- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Ηρεμήστε...
Ρε ΒΛΑΣΣΗ χαράς την υπομονή σου με τον καθένα. Ρε Λιζακη μην μου στείλεις το τηλέφωνο , δώσε το στον ΒΛΑΣΣΗ. Θα κάνουμε αγώνα διαρκείας μέχρι να δικαιωθεί.
Δείξε διάθεση και κάνε την ημέρα μου καλή!!Καλημερααα...
καλως τ @@ μου τα δυοΑκομα ασχολειστε με τον τυπο; Η κοπελα παιζει να εχει κανει καινουργιο συκωτι με τις βλακειες που γραφει. Αν παρει τλφ καποια στιγμη θα ειναι πραγματικα θαυμα. Μεχρι τοτε αφηστε τον να γελοιοποιειται. Προφανως δεν τον νοιαζει
τύπε και εγώ έχω κάνει καινούργιο συκώτι με το γλέντι που σου ρίχνει ο ΒλάσσηςΑκομα ασχολειστε με τον τυπο; Η κοπελα παιζει να εχει κανει καινουργιο συκωτι με τις βλακειες που γραφει. Αν παρει τλφ καποια στιγμη θα ειναι πραγματικα θαυμα. Μεχρι τοτε αφηστε τον να γελοιοποιειται. Προφανως δεν τον νοιαζει
Το μονο που λειπει ειναι ο Βλασσης να κανει ενα ποιημα και για σεναΟ μονος λογος που γραφω στο νημα καμια φορα ειναι γιατι λυπαμαι που καποιοι μπαινουν με σκοπο να βρουν το τλφ (που ειναι και ο βασικος σκοπος του νηματος αλλωστε) και το μονο που βλεπουν ειναι εναν ηλιθιο παππου με συνδρομο down να γραφει μαλακιες επειδη δεν εχει τπτ καλυτερο να κανει στην ηλιθια ζωη του. Πηγαινε φτιαξε ρε παππου νημα με τις ανθολογιες ενος αγαμητου βλακα και ας ερθουν εκει οσοι τους αρεσουν οι βλακιες σου να γελατε παρεα. Σε αυτο το νημα εισαι απλα σπαμ
Ενας αγαμητος βλακας ειναι καλυτερος απο εναν γαμημενο βλακαΟ μονος λογος που γραφω στο νημα καμια φορα ειναι γιατι λυπαμαι που καποιοι μπαινουν με σκοπο να βρουν το τλφ (που ειναι και ο βασικος σκοπος του νηματος αλλωστε) και το μονο που βλεπουν ειναι εναν ηλιθιο παππου με συνδρομο down να γραφει μαλακιες επειδη δεν εχει τπτ καλυτερο να κανει στην ηλιθια ζωη του. Πηγαινε φτιαξε ρε παππου νημα με τις ανθολογιες ενος αγαμητου βλακα και ας ερθουν εκει οσοι τους αρεσουν οι βλακιες σου να γελατε παρεα. Σε αυτο το νημα εισαι απλα σπαμ
Περδικούλη έλα από Σύνταγμα να σου δώσω ένα δεκάρικο να πας μετάξι να γιατί μας τα έχεις κάνει πλανήτες τύπε μου, σαν αγάμητη χήρα κάνειςΟ μονος λογος που γραφω στο νημα καμια φορα ειναι γιατι λυπαμαι που καποιοι μπαινουν με σκοπο να βρουν το τλφ (που ειναι και ο βασικος σκοπος του νηματος αλλωστε) και το μονο που βλεπουν ειναι εναν ηλιθιο παππου με συνδρομο down να γραφει μαλακιες επειδη δεν εχει τπτ καλυτερο να κανει στην ηλιθια ζωη του. Πηγαινε φτιαξε ρε παππου νημα με τις ανθολογιες ενος αγαμητου βλακα και ας ερθουν εκει οσοι τους αρεσουν οι βλακιες σου να γελατε παρεα. Σε αυτο το νημα εισαι απλα σπαμ