Νέα

Lost strippers!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 269K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Ξέρει κανείς που είναι η Νίνα μία Ρωσίδα ξανθιά με ένα μεγάλο τατουάζ πάνω απο τον κόλο ? Δούλευε μέχρι το τέλος του 2016 στο FBI και πιο παλιά Μούσσες , Athens Queens μήπως την πέτυχε κανείς πουθενά το τελευταίο καιρό ? Εχω πάει 2 φορές FBI το τελευταίο δίμηνο και δεν ήταν εκεί .

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.387
Πόντοι
4.587
Ξέρει κανείς που είναι η Νίνα μία Ρωσίδα ξανθιά με ένα μεγάλο τατουάζ πάνω απο τον κόλο ? Δούλευε μέχρι το τέλος του 2016 στο FBI και πιο παλιά Μούσσες , Athens Queens μήπως την πέτυχε κανείς πουθενά το τελευταίο καιρό ? Εχω πάει 2 φορές FBI το τελευταίο δίμηνο και δεν ήταν εκεί .
Ουτε athens ειναι, 3 φορες που πηγα απο το πασχα και μετα

kostaskkk

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2013
Like
4
Πόντοι
0
Η Βικτόρια η βυζαρου απο kinky ξέρει κανείς που δουλευει ;;

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
134
Πόντοι
1
φιλοι μου γινομαι λιγο κουραστικος αλλα θα ηθελα αν καποιος ξερει κατι για την σοφια αδυνατη ρωσιδα ξανθια που εχω χασει κανενα χρονο τωρα,να με διαφωτισει.δουλευε πολυ παλια πρινσες και μετα μουσες κ λιντο τελευταια φορα που την ειδα εγω.ειναι το απωθημενο μου.αν δουλευει καπου η εστω αν καποιος ξερει που θα ημουν υποχρεος.

Slimreaper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
612
Πόντοι
311
Πωπω, νιώθω πολύ χαζός που δεν είχα ανακαλύψει αυτό το θρεντακι τόσο καιρό  :embarrased:

Λοιπόν, πριν μπω στο ψητό θα μου επιτρέψετε μία μικρή εισαγωγή για να νιώσετε τον πόνο μου. Σαν άνθρωπος και εγώ έχω δύο τεράστιες αδυναμίες όταν πρόκειται για ναούς της ηδονής:
1)πιπινάκια
2)μολδαβεζακια

Πριν κάνα δίμηνο, αν θυμάμαι καλά, είχα επισκεφτεί το golden queens στο μπουρνάζι, εκεί λοιπόν δούλευε ένα πλάσμα από Μολδαβία το οποίο ήταν και 21 ετών κατά την δήλωσή του (ηλικίες βέβαια δεν πολυπιστεύω αλλά 2 πάνω-2 κάτω δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας, σίγουρα ήταν στην τρυφερή ηλικία των 20-25), όπως καταλαβαίνετε λοιπόν βρήκα το πακέτο των ονείρων μου. Σαν να μην έφτανε αυτό, η τύπισσα ήταν και ναζιάρα, με δύο τεράστια μπιρμπιλωτά ματάκια που σε κοίταγε σαν κουτάβι που θέλει βόλτα. Ο χορός μαζί της επίσης ονειρικός, αργός, ερωτικός, να αφήνει να ακουμπάς και να μεταχειρίζεσαι την σαρκα της όπως επιθυμείς ο ίδιος (σε λογικά βέβαια πάντα πλαίσια). Όμως η μοίρα μου έπαιξε άσχημο παιχνίδι, καθώς την επόμενη βδομάδα που ξανά επισκέφθηκα το μαγαζί γεμάτος χαρά ότι θα δω το λιζάκι μου (το επαγγελματικό όνομα της κοπέλας) με ενημέρωσαν ότι έφυγε, αν κατάλαβα καλά για έναν γάμο (ευτυχώς όχι δικό της), αλλά σύντομα θα επέστρεφε. Μετά όμως από τόσο καιρό το λιζάκι ακόμα αγνοείται και εγώ ψάχνω υποκατάστατα για να περάσει η ώρα μου  :-(  :(

Για να επιστρέψουμε λοιπόν στην πραγματικότητα και να αφήσουμε το μελό γιατί θα με περάσετε και για ερωτευμένο στο τέλος (όχι ότι δεν ισχύει,αλλά ευτυχώς είμαι εγκρατής άνθρωπος), η Λίζα ήταν ένα μολδαβέζικο πιπίνι όπως είπα στο όμορφο ηλικιακό διάστημα των 20-25. Πριν το γκολντεν, δούλευε και στο άθενς και αν θυμάμαι καλά πήγαινε πάντα πακέτο με έτερο μολδαβέζικο πιπινάκι, ξανθό μετρίου αναστήματος,μες την μαύρη μαυρίλα και τίποτα το ιδιαίτερο εμφανισιακα. Ήταν (η λίζα) γύρω στο 1,75 αλλά με τα τακούνια έμοιαζε σαν τον φασούλα. Αδύνατη-πετιτ, με μικρό στήθος, αλλά ωραίο σμιλεμένο κώλο. Είχε πιρσινγκ στις ρώγες και στον αφαλό και μερικά τατουάζ που όμως δεν θυμάμαι ακριβώς σημεία και σχέδια λόγω φωτισμού και ότι την είδα μόνο μία φορά. Είχε χαρακτηριστική μύτη και έντονα ζυγωματικά. Γενικά σαν εμφάνιση έμοιαζε πολύ στην ρωξάνα από το αθενς για οσους την ξερουν, αλλά είχε πιο γλυκό πρόσωπο και έντονα μάτια.

Αν κάποιος γνωρίζει που μπορεί να βρίσκεται θα εκτιμηθεί αν και δεν ήταν από τα δυνατά ονόματα των μαγαζιών είναι η αλήθεια.

Σύγγνωμη για το μέγεθος του ποστ, αλλά έπρεπε κάπως να σας συγκινήσω  :happy:

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
Πωπω, νιώθω πολύ χαζός που δεν είχα ανακαλύψει αυτό το θρεντακι τόσο καιρό  :embarrased:

Λοιπόν, πριν μπω στο ψητό θα μου επιτρέψετε μία μικρή εισαγωγή για να νιώσετε τον πόνο μου. Σαν άνθρωπος και εγώ έχω δύο τεράστιες αδυναμίες όταν πρόκειται για ναούς της ηδονής:
1)πιπινάκια
2)μολδαβεζακια

Πριν κάνα δίμηνο, αν θυμάμαι καλά, είχα επισκεφτεί το golden queens στο μπουρνάζι, εκεί λοιπόν δούλευε ένα πλάσμα από Μολδαβία το οποίο ήταν και 21 ετών κατά την δήλωσή του (ηλικίες βέβαια δεν πολυπιστεύω αλλά 2 πάνω-2 κάτω δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας, σίγουρα ήταν στην τρυφερή ηλικία των 20-25), όπως καταλαβαίνετε λοιπόν βρήκα το πακέτο των ονείρων μου. Σαν να μην έφτανε αυτό, η τύπισσα ήταν και ναζιάρα, με δύο τεράστια μπιρμπιλωτά ματάκια που σε κοίταγε σαν κουτάβι που θέλει βόλτα. Ο χορός μαζί της επίσης ονειρικός, αργός, ερωτικός, να αφήνει να ακουμπάς και να μεταχειρίζεσαι την σαρκα της όπως επιθυμείς ο ίδιος (σε λογικά βέβαια πάντα πλαίσια). Όμως η μοίρα μου έπαιξε άσχημο παιχνίδι, καθώς την επόμενη βδομάδα που ξανά επισκέφθηκα το μαγαζί γεμάτος χαρά ότι θα δω το λιζάκι μου (το επαγγελματικό όνομα της κοπέλας) με ενημέρωσαν ότι έφυγε, αν κατάλαβα καλά για έναν γάμο (ευτυχώς όχι δικό της), αλλά σύντομα θα επέστρεφε. Μετά όμως από τόσο καιρό το λιζάκι ακόμα αγνοείται και εγώ ψάχνω υποκατάστατα για να περάσει η ώρα μου  :-(  :(

Για να επιστρέψουμε λοιπόν στην πραγματικότητα και να αφήσουμε το μελό γιατί θα με περάσετε και για ερωτευμένο στο τέλος (όχι ότι δεν ισχύει,αλλά ευτυχώς είμαι εγκρατής άνθρωπος), η Λίζα ήταν ένα μολδαβέζικο πιπίνι όπως είπα στο όμορφο ηλικιακό διάστημα των 20-25. Πριν το γκολντεν, δούλευε και στο άθενς και αν θυμάμαι καλά πήγαινε πάντα πακέτο με έτερο μολδαβέζικο πιπινάκι, ξανθό μετρίου αναστήματος,μες την μαύρη μαυρίλα και τίποτα το ιδιαίτερο εμφανισιακα. Ήταν (η λίζα) γύρω στο 1,75 αλλά με τα τακούνια έμοιαζε σαν τον φασούλα. Αδύνατη-πετιτ, με μικρό στήθος, αλλά ωραίο σμιλεμένο κώλο. Είχε πιρσινγκ στις ρώγες και στον αφαλό και μερικά τατουάζ που όμως δεν θυμάμαι ακριβώς σημεία και σχέδια λόγω φωτισμού και ότι την είδα μόνο μία φορά. Είχε χαρακτηριστική μύτη και έντονα ζυγωματικά. Γενικά σαν εμφάνιση έμοιαζε πολύ στην ρωξάνα από το αθενς για οσους την ξερουν, αλλά είχε πιο γλυκό πρόσωπο και έντονα μάτια.

Αν κάποιος γνωρίζει που μπορεί να βρίσκεται θα εκτιμηθεί αν και δεν ήταν από τα δυνατά ονόματα των μαγαζιών είναι η αλήθεια.

Σύγγνωμη για το μέγεθος του ποστ, αλλά έπρεπε κάπως να σας συγκινήσω  :happy:
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά αυτή την εποχή πολλά κορίτσια ταξιδεύουν για άλλα μέρη, εντός αλλά κυρίως εκτός Ελλάδος.Και πολλά δεν επιστρέφουν....αν μάλιστα είναι από αυτές που μιλούν ελάχιστα η καθόλου Ελληνικά πολύ δύσκολα θα την ξαναδείς.

Slimreaper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
612
Πόντοι
311
Το ξέρω ότι την κοπανάνε, κυρίως πάνε Κύπρο ή στα νησιά εντός Ελλάδος. Τώρα δεν νομίζω ότι τα ελληνικά είναι τόσο το πρόβλημα, όσο το να μην ξέρουν ούτε αγγλικά και άντε να συνεννοηθείς, βέβαια μια φορά μία ουκρανίδα έσκασε με google translate και μιλάγαμε έτσι και είχα πεθάνει στο γέλιο :2funny: Anyway, για την περιέργεια και μόνο όφειλα να ρωτήσω, δεν χάνεις κάτι  :hi:

lidonik

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Like
2
Πόντοι
0
φιλοι μου γινομαι λιγο κουραστικος αλλα θα ηθελα αν καποιος ξερει κατι για την σοφια αδυνατη ρωσιδα ξανθια που εχω χασει κανενα χρονο τωρα,να με διαφωτισει.δουλευε πολυ παλια πρινσες και μετα μουσες κ λιντο τελευταια φορα που την ειδα εγω.ειναι το απωθημενο μου.αν δουλευει καπου η εστω αν καποιος ξερει που θα ημουν υποχρεος.

Natalia  Toksina με αυτό το όνομα να την βρεις στο fb

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
Το ξέρω ότι την κοπανάνε, κυρίως πάνε Κύπρο ή στα νησιά εντός Ελλάδος. Τώρα δεν νομίζω ότι τα ελληνικά είναι τόσο το πρόβλημα, όσο το να μην ξέρουν ούτε αγγλικά και άντε να συνεννοηθείς, βέβαια μια φορά μία ουκρανίδα έσκασε με google translate και μιλάγαμε έτσι και είχα πεθάνει στο γέλιο :2funny: Anyway, για την περιέργεια και μόνο όφειλα να ρωτήσω, δεν χάνεις κάτι  :hi:
Και όχι μόνο Κύπρο και νησιά, πολλές πάνε με συμβόλαια δίμηνα/τρίμηνα από χώρα σε χώρα σε όλη την Ευρώπη και αλλού.Αυτές μιλάνε σχεδόν πάντα μόνο Αγγλικά, αυτό εννοούσα, αν είναι μικρούλα και μιλάει καλά Αγγλικά και καθόλου Ελληνικά πιθανότατα να ανήκει σ'αυτή την κατηγορία.

Slimreaper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
612
Πόντοι
311
Ας κάνει το tour της το κορίτσι, εδώ θα είμαστε  :cheesy:

andreas power

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Like
26
Πόντοι
0
τι να κανω ρε αλε..  αφου με πουλησες.πουλησες ότι καλυτερο ειχες ποτε.απλως άλλη φορα αν θες να κανεις κατι στη ζωη σου που να εχει γερες βασεις να μην κοιτας αν καποιος εχει λεφτα αλλα αν νιώθεις κατι για αυτόν.υπαρχει περιπτωση να μην μην εχει ουτε αυτό για το οποιο εμπλεξες! λες να εχω επαληθευθεί?δεν χαιρομαι βεβαια.ισωσ να φταιει και αυτή η "καλη"σου φιλη η αντονε..α που σου εκανε το προξενιο.και αυτή παντως δεν ειχε καλη τυχη απ ότι μαθαίνω.κατι σαν θεια δικη είναι!

Steftaf18

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
τι να κανω ρε αλε..  αφου με πουλησες.πουλησες ότι καλυτερο ειχες ποτε.απλως άλλη φορα αν θες να κανεις κατι στη ζωη σου που να εχει γερες βασεις να μην κοιτας αν καποιος εχει λεφτα αλλα αν νιώθεις κατι για αυτόν.υπαρχει περιπτωση να μην μην εχει ουτε αυτό για το οποιο εμπλεξες! λες να εχω επαληθευθεί?δεν χαιρομαι βεβαια.ισωσ να φταιει και αυτή η "καλη"σου φιλη η αντονε..α που σου εκανε το προξενιο.και αυτή παντως δεν ειχε καλη τυχη απ ότι μαθαίνω.κατι σαν θεια δικη είναι!

Τι εγινε με Αντονελλα? Παντρευτηκε τον αμερικανο της ?

Manolis Honda

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2017
Like
48
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια, μηπως ξερει κανεις που και αν δουλευει η Κορινα μια ψηλη νταρντανα απο το baby o στην πειραιως που εκλεισε;

svartelegna

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2012
Like
26
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα..
Προς αναζήτηση η εξής:

~ EYA αλλά το κανονικό της όνομα είναι Μαρίνα και είναι από Δράμα!
Ταττού αρκετά και πιο χαρακτηριστικά 2 τατουαζ "μάσκες" στα αριστερά πλευρά!
Στον κώλο είχε ταττου το στόμα Rolling Stones και έγραφε "Κιss It".
Δούλευε πριν από το 2005 στο "Baby Gold" (Συγγρού) και από το 2006 στο "Baby O" (Πειραιώς).
Μετά από 2-3 χρόνια είχε πάει σε κάποιο άλλο μαγαζί στη Νίκαια που μόλις είχε ανοίξει αλλά δεν θυμάμαι όνομα!
Συνήθως χόρευε με ροκ ή ακόμα και heavy metal μουσική και είχε dark look! Mελαχρινή, γύρω στο 1,60 και συνήθως φορούσε κάτι δαντελωτά φορέματα και ψηλές μπότες με λουριά!
Φοβερή κοπέλα και από ομορφιά και ως χαρακτήρας!
Ξέρει κάποιος κάτι?
Σας ευχαριστώ

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
11
Like
1.904
Πόντοι
4.180
MILFαρα, Λάουρα, σιλικονατες βυζαρες, προστυχοφασα, κοντη ξανθια. επι πολλά έτη στο Gran Ritorno, νομιζω ειχε μεινει και καποιο διαστημα στο FBI. Καποια ιδεα?

kollibrris

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Like
118
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα..
Προς αναζήτηση η εξής:

~ EYA αλλά το κανονικό της όνομα είναι Μαρίνα και είναι από Δράμα!
Ταττού αρκετά και πιο χαρακτηριστικά 2 τατουαζ "μάσκες" στα αριστερά πλευρά!
Στον κώλο είχε ταττου το στόμα Rolling Stones και έγραφε "Κιss It".
Δούλευε πριν από το 2005 στο "Baby Gold" (Συγγρού) και από το 2006 στο "Baby O" (Πειραιώς).
Μετά από 2-3 χρόνια είχε πάει σε κάποιο άλλο μαγαζί στη Νίκαια που μόλις είχε ανοίξει αλλά δεν θυμάμαι όνομα!
Συνήθως χόρευε με ροκ ή ακόμα και heavy metal μουσική και είχε dark look! Mελαχρινή, γύρω στο 1,60 και συνήθως φορούσε κάτι δαντελωτά φορέματα και ψηλές μπότες με λουριά!
Φοβερή κοπέλα και από ομορφιά και ως χαρακτήρας!
Ξέρει κάποιος κάτι?
Σας ευχαριστώ

τη θυμάμαι αυτή που λές. Αντράκι πραγματικό. Κάπου την είχα δεί πριν κανά χρόνο αλλά δε θυμάμαι πού ρε γαμώτο για να σε βοηθούσα. Σίγουρα στην Αθήνα εννοώ.

svartelegna

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2012
Like
26
Πόντοι
0
τη θυμάμαι αυτή που λές. Αντράκι πραγματικό. Κάπου την είχα δεί πριν κανά χρόνο αλλά δε θυμάμαι πού ρε γαμώτο για να σε βοηθούσα. Σίγουρα στην Αθήνα εννοώ.

Να είσαι καλά ρε φίλε!
Αν μπορούσες να θυμηθείς θα το εκτιμούσα!
Ομολογώ πως χαίρομαι που εργάζεται ακόμα σε strip club και "κρατιέται" για το χώρο (αν καταλαβαίνεις τι εννοώ).
Απίστευτο κορίτσι ! Την είχα ζήσει και εκτός του εργασιακού της χώρου και πραγματικά καμία σχέση από αυτό που έδειχνε .
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι! 

gamisteross

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2017
Like
116
Πόντοι
0
Καλησπέρα! που είναι η Μπιζού ρε μάγκες?? :p

zoo@34

Μέλος