You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lost strippers!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 268K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.147
- Πόντοι
- 5.916
Αγωνιστές, έχει πετύχει κανείς τη Νόρα κάπου; Ήταν Αβαταρ, έφυγε (λίγο... βίαια), μετά μου είπαν ότι ήταν Dreams, μέχρι να πάω την... έφυγαν και από εκεί. Εκτοτε αγνοείται.
άμα την δώ πουθενά θα σου πώ...στο caissa πάντως δεν είναι..
ivan the great
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εγω έλειπα απο Αθήνα τα τελευταία χρόνια. Γηρεύω τη Μαρία η οποία είναι Σλοβένα - θα πλησιάζει τα 35-37 τώρα - και δουλευε παλιά στο Baby Gold (απέναντι απο το Lido) παλιά. Εαν ξέρει κανείς τίποτα ας μας το πει
έγινε φιλε μου, θενκςάμα την δώ πουθενά θα σου πώ...στο caissa πάντως δεν είναι..
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.147
- Πόντοι
- 5.916
Εγω έλειπα απο Αθήνα τα τελευταία χρόνια. Γηρεύω τη Μαρία η οποία είναι Σλοβένα - θα πλησιάζει τα 35-37 τώρα - και δουλευε παλιά στο Baby Gold (απέναντι απο το Lido) παλιά. Εαν ξέρει κανείς τίποτα ας μας το πει
δεν ήταν σλοβένα αδερφέ...λευκορωσίδα είναι...και δουλεύει στο FBI ακόμη πιστεύω!!!!!
ivan the great
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
δεν ήταν σλοβένα αδερφέ...λευκορωσίδα είναι...και δουλεύει στο FBI ακόμη πιστεύω!!!!!
Φίλε σε ευχαριστώ πολλύ!! Εαν είναι όντως αυτη θα πετάω απο τη χαρά μου!
AstraMykonos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
Ivan, στο Alcatraz εχει μια Μαρια νομιζω απο Σλοβενια με τεραστια πλαστικα βυζια και μερικες φορες φοραει και γυαλια, εχω να παω καιρο ομως...
ivan the great
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ivan, στο Alcatraz εχει μια Μαρια νομιζω απο Σλοβενια με τεραστια πλαστικα βυζια και μερικες φορες φοραει και γυαλια, εχω να παω καιρο ομως...
Ευχαριστώ Ferri. Θα τσεκάρω και εκεί..
steppenwolf47
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 457
- Πόντοι
- 21
Αν λες τη Μαρία πρώην baby gold και μετά wall strip που έκανε τα αεροπλανικά στο στύλο, (απταιστα ελληνικά, όχι ωραίο πρόσωπο, ωραίο κορμί και καλό χορό),
Είναι στο FBI (τουλάχιστον μέχρι πριν κανα δ΄ιμηνο που πήγα τελευταία φορά ήταν ακόμα εκεί) και έχει μετονομαστεί σε Έλενα.
(35 φεύγα σίγουρα, αλλά κορμάρα ατελείωτη και πολύ ανώτερη από τις περισσότερες πιτσιρίκες και από χορό και από κορμί, για Ρωσσίδα την είχα εγώ, δεν αποκλείω όμως να είναι από Λευκορωσία..)
Είναι στο FBI (τουλάχιστον μέχρι πριν κανα δ΄ιμηνο που πήγα τελευταία φορά ήταν ακόμα εκεί) και έχει μετονομαστεί σε Έλενα.
(35 φεύγα σίγουρα, αλλά κορμάρα ατελείωτη και πολύ ανώτερη από τις περισσότερες πιτσιρίκες και από χορό και από κορμί, για Ρωσσίδα την είχα εγώ, δεν αποκλείω όμως να είναι από Λευκορωσία..)
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.988
- Πόντοι
- 36.618
Αν λες τη Μαρία πρώην baby gold και μετά wall strip που έκανε τα αεροπλανικά στο στύλο, (απταιστα ελληνικά, όχι ωραίο πρόσωπο, ωραίο κορμί και καλό χορό),
fbi είναι....Παλιά καραβάνα...Της εποχής του baby gold...Καλή στο χορό αλλά από πρόσωπο δεν λέει και τίποτα...
ivan the great
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστω. Μάλλον αυτή είναι...
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.988
- Πόντοι
- 36.618
Κάισα?????
Όχι δεν είναι εκεί...
Pussy Hunter
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παίδες θυμάται κανείς την τζούλια απο κούκλες(παλίο Σαρκα) εποχή 2007-2010 περίπου?Ρουμάνα,μαύρο μακρύ μαλλί,tattoo πάνω απ τον κώλο.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.1ο μου post καλώς σας βρήκα
Kαλησπερα παιχτες πρωτο μου ποστ και μενα μηπως ξερετε αν παιζει πουθενα μπαλα και μια Λενα απο μουσσες ξανθια? Πρεπει να δουλευε μουσσες για χρονια και μετα να πηγε και κινκυ οπερα ενα διαστημα αλλα εδω και ενα δυο χρονια τουλαχιστον ειναι αφαντη
Jason Lee Son
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 570
- Πόντοι
- 301
Γειά σας παιδιά. Γνωρίζει κανείς αν δουλεύει πουθενά η ξανθιά Ρωσίδα Angel? Έχει περάσει από Μούσες FBI Golden.
steppenwolf47
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 457
- Πόντοι
- 21
Γειά σας παιδιά. Γνωρίζει κανείς αν δουλεύει πουθενά η ξανθιά Ρωσίδα Angel? Έχει περάσει από Μούσες FBI Golden.
Εξαφανισμένη... Κι ήταν στα καλύτερα της στις τελευταίες εμφανίσεις στο golden... γλύκα σκέτη!! Αν μάθεις τίποτα ενημέρωσε.
john2003pq
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδιά καλησπέρα, η Σέυλα που να βρίσκεται άραγε;
asxeto_username
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα,
ξέρει κανείς μία Ταμίλα, που αρχές του 2017 δούλευε στο FBI, αν είναι τώρα κάπου;
ξέρει κανείς μία Ταμίλα, που αρχές του 2017 δούλευε στο FBI, αν είναι τώρα κάπου;