Νέα

Lost strippers!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 268K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Σωληνολάτρεις μου μήπως κάποιος από εσάς ξέρει που πήγε η ΒΑΛΕΡΙΑ από το Aphrodite της Συγγρού που έκλεισε και απ'ότι φαίνεται θα αργήσει να ξανανοίξει(ίσως και ποτέ). Κρίμα, cult χώρος και χορός... :P

1. Ωραίο όνομα, αν και αν θα λεγόσουνα fun_club_vitsi θα ήταν ακόμα καλύτερο.
@. Από τη Βαλέρια, τι ακριβώς σου αρέσει και τη ψάχνεις, εκτός αν έχει κρυφα, μα πάρα πολύ κρυφά χαρίσματα

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Συνμπούρδελοι ξέρετε για Νέλλυ (Ρωσίδα πρώην Λίντο και Ανατολή) πού βρίσκεται αυτή την εποχή?  :think:

koncyp

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά..
Γνωρίζει κανείς αν δουλεύει κάπου μια Βουλγάρα από το Αμαζον, μελαχροινή, με γυαλιά κάποιες φορές και ψιλή φωνή? Ναόμι τη φώναζαν πριν 2-3 χρόνια στο Άμαζον αλλά αυτά μαλλον αλλάζουν.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Γνωριζει κανεις την Ιβα απο ρασπουτιν??καστανοξανθη με πσιλοτουμπανε σωμα κ τατουαζαρα πανω απο την κολαρα.Απο τσεχια!!

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
που εισαι ιβαααααα????

Επισκέπτης
Συνμπούρδελοι ξέρετε για Νέλλυ (Ρωσίδα πρώην Λίντο και Ανατολή) πού βρίσκεται αυτή την εποχή?  :think:

Όχι Ρωσσίδα...Τσέχα...κ είναι σπίτι της...αλλά έχεις δίκιο να την ψάχνεις...είσαι κι εσύ μερακλής...;)

Γνωριζει κανεις την Ιβα απο ρασπουτιν??καστανοξανθη με πσιλοτουμπανε σωμα κ τατουαζαρα πανω απο την κολαρα.Απο τσεχια!!
που εισαι ιβαααααα????

Στο Baby Gold είμαι μουρό μου....κάτι παραπάνω απο 1 βδομάδα...:cheesy: :cheesy:

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Όχι Ρωσσίδα...Τσέχα...κ είναι σπίτι της...αλλά έχεις δίκιο να την ψάχνεις...είσαι κι εσύ μερακλής...;)

Στο Baby Gold είμαι μουρό μου....κάτι παραπάνω απο 1 βδομάδα...:cheesy: :cheesy:
Ευχαριστώ για την πληροφορία φίλος :rockon:

smiler

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Καλησπέρα παιδιά..
Γνωρίζει κανείς αν δουλεύει κάπου μια Βουλγάρα από το Αμαζον, μελαχροινή, με γυαλιά κάποιες φορές και ψιλή φωνή? Ναόμι τη φώναζαν πριν 2-3 χρόνια στο Άμαζον αλλά αυτά μαλλον αλλάζουν.

Φίλε , έχει πάρει το μάτι μου στο σάιτ ότι είναι στο κούκλες στον πειραιά. δες σχετικό δρεντ

srtert

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά αναζητώ ακόμα την Λάουρα την αλβανίδα με κοντό ξανθό μαλλί που δούλευε Princess και μετά Ανατολή .

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Παιδιά αναζητώ ακόμα την Λάουρα την αλβανίδα με κοντό ξανθό μαλλί που δούλευε Princess και μετά Ανατολή .

Φιλε αυτη κατι μου θυμηζει και ηταν πολυ καυλετο ..... για πες κατι περισσοτερο απο εμφανιση ετσι για να καυλωσω !!!!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Καλησπέρα παιδιά..

τις προαλλες που περασα μια δεν ηταν στο κουκλες,αλλά κάποιος την είδε σίγουρα εκει και το έχει ποστάρει.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

όλος ο κοσμάκης την ψάχνει αυτήν,αλλά έχει χαθεί χρόνια τώρα..

rdp

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά,

Η Μαρίνα που δούλευε στο Rasputin ξέρετε που πήγε?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom