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Μια ελενα στιγκα που δουλευε στο λιντο το 15 ξερουμε που ειναι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom