Νέα

Lost strippers!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vtec2009

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αναζητειται η Χριστινα απο Σταρ, ξανθια, μπλε ματια και ωραια σιλικονατα  :tits:
Εθεαθη τελευταια φορα στο Σταρ γυρω στο πασχα.  :dancing:
Μπορω να βαλω και το ΦΒ της, αλλα δεν ξερω αν ειναι δεοντολογικο!

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
14.824
Πόντοι
10.395
Γειά σας αλάνια-συναγωνιστές!
Παρότι δεν βλέπω κανένα σχόλιο για Raspoutin...φαίνεται δεν μένει κανεις βόρεια, η Μπέλα η θεά που πήγε ρε μάγκες? Δεν έχω ξανασυναντησει τέτοια μουνάρα στην καριέρα μου (που στα στριπτιχάδικα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!). Δεκαετία του '90, καθημερινα, είχα κάνει μεγάλες ζημιές σε Million Dollars (3ης Σεπτεμβρίου) και Dolls (Βάρη).... Μιλάμε για πολλά εκκατομύρια δραχμές όλα αυτά τα χρόνια....  :headbang:

Την Μπέλα λοιπόν την γνωρισα το 2011, τρελλάθηκα με την παρτη της, την ειχα αγκαλιά όλο το βράδυ (2-3 φορές μόνο την πρόλαβα)....ίδια με την Σκάρλετ Γιόχανσον ρε πουστη μου, τι Γυναικάρα!?!?!
Εξαφανίστηκε μετα και μου ειπαν επίσημα ότι έφυγε για την χώρα της ( μια φιλη της όμως απ΄το μαγαζί μου είπε ότι παντρευτηκε).
Και εκεί που λέω πάει χαθηκε ΤΟ μωρό...είδα ένα review εδω "bella is back (πριν 2 χρόνια)! Σκεφτομαι δεν γινεται παντρεμένη να δουλευει, μάλλον θα χωρισε! Αποφάσισα λοιπόν να επισκευτώ το εν λόγω μαγαζί....
Πήγα λοιπόν 2-3 φορές (τελευταία βεβαια πριν κανα χρόνο) και στο μαγαζί δεν αρνήθηκαν ότι δουλευει, αλλά τη μια είχε ρεπό, την άλλη είχε παει Ουκρανία....μετα απελπίστηκα, βαρέθηκα κ δεν ξαναπάτησα!

Γνωρίζει κανείς κάτι για το μωρό?

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
η σοφια που τελευταια πριν κανενα χρονο δουλευε λιντο την εχει δει κανεις?ξανθια αδυνατη δουλευε παλαιοτερα και πρινσες.πολυ δυνατο μωρο.μου εχει λειψει και αν καποιος ξερει κατι και πμ.ευχαριστω

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Γειά σας αλάνια-συναγωνιστές!
Παρότι δεν βλέπω κανένα σχόλιο για Raspoutin...φαίνεται δεν μένει κανεις βόρεια, η Μπέλα η θεά που πήγε ρε μάγκες? Δεν έχω ξανασυναντησει τέτοια μουνάρα στην καριέρα μου (που στα στριπτιχάδικα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!). Δεκαετία του '90, καθημερινα, είχα κάνει μεγάλες ζημιές σε Million Dollars (3ης Σεπτεμβρίου) και Dolls (Βάρη).... Μιλάμε για πολλά εκκατομύρια δραχμές όλα αυτά τα χρόνια....  :headbang:

Την Μπέλα λοιπόν την γνωρισα το 2011, τρελλάθηκα με την παρτη της, την ειχα αγκαλιά όλο το βράδυ (2-3 φορές μόνο την πρόλαβα)....ίδια με την Σκάρλετ Γιόχανσον ρε πουστη μου, τι Γυναικάρα!?!?!
Εξαφανίστηκε μετα και μου ειπαν επίσημα ότι έφυγε για την χώρα της ( μια φιλη της όμως απ΄το μαγαζί μου είπε ότι παντρευτηκε).
Και εκεί που λέω πάει χαθηκε ΤΟ μωρό...είδα ένα review εδω "bella is back (πριν 2 χρόνια)! Σκεφτομαι δεν γινεται παντρεμένη να δουλευει, μάλλον θα χωρισε! Αποφάσισα λοιπόν να επισκευτώ το εν λόγω μαγαζί....
Πήγα λοιπόν 2-3 φορές (τελευταία βεβαια πριν κανα χρόνο) και στο μαγαζί δεν αρνήθηκαν ότι δουλευει, αλλά τη μια είχε ρεπό, την άλλη είχε παει Ουκρανία....μετα απελπίστηκα, βαρέθηκα κ δεν ξαναπάτησα!

Γνωρίζει κανείς κάτι για το μωρό?
Η Μπελά είχε σοβαρότατο πρόβλημα υγείας και ευτυχώς γλίτωσε. Δεν εργαζεται πια σαν χορεύτρια αλλά ως γραμματέας σε Real Estate. Συχνά πυκνά την βλέπω και έχει πάρει αρκετά κιλά δυστυχώς. 

james034

Ανώτατος
Εγγρ.
24 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
14.824
Πόντοι
10.395
Δόξα το Θεό που γλύτωσε και κρίμα που πέρασε αυτή τη περιπέτεια και κρίμα που έβαλε κιλά ρε γαμωτο....από τις πιο όμορφες γυναίκες που έχω γνωρίσει!!!
Συμβαίνει δυστυχώς σε όλους(οι περιπέτειες υγείας εννοώ), κάποιοι είναι τυχεροι και την περνανε αναίμακτα, κάποιοι δεν γλυτώνουν! Άρα να αισθάνεται τυχερή η κοπελάρα μας...

Giopras

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές...
Ήθελα να ρωτήσω να ξέρει κανείς που είναι ένα καλό κορίτσι με το όνομα Βικτώρια με τεράστια βυζιά... Είχε θεαθεί στο Libido μέσα στο 2015

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Ρε παίδες η Ζάνα (Ζανέτ) πρώην μούσες, ριτόρνο το εξασκεί ακόμα το άθλημα ή βγήκε στην σύνταξη;

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.147
Πόντοι
5.916
η σοφια που τελευταια πριν κανενα χρονο δουλευε λιντο την εχει δει κανεις?ξανθια αδυνατη δουλευε παλαιοτερα και πρινσες.πολυ δυνατο μωρο.μου εχει λειψει και αν καποιος ξερει κατι και πμ.ευχαριστω

ελα ντε την εχουμε χασει

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Δεν υπηρξα σουπερ θαμωνας σε κανενα στριπ 1.2 φορες το μηνα η 1 φορα το2μηνο αναλογα μεσο ορο..
Αυτες που δεν θα ξεχασω ειναι...
Κατια ουκρανιδα ανατολη γυρω 2000.2006..
Εχουν περασει κ χρονια..
Καρολινα τσεχα ανατολη...baby o.-2008.09
Natasa baby gold λιθουανια ...2009
Οποιος ξερει κατι για αυτες τις  3 ειδικα

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
μαρινα....πρωην πρινσες και τωρα δουλευει στο χ βαρ συγγρου χωρις να ανεβαινει επανω.φοβερο μωρο στα νιατα του αλλα ακομα και τωρα ειναι πολυ καυλα.εβαλε προσφατα βυζια και εγινε τουμπανο.αυτα.....
Ειμαι πυρφορος με Μαρινα απο παλια στο Πρινσες. Αν παω XBAR δεν θα την πηδησω με τιποτα ????

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
νομιζω πως οχι ,χορευει μονο εγω που ρωτησα μου ειπε πως δεν παει επανω.......μπορει σε μενα να ειπε ετσι,τι να πω

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
νομιζω πως οχι ,χορευει μονο εγω που ρωτησα μου ειπε πως δεν παει επανω.......μπορει σε μενα να ειπε ετσι,τι να πω

Αν ειναι ετσι δεν παω. Σιγα μην την παρακαλεσω να την πηδησω οταν την ιδια στιγμη δουλευει σε ενα γαμιστραδικο και οχι στριπ. Θα παω να δωσω αλλου τους €βραιους μου.

μπαρκο

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα σε όλους

να ρωτήσω κι εγώ αν ξέρει κάποιος κάτι για:

1)lucky / laki από star live, ουκρανή

2)corina από grand rittorno, ρουμάνα

hakeem

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Like
292
Πόντοι
21
Ερωτημα προς παλαιους παιχτες του χωρου η καυλιαρα -βυζαρου Ναταλι πρωην Γκραν Ριτορνο ειναι ακομα στο κουρμπετι η  αποσυρθηκε ? Λεω να φιτιλιασω μερικα φραγκα για παρτι της τωρα που τραγουδαω εδω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom