galanomatis
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
ρε παιδεσ μιλησα μαζι της και μου ειπε 150 2 γαμισια ολα με προφυλακτικο κανενα εξτρα..μπαουλο μου μυριζει η φαση..την πατησα και απο την γκαμπριελα και πονηρευτηκα...
ρε παιδεσ μιλησα μαζι της και μου ειπε 150 2 γαμισια ολα με προφυλακτικο κανενα εξτρα..μπαουλο μου μυριζει η φαση..την πατησα και απο την γκαμπριελα και πονηρευτηκα...
Μακαρι να ταν ετσι ολα τα ναυαγια!
παντως κι εσενα δεν σου καθισε καλα η Γκαμπι, συνεπως κι εσυ βυθιστηκες αυτανδρος αρχηγε...
Από service πεταμένα λεφτά και είναι κρίμα. Μπήκε στο δωμάτιο έκανε ένα ντούς, πίπα στα γρήγορα με σκουφάκι, σεξ μόνο από μπροστά και με το που τέλειωσα έκανε ένα ντούς και πήρε τον πούλο. Μισή ώρα η όλη φάση.
Ασχετο
καθολου...η σου αρεσε η ηταν ναυαγιο...αποφασισε, για να ξερουμε κι εμεις οι οπαδοι σου!
Ρε συ παλικαρε για την Γκαμπριελα τα ειπαμε, με το ζορι τη βαση οχι ομως ναυαγιο.Τα ναυαγια φευγουν με το που φτανουν στην πορτα, δε μπαινουν καν μεσα!
Και ασε τις γαλιφιες,κοτζαμ τιμημενος εισαι,δε σου παει!
Και ασε τις γαλιφιες,κοτζαμ τιμημενος εισαι,δε σου παει!
Καταλαβες τωρα Γιωργο για πιο επιπεδο καποιων ανθρωπων εδω μεσα, μιλαμε;;;;για το "οπαδοι σου" λες; ρε φιλαρακο αν δεν μπορεις να καταλαβεις τη διαφορα μεταξυ ειρωνιας και γλυψιματος, ευχαριστως να σου κανω μερικα μαθηματα δωρεαν! στη διαθεση σου παντα (και δεν ειναι και αυτο γαλιφια,ε;)
Καταλαβες τωρα Γιωργο για πιο επιπεδο καποιων ανθρωπων εδω μεσα, μιλαμε;;;;
στο γαμησι δεν χρειαζεται ευγενεια........
για την δραση εννοω..οχι στην γνωριμια και στα προκαταρτικα εκει θελει ευγενιαΕλα ρε μεγάλε... Τότε γιατι γκρινιάζετε αν τύχει κανά ντουβάρι, αμίλητο αγέλαστο που σας έχει στην ξεπέτα ?