Spaceman3131
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 50
- Πόντοι
- 0
Είσαι μια θεότητα. Μπορώ να έχω το τηλ σου για να γνωριστούμε από κοντά σε παρακαλώ ;;;
Στρατηγε μου να σου θυμισω Κλελια, Αρια , Ευα38, Αννι , Μαρια22, Αντωνινα κλπ. Ολες αυτες ειναι στο 10% καθ' οπως μας λες ! Μονο που ολες πλην της αννι ηταν επιστημονες . Και τωρα που μιλαμε υπαρχουν 3 τελειόφοιτες που βγαζουν το νοικι και τα εργαστηριακαμμια δεν αποσύρεται,μην μας δουλεύουνε μια φορα πουτανα για παντα πουτανα,απλως ξεδιαλύνουνε λιγο τον κυκλο,δηλαδη συγκεκριμένες οι δυο πιο πανω τι δουλεια θα κανουνε θα γινουνε στελεχη πολυεθνικης η δικηγοροι η τεχνιτριες ουτε για να φτιαχνουνε καφε στο εβερεστ και στο γρηγορη δεν κανουνε για να μην σου πω δεν κανουνε ουτε για λαντζα σε οινομαγειριο,προς θεου
δεν λεω για ολες αλλα για το 90 τοις εκατο.εγω ευτυχως γνωρισα ελάχιστες που εχουνε προσοντα να φανε ψωμι και αλλου...
Θα κάνουν όμως κανένα εξτραδακι στο ρεπό τους, γιατί 80-100 την ώρα δεν βγάζει ούτε πυρινικος επιστήμονας της Nasa..Στρατηγε μου να σου θυμισω Κλελια, Αρια , Ευα38, Αννι , Μαρια22, Αντωνινα κλπ. Ολες αυτες ειναι στο 10% καθ' οπως μας λες ! Μονο που ολες πλην της αννι ηταν επιστημονες . Και τωρα που μιλαμε υπαρχουν 3 τελειόφοιτες που βγαζουν το νοικι και τα εργαστηρια
Nα προσθέσω κιόλας ότι κανένας μας δεν γνωρίζει εάν πίσω από τις επιλογές των κοριτσιών, δεν κρύβονται και τραγικές ιστορίες. Ιστορίες που εάν τις μαθαίναμε, ενδεχομένως και να βγαίναμε από το συγκεκριμένο "χόμπυ"...Στρατηγε μου να σου θυμισω Κλελια, Αρια , Ευα38, Αννι , Μαρια22, Αντωνινα κλπ. Ολες αυτες ειναι στο 10% καθ' οπως μας λες ! Μονο που ολες πλην της αννι ηταν επιστημονες . Και τωρα που μιλαμε υπαρχουν 3 τελειόφοιτες που βγαζουν το νοικι και τα εργαστηρια
Nα προσθέσω κιόλας ότι κανένας μας δεν γνωρίζει εάν πίσω από τις επιλογές των κοριτσιών, δεν κρύβονται και τραγικές ιστορίες. Ιστορίες που εάν τις μαθαίναμε, ενδεχομένως και να βγαίναμε από το συγκεκριμένο "χόμπυ"...
Δυσκολεύομαι να σε παρακολουθήσω, επίσης με απεριόριστο σεβασμό. Εγώ μιλάω για μία κοπέλα η οποία θα μπορούσε για κάποιους λόγους να έχει ανάγκη αυτά τα χρήματα. Εμάς ποιά αξιοσέβαστη ανάγκη θα μας οδηγούσε να ξοδεύουμε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 100 ή 200 ευρώ και βάλε;Θα συμφωνήσω,αλλα με ολο το σεβασμό...αλλα γνωρίζει κανείς τη δική μας ιστορία???Και γιατι επιλέγουμε να είμαστε εδώ.
Δυσκολεύομαι να σε παρακολουθήσω, επίσης με απεριόριστο σεβασμό. Εγώ μιλάω για μία κοπέλα η οποία θα μπορούσε για κάποιους λόγους να έχει ανάγκη αυτά τα χρήματα. Εμάς ποιά αξιοσέβαστη ανάγκη θα μας οδηγούσε να ξοδεύουμε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 100 ή 200 ευρώ και βάλε;
Πραγματικά, όσον αφορά το δικό μας κομμάτι, δεν μπορώ να φανταστώ έναν λόγο!Ναι κατάλαβα τον ειρμό σας.Συγκεκριμένα χθες έτυχε να δω εδω μέσα ιντερνετική μου φίλη χωρισμένη με ένα παιδί οτι εκδίδεται.
Όσων αφορά το δικό μας κομμάτι πιστεύω πως όλα έχουν μια σκοτεινή πλευρά. Σίγουρα δεν είναι απο ανάγκη επιβίωσης φυσικά,αλλα άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.
Χρόνια πολλά στην επίσημα εστεμμένη του siteΕυτυχισμένο 2019 γεμάτο υγεία και αγάπη!
Εύχομαι Καλή Χρονιά σε όλη την παρέα!
Επίσης Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη που με ψήφισαν!
Απονέμοντας μου τον τίτλο BEST CALL GIRL 2018!
Ευχαριστώ που για δεύτερο συνεχόμενο έτος με αναδείξατε ως το καλύτερο call girl της χρονιάς!
την έχεις συναντήσει? Για πες μας καμμία λεπτομέρεια.το άξιζες..!! Liza..
Ευτυχισμένο 2019 γεμάτο υγεία και αγάπη!
Εύχομαι Καλή Χρονιά σε όλη την παρέα!
Επίσης Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη που με ψήφισαν!
Απονέμοντας μου τον τίτλο BEST CALL GIRL 2018!
Ευχαριστώ που για δεύτερο συνεχόμενο έτος με αναδείξατε ως το καλύτερο call girl της χρονιάς!