panagios7
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Απρ 2019
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα από έναν από τους εκατοντάδες θαυμαστές σου! Θα ήθελα να μου στείλεις σε pm το τηλέφωνό σου ....Περιμένω , μη μ' απογοητεύσεις !Καλημερααα...
Καλημέρα από έναν από τους εκατοντάδες θαυμαστές σου! Θα ήθελα να μου στείλεις σε pm το τηλέφωνό σου ....Περιμένω , μη μ' απογοητεύσεις !Καλημερααα...
Κουκλάρα όπως πάνταΚαλημερααα...
Πως να ειναι η Καλημερα οταν δεν μπορουμε να σε συναντησουμε?Καλημερααα...
Φιλαράκι έγραψεςΩΔΗ ΣΤΟ ΛΙΖΑΚΙ
Ο πάτος σου Λιζάκι μου
όλους έχει καυλώσει
το ΒΛΑΣΣΗ πάρε μάνα μου
πριν μας τα κακαρώσει
γιατί είναι κρίμα κι άδικο
ούτε ο θεός το θέλει
πριν του ρθει εγκεφαλικό
να μην γευτεί το μέλι
Πανω που ειπα ο φτωχος
στιχο δεν ξαναγραφω
ο πατος σου ο καμαρωτος
με εστειλε στον ταφο
θολωσανε το κεφαλι μου
μες στο μυαλο στηλες καπνου
και μες στην παραζαλη μου
ζηταω παλι ραντεβου
δεν ειναι αδικο φριχτο
τα ματια του πριν κλεισει
τετοιο πωπακι διαλεχτο
ο γερος να μη σκισει?
εβαλα μεσο ο φτωχος
τηλεφωνο να παρω
αρχ...α παλι δυστυχως
κι αρχιζω να φρικαρω
δεν ξερω πια, ξεχειλισα
μ εσενανε Λιζακι
για παρτη σου ξεφτυλισα
Καβαφη,Καρυωτακη
Εισαι σιγουρος οτι δεν το εχει ο Βλασσης ?Εφόσον η κοπέλα δεν ανανεώνει το πελατολόγιο της (δεν δίνει τηλέφωνό) ποιος είναι ο λόγος που βάζει φωτογραφίες της στο νήμα ;
Μπορεί να έχει έχει προσλάβει καλλιτεχνικό manager ο οποίος χαράζει την στρατηγική προωθητικών ενεργειών στo με σύγχρονες στρατηγικές marketing και μεθόδους καλλιέργειας στερητικού συνδρόμου στους χρήστες του σάιτ ώστε να δημιουργείται παράνοια σε αυτούς;
Βλέπω ότι την παράνοια του μέλους Βλάσση την κολησανε και έτερα μέλη τα οποία γράφουν και αυτοί στίχους εξυμνησεως του Πωπού της Λίζας.
Φαντάσου τι έχει να γίνει έτσι και δώσει τηλέφωνό στο μέλος Βλάσση. Θα γίνουν όλοι ποιητές του κώλου και θα αραδιαζουν ποιητικά τετράστιχα.
Καλημερααα...
Καλημέρα κουκλάρα μου! :-)
Καλημερα φιλτατεΕφόσον η κοπέλα δεν ανανεώνει το πελατολόγιο της (δεν δίνει τηλέφωνό) ποιος είναι ο λόγος που βάζει φωτογραφίες της στο νήμα ;
Μπορεί να έχει έχει προσλάβει καλλιτεχνικό manager ο οποίος χαράζει την στρατηγική προωθητικών ενεργειών στo με σύγχρονες στρατηγικές marketing και μεθόδους καλλιέργειας στερητικού συνδρόμου στους χρήστες του σάιτ ώστε να δημιουργείται παράνοια σε αυτούς;
Βλέπω ότι την παράνοια του μέλους Βλάσση την κολησανε και έτερα μέλη τα οποία γράφουν και αυτοί στίχους εξυμνησεως του Πωπού της Λίζας.
Φαντάσου τι έχει να γίνει έτσι και δώσει τηλέφωνό στο μέλος Βλάσση. Θα γίνουν όλοι ποιητές του κώλου και θα αραδιαζουν ποιητικά τετράστιχα.
;) ;) ;)Εισαι σιγουρος οτι δεν το εχει ο Βλασσης ?
Βλασση η περίσταση σηκώνει ποιηματάκι με νόημα...Καλημερα φιλτατε
καλυτερα ποιητης του κωλου,παρα κωλος του ποιητη
Και πουσαι,μη χαθουμε,χρειαζομαι μαρκετιγκ αντβαιζορ στην εταιρεια
Κρίμα την αγωνιά που πέρασαΑπαξιω