Νέα

Lost strippers!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mellor

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2017
Like
22
Πόντοι
0
Αγωνιστές, έχει πετύχει κανείς τη Νόρα κάπου; Ήταν Αβαταρ, έφυγε (λίγο... βίαια), μετά μου είπαν ότι ήταν Dreams, μέχρι να πάω την... έφυγαν και από εκεί. Εκτοτε αγνοείται.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916
Αγωνιστές, έχει πετύχει κανείς τη Νόρα κάπου; Ήταν Αβαταρ, έφυγε (λίγο... βίαια), μετά μου είπαν ότι ήταν Dreams, μέχρι να πάω την... έφυγαν και από εκεί. Εκτοτε αγνοείται.

άμα την δώ πουθενά θα σου πώ...στο caissa πάντως δεν είναι..

ivan the great

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Εγω έλειπα απο Αθήνα τα τελευταία χρόνια. Γηρεύω τη Μαρία η οποία είναι Σλοβένα - θα πλησιάζει τα 35-37 τώρα - και δουλευε παλιά στο Baby Gold (απέναντι απο το Lido) παλιά. Εαν ξέρει κανείς τίποτα ας μας το πει

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916
Εγω έλειπα απο Αθήνα τα τελευταία χρόνια. Γηρεύω τη Μαρία η οποία είναι Σλοβένα - θα πλησιάζει τα 35-37 τώρα - και δουλευε παλιά στο Baby Gold (απέναντι απο το Lido) παλιά. Εαν ξέρει κανείς τίποτα ας μας το πει

δεν ήταν σλοβένα αδερφέ...λευκορωσίδα είναι...και δουλεύει στο FBI ακόμη πιστεύω!!!!!

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Η Ζανέτ εμφανίζεται πουθενά;

AstraMykonos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2014
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
1
Ivan, στο Alcatraz εχει μια Μαρια νομιζω απο Σλοβενια με τεραστια πλαστικα βυζια και μερικες φορες φοραει και γυαλια, εχω να παω καιρο ομως...

steppenwolf47

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2016
Κριτικές
2
Like
457
Πόντοι
21
Αν λες τη Μαρία πρώην baby gold και μετά wall strip που έκανε τα αεροπλανικά στο στύλο, (απταιστα ελληνικά, όχι ωραίο πρόσωπο, ωραίο κορμί και καλό χορό),

Είναι στο FBI (τουλάχιστον μέχρι πριν κανα δ΄ιμηνο που πήγα τελευταία φορά ήταν ακόμα εκεί)  και έχει μετονομαστεί σε Έλενα.

(35 φεύγα σίγουρα, αλλά κορμάρα ατελείωτη και πολύ ανώτερη από τις περισσότερες πιτσιρίκες και από χορό και από κορμί, για Ρωσσίδα την είχα εγώ, δεν αποκλείω όμως να είναι από Λευκορωσία..)

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.988
Πόντοι
36.618
Αν λες τη Μαρία πρώην baby gold και μετά wall strip που έκανε τα αεροπλανικά στο στύλο, (απταιστα ελληνικά, όχι ωραίο πρόσωπο, ωραίο κορμί και καλό χορό),

Είναι στο FBI (τουλάχιστον μέχρι πριν κανα δ΄ιμηνο που πήγα τελευταία φορά ήταν ακόμα εκεί)  και έχει μετονομαστεί σε Έλενα.

(35 φεύγα σίγουρα, αλλά κορμάρα ατελείωτη και πολύ ανώτερη από τις περισσότερες πιτσιρίκες και από χορό και από κορμί, για Ρωσσίδα την είχα εγώ, δεν αποκλείω όμως να είναι από Λευκορωσία..)

fbi είναι....Παλιά καραβάνα...Της εποχής του baby gold...Καλή στο χορό αλλά από πρόσωπο δεν λέει και τίποτα...

ivan the great

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2017
Like
0
Πόντοι
0

Είναι στο FBI (τουλάχιστον μέχρι πριν κανα δ΄ιμηνο που πήγα τελευταία φορά ήταν ακόμα εκεί)  και έχει μετονομαστεί σε Έλενα.

Ευχαριστω. Μάλλον αυτή είναι...

Pussy Hunter

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παίδες θυμάται κανείς την τζούλια απο κούκλες(παλίο Σαρκα) εποχή 2007-2010 περίπου?Ρουμάνα,μαύρο μακρύ μαλλί,tattoo πάνω απ τον κώλο.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.1ο μου post καλώς σας βρήκα  :grin:

arkoudeas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Like
0
Πόντοι
0
Kαλησπερα παιχτες πρωτο μου ποστ και μενα μηπως ξερετε αν παιζει πουθενα μπαλα και μια Λενα απο μουσσες ξανθια? Πρεπει να δουλευε μουσσες για χρονια και μετα να πηγε και κινκυ οπερα ενα διαστημα αλλα εδω και ενα δυο χρονια τουλαχιστον ειναι αφαντη

Jason Lee Son

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2017
Κριτικές
5
Like
570
Πόντοι
301
Γειά σας παιδιά. Γνωρίζει κανείς αν δουλεύει πουθενά η ξανθιά Ρωσίδα Angel? Έχει περάσει από Μούσες FBI Golden.

steppenwolf47

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2016
Κριτικές
2
Like
457
Πόντοι
21
Γειά σας παιδιά. Γνωρίζει κανείς αν δουλεύει πουθενά η ξανθιά Ρωσίδα Angel? Έχει περάσει από Μούσες FBI Golden.

Εξαφανισμένη...  Κι ήταν στα καλύτερα της στις τελευταίες εμφανίσεις στο golden...  γλύκα σκέτη!!  Αν μάθεις τίποτα ενημέρωσε.

john2003pq

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα, η Σέυλα που να βρίσκεται άραγε;

asxeto_username

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
0
Καλησπέρα,
ξέρει κανείς μία Ταμίλα, που αρχές του 2017 δούλευε στο FBI, αν είναι τώρα κάπου;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom