Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ΕΓω το πουλάω το τηλ της Λίζας vip
Η μεταφορά χρημάτων μπορει να γινει με έμβασμα σε Iban ή σε Bitcoin στην πλατφορμα coinbase
Τιμή 100 ευρω ή το αντίστοιχο κλάσμα σε Bitcoin
αγορινα τι κανεις εσυ εδώ ;Τώρα εσύ περνιέσαι και καλά για έξυπνος ή για πολύ μάγκας;
Είναι χαζός οποίος νομίζει ότι και να βρει το τηλέφωνο της Λίζας , θα σει τη ΛΙΖΑ
Εδώ δεν μπορούμε εμείς που το έχουμε και την ξέρουμε κιόλας.
Όλα τα υπόλοιπα είναι τρολιες
Συνολικα πρεπει να εχω φαει 4-5 ακυρα συνεχομενα παρολο που μου εχει δωσει η ιδια το τηλεφωνο.
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ...εχει κανει τις επιλογες της...της εχω στειλει 20 πμ τηλεφωνο δεν εχω λαβει...σιγα μην κατσουμε να σκασουμε ...καινουρια φυντανια συνεχως εμφανιζονται...απειρες οι επιλογεςΑν η λιζα ηταν το καλυτερο call girl του 2018 εγω ειμαι ο Παπας της Ρωμης!!!!
Αν η λιζα ηταν το καλυτερο call girl του 2018 εγω ειμαι ο Παπας της Ρωμης!!!!
ΟΧΙ....Θα μπορούσατε να μου το δώσετε και εμένα
Οι γνώμες, όμως, ολων αυτών που δοκίμασαν και επέλεξαν, σας διαψεύδουν πανηγυρικά.
Ας μην το συνεχίσετε καλύτερα, για λόγους που γνωρίζετε πολύ καλά (εαν δεν έχετε κοντή μνήμη)...
Γνώμη για μια κοπέλα, μπορεί να έχει μόνο όποιος πήγε, δοκίμασε και έχει προσωπική εμπειρία.
Τα άλλα όλα, είναι απλώς "κουβέντα να γίνεται", και μάλιστα σε επίπεδο που δεν αρμόζει
ούτε σε ενήλικες, ούτε σε άντρες. Καλή συνέχεια
Εμενα μου εδωσε το τηλεφωνο απο τις αρχες που μπηκε αλλα για προσωπικους λογους δεν πηγα τοτε μαζι της, καποια στιγμη την ξαναπηρα τηλεφωνο και αφου με περασε απο facecontrol μου ειπε να την παρω οποτε θελω ,εγω σαν ανδρας ενιωσα πολυ ξεφτιλα να παρακαλαω για το που θα δωσω τα χρηματα μου που οσο καλη και να ειναι υπαρχουν πολυ καλυτερες εξω ΛΙζες και καθε ειδους Λιζες παντα θα υπαρχουν και καμμια δεν ειναι τελεια απλα καποιες εδω μεσα τις θεοποιουν
Και καπως έτσι διατηρείται στα ψηλά το νήμα....
Δεν πήγαινε σε εσένα το σχόλιο... Μηνά??? ...παλαιόθεν ναι...και ναι.Τι να κάνουνε ρε Μηνα...
Είπαμε την άποψη μας
Την έχεις συναντήσει; Αξίζει;
Δεν πήγαινε σε εσένα το σχόλιο... Μηνά??? ...παλαιόθεν ναι...και ναι.
Εμενα μου εδωσε το τηλεφωνο απο τις αρχες που μπηκε αλλα για προσωπικους λογους δεν πηγα τοτε μαζι της, καποια στιγμη την ξαναπηρα τηλεφωνο και αφου με περασε απο facecontrol μου ειπε να την παρω οποτε θελω ,εγω σαν ανδρας ενιωσα πολυ ξεφτιλα να παρακαλαω για το που θα δωσω τα χρηματα μου που οσο καλη και να ειναι υπαρχουν πολυ καλυτερες εξω ΛΙζες και καθε ειδους Λιζες παντα θα υπαρχουν και καμμια δεν ειναι τελεια απλα καποιες εδω μεσα τις θεοποιουν
Μια απλή άποψη...
(Δεν εχω συναντήσει τη Λιζα και καμμία άλλη ανεξάρτητη κοπέλα)
Εφόσον είναι απόλυτα σεβαστό το που θα δώσει ο καθένας μας τα χρήματα του ΤΟΤΕ θα πρέπει να είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕΒΑΣΤΟ σε ποιον θα δώσει το κορμί της η κάθε κοπέλα!
Αφού έχει καταφέρει να έχει καλό όνομα και αφού μπορεί να διαλέγει πελάτες τοτε γιατί να μην το κάνει;
Το ίδιο θα κάνατε όλοι εσείς που την κατηγορείτε εάν εισασταν στη θέση της!!!