You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lost strippers!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 268K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
Τελευταία φορά εθεάθη να οδηγεί σκούρο SUV μεγάλου κυβισμού μερικά έτη πρίν, άνευ συνοδηγού, με καλαίσθητη κόμη, και μεγάλα αντηλιακά γυαλιά, ανέμελη εις απαστράπτουσα εαρινή μεσημβρία. Αποχωρήσασα του νυκτερινού στίβου πανταχών ευαγών ιδρυμάτων ήδη έκτοτε. Ήτο αξία Λευκορωσίς αθλήτρια. Good luck
spanios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Like
- 142
- Πόντοι
- 6
Αν μιλαμε για την Αντριαννα που νομιζω απο τις καλυτερες αναμνησεις μου. Φραπελια μετα γλωσσιδιων παθιασμενων. Δεν ξερω απολυτως τιποτα για την τυχη της.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.988
- Πόντοι
- 36.618
Τελευταία φορά εθεάθη να οδηγεί σκούρο SUV μεγάλου κυβισμού μερικά έτη πρίν, άνευ συνοδηγού, με καλαίσθητη κόμη, και μεγάλα αντηλιακά γυαλιά, ανέμελη εις απαστράπτουσα εαρινή μεσημβρία. Αποχωρήσασα του νυκτερινού στίβου πανταχών ευαγών ιδρυμάτων ήδη έκτοτε. Ήτο αξία Λευκορωσίς αθλήτρια. Good luck
Τζιπ μαύρο αν δε κάνω λάθος με κορινθιακές πινακίδες....
andreas141164
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ι...α χρονια πολλα για την γιορτη σου!και αποψε βγηκες με αυτόν το ηλικιωμενο τον κοντο για φαγητο?.δεν νομιζω ότι με αυτόν εσυ κατι εχεις.αυτος δεν αξιζει ουτε για φτυσιμο!και το ξερεις.απλως είναι χορηγος και τον εκμεταλευεσαι!αλλα κατι χανεις από τον εαυτο σου.αυτο να το ξερεις.και θα ερθει στιγμη που θα νιωσεισ εντελως αδεια!! αν δεν εισαι ηδη!αυτη την περηφανια και την κουλτουρα εχεις?ειχα άλλη εντυπωση.καλη τυχη!
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.400
- Πόντοι
- 786
panaotispaok
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδια Σιμονα απο baby o Πειραιώς. Βυζαρες πύραυλο κινητές γύρω στα 35; Πανε καμία 5 χρονια
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Ξέρει κανείς την ξανθιά στριπτιτζού Μαρίνα που πάει και γυμνάζεται στο gym tonic στη Γλυφάδα ?
Ξανθιά κοντό μαλλί, σιλικόνη στα βυζιά, σώμα τρελλά γυμνασμένο, παίζει να έχει σιλικόνη και στα χείλια γιατί είναι λίγο σαν παπί, σκυλομούρα αλλά καυλόφατσα και μοιάζει σαν ξένη.
Αν γνωρίζει κανείς λεπτομέριες, ή αν παίζει κάτι τέλος πάντων γιατί μου έχει κάτσει το πουτανί !
Ξανθιά κοντό μαλλί, σιλικόνη στα βυζιά, σώμα τρελλά γυμνασμένο, παίζει να έχει σιλικόνη και στα χείλια γιατί είναι λίγο σαν παπί, σκυλομούρα αλλά καυλόφατσα και μοιάζει σαν ξένη.
Αν γνωρίζει κανείς λεπτομέριες, ή αν παίζει κάτι τέλος πάντων γιατί μου έχει κάτσει το πουτανί !
hitman7771
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
μαρινα=baby gold
συνδιάζεις το όνομα με μια μαρίνα του baby gold ή έχεις καταλάβει για ποια λέω..?
master xono2
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μια Ελενα παλια Ανατολη! νομιζω ρουμανακι, ξανθια! ξερει καποιος που ειναι?
έλα που τη θυμήθηκες δαύτη?/ φοβερός κώλος στο 1,50 από το έδαφος
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Ελα ντε,που τη θυμήθηκες?Μια Ελενα παλια Ανατολη! νομιζω ρουμανακι, ξανθια! ξερει καποιος που ειναι?
Πάντως,αν θυμάμαι καλά από φίλη της επίσης κωλομπαρού,πρέπει να έχει σταματήσει αρκετό καιρό(τουλάχιστον στα Αθηνών).
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Λοιπόν,ας γράψω και γω τη μαλακία μου μπας και,ποιος ξέρει!
Αυτήν την έχει πετύχει κάπου σταθερά κανείς?
Αυτήν την έχει πετύχει κάπου σταθερά κανείς?
ΜΕ επιφύλαξη.....νομίζω ότι μέχρι και πριν λίγο καιρό ήταν kinky.....μπορεί να είναι ακόμα....Μια Ελενα παλια Ανατολη! νομιζω ρουμανακι, ξανθια! ξερει καποιος που ειναι?
nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Όχι,με τίποτα!ΜΕ επιφύλαξη.....νομίζω ότι μέχρι και πριν λίγο καιρό ήταν kinky.....μπορεί να είναι ακόμα....
Το έχω επισκεφτεί πολλάκις το τελευταίο διάστημα και δεν την έχω δει ποτέ εκεί.