Νέα

Lost strippers!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

haig_7

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα... Ξέρει κανείς για Αλεξάνδρα αλβανεζα με τατού του γαύρου στην μέση αρκετά παλιά Ανατολή και τελευταία ενημέρωση που είχα ήταν στο Κλεοπάτρα ?
Ευχαριστώ εκ των προτερων...

papaben

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
153
Πόντοι
280
Καλησπέρα... Ξέρει κανείς για Αλεξάνδρα αλβανεζα με τατού του γαύρου στην μέση αρκετά παλιά Ανατολή και τελευταία ενημέρωση που είχα ήταν στο Κλεοπάτρα ?
Ευχαριστώ εκ των προτερων...
Θεσσαλονίκη! Για περισσότερες λεπτομέρειες pm))

papaben

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
153
Πόντοι
280
Ρε παιδιά κάποιος να γνωρίζει για Karolina από kinky ....?

papaben

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
153
Πόντοι
280
Επίσης μία Άννα Ρουμάνα δούλευε στο kinky σίγουρα τα Χριστούγεννα! Ξέρει κανείς τίποτα;

papaben

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
153
Πόντοι
280
Τι έγινε ρε παιδιά αγνοειτε τελείως η τύχη της?

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Фίλε νομίζω οτι η Καρολίνα που λες είναι Caissa . Έχει δει κανείς μία Τίνα πρίν απο 1 χρόνο ήταν FBI και πιο παλιά Avatar και είναι μελαχρινή με ασπρο δέρμα τώρα δεν δουλεύει εκεί όμως μήπως ξέρει κανείς που είναι αυτή ?

papaben

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
153
Πόντοι
280
Фίλε νομίζω οτι η Καρολίνα που λες είναι Caissa . Έχει δει κανείς μία Τίνα πρίν απο 1 χρόνο ήταν FBI και πιο παλιά Avatar και είναι μελαχρινή με ασπρο δέρμα τώρα δεν δουλεύει εκεί όμως μήπως ξέρει κανείς που είναι αυτή ?
όχι είναι άλλη αυτή! Η Καρολίνα που λέω έκανε σόου με μία Αλεξάνδρα στο kinky! Τον Μάρτιο και πέρσι τον Σεπτέμβριο!

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
570
Πόντοι
301
Γνωρίζει κάτι κάποιος για την Angel, ξανθιά μικροκαμομένη Ρωσίδα που δούλευε πολύ καιρό Μούσες και μετά FBI Golden?

Ή την Ρίμα, μικροκαμομενη μελαχρινή Ουκρανέζα μέχρι πέρσι ήταν Athens.

pipinolatrhs45

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
Γνωρίζει κάτι κάποιος για την Angel, ξανθιά μικροκαμομένη Ρωσίδα που δούλευε πολύ καιρό Μούσες και μετά FBI Golden?

Ή την Ρίμα, μικροκαμομενη μελαχρινή Ουκρανέζα μέχρι πέρσι ήταν Athens.

Λοιπόν, η Angel (παλιός έρωτας μου - κυρίως την εποχή που δούλευε στο golden), εθεάθη, τα περασμένα Χριστούγεννα και πάλι στο Golden αλλά για ένα - δυο Σαββατόβραδα μόνο.

Ωστόσο, έχω πληροφορίες σχετικά γιατί μπόρεσα το ένα εκ των δυο βραδιών, να έχω επικοινωνία.
  Λοιπόν, πρώτον, αν και παρέμενε όμορφη καιλαμπερή όπως πάντα, ΩΣΤΟΣΟ, κατά τη δική μου εκτίμηση πάντα, είχε χάσει μέρος εκείνης της αθωότητας (η ψευδαίσθησης αν θέλεις αθωότητας) και γλύκας που είχε τον παλιό καλό καιρό. Δεν ήταν πλέον σαν ένα 'αγγελούδι' από άλλο πλανήτη (έτσι την έβλεπα εγώ βέβαια), αλλά μια κανονική όμορφη και λαμπερή γυναίκα, σαν πολλές άλλες όμορφες και λαμπερές γυναίκες, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Δεύτερον, εκτός από έναν ωραίο χορό που κάναμε (όχι όμως συγκλονιστικό όπως τον παλιό καιρό, και χωρίς φιλάκια στα χείλη σαν εκείνα του παλιού καιρού), εκτός αυτού, μίλησα λίγο μαζί της και μου είπε ότι για μεγάλο διάστημα, νομίζω πάνω από χρόνο, βρισκόταν στα Γιάννενα και της άρεσε εκεί και ήταν ευχαριστημένη.
(ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΚΑΣΙΑ: Κάποιος μεγαλοχορηγός την είχε ''υιοθετήσει''), έκτοτε, και όπως είπα πολύ σύντομα, χάθηκαν και πάλι τα ίχνη της (ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΚΑΣΙΑ : Είτε επέστρεψε στον μεγαλοχορηγό ή την υιοθέτησε καινούριος).

Συμπέρασμα:  Μέχρι και εκείνες αλλάζου, ωριμάζουν, χάνουν την φρεσκάδα τους ή την αθωότητα τους... μόνο εμείς παραμένουμε ίδιοι και τις αντικαθιστούμε με τις καινούριες΄.....    οεο!!!  :)

PLM

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2019
Like
46
Πόντοι
1
Αλινα,Ρωσίδα μελαχρινή,αδύνατη με ενισχυμένο στήθος,ηταν ενα διαστημα στο αλκατραζ

georgekal1988

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2019
Like
8
Πόντοι
0
αντριαννα ρουμανα μεγαλο στηθος απο golden γνωριζει κανεις?

papaben

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
153
Πόντοι
280
Γνωρίζει κανείς για μία Καρολίνα που δούλευε στο kinky τον Μάρτιο; Έφυγε αρχές Απριλίου! Μελαχρινή!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Ξέρει κανείς που βόσκουν οι παλιές του X-bar πριν την ολέθρια αλλαγή διεύθυνσης;

Tunes_of_war

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2017
Κριτικές
4
Like
322
Πόντοι
281
Κριστάλ? βυζάρες κοκκινομάλα αθενς?

AndreouK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2020
Κριτικές
8
Like
509
Πόντοι
281
Αλεξια από Babylon μήπως ξέρετε που είναι ;;
Τελικά δεν έμαθα αν αυτό το θεόμο0νο έκανε εξτραδακια

Jimisbd

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2020
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά ξέρετε η Εβελίνα με τα Τατού γυμνασμένη που δούλευε Λίντο που και αν δουλεύει ;

AndreouK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2020
Κριτικές
8
Like
509
Πόντοι
281
Παιδιά ξέρετε η Εβελίνα με τα Τατού γυμνασμένη που δούλευε Λίντο που και αν δουλεύει ;
Ηταν και αυτη στο μπαμπιλον τωρα νομιζω ειναι στο ντριμ
Για αλεξια ξερει κανεις ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom