master xono2
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
H Ελενα η ξανθια εχει και μια ξαδερφη την ραμονα αν δεν κανω λαθος.... Η ραμονα δουλευε Κινκυ ενα διαστημα, δεν ξερω αν ειναι ακομα εκει
Λοιπόν,την Έλενα ,το skinny Ρουμανάκι,θα την βρεις στο Λίμπιντο.H Ελενα η ξανθια εχει και μια ξαδερφη την ραμονα αν δεν κανω λαθος.... Η ραμονα δουλευε Κινκυ ενα διαστημα, δεν ξερω αν ειναι ακομα εκει
Είναι στο sinsΥπήρχε πριν κάποια χρόνια η Ειρήνη στις μούσες, ξέρει κανείς αν υπάρχει ακόμη στον χώρο;;
Maria ilina πρώην αλκατραζ λιντο και κινκυ ξέρουμε αν βρισκεται κάπου?
Γνωστή και ως Ρωξάνα/η. 'Εχω να τη δω πάρα πολύ καιρό και την ψάχνω κι εγώ.
ανατολή μάγκες πήγατε????οεο!
η σοφια λεπτη ξανθια απο λιντο τελευταια που χαθηκε?ξερει κανεις?
Όχι δεν έχω πάει, αλλά μόλις μπήκε στο πρόγραμμα μια επίσκεψη σε αυτό το μαγαζί. Σ' ευχαριστώ για την πληροφορία!
η βαπτισθείσα είς ρωσίαν ναταλία όντως έχει χαθεί ,αλλά από έγκυρες πληροφορίες είναι σε μακρύ κύκλο διακοπών ο οποίος θα κλείσει σύντομα και θα επιστρέψει με δάφνας εις τον αγώνα του οφθαλμοσωλήνα και της ιδιωτικής πεοπαιξίας
Τζινα απο Lido?
Ρουμανα μελαχροινη αδυνατη με σιλικονη, μιλαει αγγλικα μονο. Εψαξα και τη φιλη της τη Μπελα να τη ρωτησω αλλα εφυγε και αυτη μαλλον...
Παιδιά ΣΟΣ, η Βαλέρια (πρώην Afrodite Club-υπόγα Συγγρού) ξέρετε τι έχει γίνει? κρεμασμένο βυζί, ροκού, μελαχρινή,
με πριβέ κέρναγε μπισκότο αλμυρό