dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.301
- Πόντοι
- 3.936
84. Η απορία είναι ότι 84 από εδώ μέσα την έχουν πάρει;Καλη χρονια αλλα μην τρελενεσε. Σε ψηφισανε 100 νοματεοι ολο κιολο δεν βγηκες και προθυπουργινα
84. Η απορία είναι ότι 84 από εδώ μέσα την έχουν πάρει;Καλη χρονια αλλα μην τρελενεσε. Σε ψηφισανε 100 νοματεοι ολο κιολο δεν βγηκες και προθυπουργινα
Mονο?84. Η απορία είναι ότι 84 από εδώ μέσα την έχουν πάρει;
Δεν ξέρω μαν. Ρωτάω γιατί περισσότερα είναι τα μηνύματα που ψάχνουν το τηλ της από όσοι γράφουν ότι την είδαν.
Ευτυχισμένο 2019 γεμάτο υγεία και αγάπη!
Εύχομαι Καλή Χρονιά σε όλη την παρέα!
Επίσης Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη που με ψήφισαν!
Απονέμοντας μου τον τίτλο BEST CALL GIRL 2018!
Ευχαριστώ που για δεύτερο συνεχόμενο έτος με αναδείξατε ως το καλύτερο call girl της χρονιάς!
Κι εμεις που δεν σε ψηφισαμε,ειναι γιατι δε μας ....το επετρεψεςΕυτυχισμένο 2019 γεμάτο υγεία και αγάπη!
Εύχομαι Καλή Χρονιά σε όλη την παρέα!
Επίσης Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη που με ψήφισαν!
Απονέμοντας μου τον τίτλο BEST CALL GIRL 2018!
Ευχαριστώ που για δεύτερο συνεχόμενο έτος με αναδείξατε ως το καλύτερο call girl της χρονιάς!
Αμέ, αλλα δεν το δινω μα τον Αγιο ΚωνσταντινοΤηλεφωνακι για το μωρό έχουμε?
Αμέ, αλλα δεν το δινω μα τον Αγιο Κωνσταντινο
Λίζα, το παιδί είναι εντάξειΡε παιδιά η κοπέλα φαίνεται online μπορείτε να της πείτε ότι είμαι εντάξει παιδί να μου στείλει τηλεφωνάκι?
Τυπε ο επομένων γαμ@..Πάντως έχει πλάκα το όλο θέμα να παρακαλάμε μερικοί να πληρώσουμε Όπως και να χει ευχαριστώ το συναγωνιστή για τη συστατική επιστολή
Πάντως έχει πλάκα το όλο θέμα να παρακαλάμε μερικοί να πληρώσουμε Όπως και να χει ευχαριστώ το συναγωνιστή για τη συστατική επιστολή
Και θα αποσυρθει ομορφα και ωραια μολις εκεινη κρινει. Οπως εκανε το πιπινακι η ΑνναΜην το βλέπεις ότι παρακαλάς. Αυτό σκεφτόμουν και εγώ παλιά αλλά έκανα λάθος. Το κορίτσι είναι πανέμορφο, ευγενικό και με καλές υπηρεσίες σε λογική τιμή . Δηλαδή ΤΟΠ, αλλά δεν ζει μόνο από αυτό, κάνει λίγα ραντεβού οπότε δίνει προτεραιότητα στους πελάτες της και διευρύνει τον κύκλο της όταν αυτή θέλει. Πραγματικά είναι μοναδική περίπτωση και τα χειρίζεται όλα σωστά πιστεύω .
Πότε αποσυρθηκε η Αννα?Και θα αποσυρθει ομορφα και ωραια μολις εκεινη κρινει. Οπως εκανε το πιπινακι η Αννα