Νέα

Lost strippers!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Αν μιλαμε για την Αντριαννα που νομιζω απο τις καλυτερες αναμνησεις μου. Φραπελια μετα γλωσσιδιων παθιασμενων. Δεν ξερω απολυτως τιποτα για την τυχη της.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Τελευταία φορά εθεάθη να οδηγεί σκούρο SUV μεγάλου κυβισμού μερικά έτη πρίν, άνευ συνοδηγού, με καλαίσθητη κόμη, και μεγάλα αντηλιακά γυαλιά, ανέμελη εις απαστράπτουσα εαρινή μεσημβρία. Αποχωρήσασα του νυκτερινού στίβου πανταχών ευαγών ιδρυμάτων ήδη έκτοτε. Ήτο αξία Λευκορωσίς αθλήτρια. Good luck :rockon:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.988
Πόντοι
36.618
Τελευταία φορά εθεάθη να οδηγεί σκούρο SUV μεγάλου κυβισμού μερικά έτη πρίν, άνευ συνοδηγού, με καλαίσθητη κόμη, και μεγάλα αντηλιακά γυαλιά, ανέμελη εις απαστράπτουσα εαρινή μεσημβρία. Αποχωρήσασα του νυκτερινού στίβου πανταχών ευαγών ιδρυμάτων ήδη έκτοτε. Ήτο αξία Λευκορωσίς αθλήτρια. Good luck :rockon:

Τζιπ μαύρο αν δε κάνω λάθος με κορινθιακές πινακίδες....

ΣΑΚΑΤΑΚ

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
H Nikol απο το Ανατολη μια νταρντανα ξερετε που ειναι ρε παιδες?

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Μαγκες μηπως ξερει καποιος για Μαρινα ?? (πρώην Άμαζον και Baby O Πειραιως )
Ρωσσιδα αδυνατη γυρω στο 1,6+ κοντα μαλλια ξανθα ,εκανε παρεα με την Λιλη τοτε .
Την εχετε  τρακαρει πουθενα ?

andreas141164

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
ι...α χρονια πολλα για την γιορτη σου!και αποψε βγηκες με αυτόν το ηλικιωμενο τον κοντο για φαγητο?.δεν νομιζω ότι με αυτόν εσυ κατι εχεις.αυτος δεν αξιζει ουτε για φτυσιμο!και το ξερεις.απλως είναι χορηγος και τον εκμεταλευεσαι!αλλα κατι χανεις από τον εαυτο σου.αυτο να το ξερεις.και θα ερθει στιγμη που θα νιωσεισ εντελως αδεια!! αν δεν εισαι ηδη!αυτη την περηφανια και την κουλτουρα εχεις?ειχα άλλη εντυπωση.καλη τυχη!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Τυπε αρπαξες ανατολική γρίπη

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Τυπε αρπαξες ανατολική γρίπη

:grin:

247721_kekasih-cristiano-ronaldo--irina-shayk--di-fashion-week-sao-paulo_663_382.jpg
URL]]

panaotispaok

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια  Σιμονα απο baby o Πειραιώς. Βυζαρες πύραυλο κινητές γύρω στα 35; Πανε καμία 5 χρονια

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Ξέρει κανείς την ξανθιά στριπτιτζού Μαρίνα που πάει και γυμνάζεται στο gym tonic στη Γλυφάδα ?

Ξανθιά κοντό μαλλί, σιλικόνη στα βυζιά, σώμα τρελλά γυμνασμένο, παίζει να έχει σιλικόνη και στα χείλια γιατί είναι λίγο σαν παπί, σκυλομούρα αλλά καυλόφατσα και μοιάζει σαν ξένη.

Αν γνωρίζει κανείς λεπτομέριες, ή αν παίζει κάτι τέλος πάντων γιατί μου έχει κάτσει το πουτανί !

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
μαρινα....πρωην πρινσες και τωρα δουλευει στο χ βαρ συγγρου χωρις να ανεβαινει επανω.φοβερο μωρο στα νιατα του αλλα ακομα και τωρα ειναι πολυ καυλα.εβαλε προσφατα βυζια και εγινε τουμπανο.αυτα.....

master xono2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Μια Ελενα παλια Ανατολη! νομιζω ρουμανακι, ξανθια! ξερει καποιος που ειναι?

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Μια Ελενα παλια Ανατολη! νομιζω ρουμανακι, ξανθια! ξερει καποιος που ειναι?
Ελα ντε,που τη θυμήθηκες?
Πάντως,αν θυμάμαι καλά από φίλη της επίσης κωλομπαρού,πρέπει να έχει σταματήσει αρκετό καιρό(τουλάχιστον στα Αθηνών).

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Λοιπόν,ας γράψω και γω τη μαλακία μου μπας και,ποιος ξέρει!  :grin:
Αυτήν την έχει πετύχει κάπου σταθερά κανείς?

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
ΜΕ επιφύλαξη.....νομίζω ότι μέχρι και πριν λίγο καιρό ήταν kinky.....μπορεί να  είναι ακόμα....
Όχι,με τίποτα!
Το έχω επισκεφτεί πολλάκις το τελευταίο διάστημα και δεν την έχω δει ποτέ εκεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom