1 to go
Για πάμε...
1 to go
Ποιανου ετους ?ρε παιδια απο το καλοκαιρι εχω στειλει μνμ κ τιποτα........
Φίλε δεν χρειάζεται να την δεις για να καταλάβεις την αξία της, μόνο να διαβάσεις αυτά που έχουν γραφτεί για αυτήν φτάνει και δεν μιλάμε μόνο για ένα δυο καλά σχόλια ή κριτικές που μπορεί να παραπλανήσουν αλλά τόσα καλά λόγια και όλα είναι σωστά. Δεν ξέρω πως τα καταφέρνει με όλους αυτό το κορίτσι και μεταμορφώνεται σε μια τόσο ποθητή γυναίκα που σε ταξιδεύει γιατί δεν είναι μόνο η ομορφιά ή τα σωματικά της προσόντα αλλά πάνω από όλα η συμμετοχή και η χημεία που σου βγάζει. Γενικά δεν γράφω κριτικές για το πως και τι μου έκανε ή τι έκανα στην κοπέλα γιατί αυτά θεωρώ ότι είναι προσωπικά του καθενός και να με συγχωρείς γιαυτό Λιζάκι!!! γιατί ξέρω ότι διαβάζεις τι γράφουν και τι λένε για σένα. Αν θα την βαθμολογούσα σίγουρα θα έβαζα σε όλα 10, αλλά πιστεύω γενικά ότι είναι πιο αξιόπιστο να διαβάσω πέντε έξι καλά σχόλια για κάποια παρά ένα σεντόνι με μια καλή κριτική. Για όσους ψάχνουν το τηλέφωνό της θέλω να πω ότι θα πρέπει να το ζητήσουν από την ίδια με ένα καλό και ίσως έξυπνο σχόλιο για την ίδια, να έχουν δείξει εδώ μέσα ένα χαρακτήρα απο τα σχόλια ή τις κριτικές τους και φυσικά να περιμένουν ότι το κορίτσι θα τσεκάρει αν έχει δώσει η ίδια το τηλέφωνο της. Καλή συνέχεια σε όλους και ειδικά σε αυτό το Λιζοαστέρι που λάμπει... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
αυτο το μωρο γιατι ειναι vip? μωρο δωσε τηλεφωνο στο λαο
Το Λιζάκι δεν παίζεται, άψογη σε όλα! Όσοι είχαν την τύχη να την συναντήσουν ξέρουν ότι είναι πραγματικό αστέρι!
ιδου το νημα κυριοι με τα περισσοτερα <<νεα>> νικ.
καθε φορα που μπαινω ολο καινουργια βλεπω.
Κοψε κατι μεγαλε... νταξει ειπαμε ειναι καλη αλλα σε καμια περιπτωση κορυφαια... υπαρχουν κλασης ανωτερες και εδω μεσα και αγνωστες εδω που ειτε δουλευουν σε κλειστο κυκλο ειτε ειναι πολυ πιο ακριβες.Για μενα φεγγαρι...γιατι στον ουρανο τ αστερια ειναι πολλα,
μα το φεγγαρι ενα!!! ;)
ιδου το νημα κυριοι με τα περισσοτερα <<νεα>> νικ.
καθε φορα που μπαινω ολο καινουργια βλεπω.
Κοψε κατι μεγαλε... νταξει ειπαμε ειναι καλη αλλα σε καμια περιπτωση κορυφαια... υπαρχουν κλασης ανωτερες και εδω μεσα και αγνωστες εδω που ειτε δουλευουν σε κλειστο κυκλο ειτε ειναι πολυ πιο ακριβες.
Σε έχουν γελάσει ή έχεις καταλάβει λάθος! Αν νομίζεις ότι για τις σωστές υπηρεσίες, την σούπερ εμφάνιση παίζει ρόλο το ό,τι πληρώνεις παίρνεις, πλανάσαι πλάνην οικτρά, αγαπητέ. Το όνομα πληρώνεις παραπανίσιο και μόνο. Λάθος παράδειγμα επίσης η σύγκριση με ένα αυτοκίνητο.Σιγουρα ειναι η καλυτερη στα λεφτα της κι ας μην την εχω συναντησει . Αλλα οπως στα αυτοκινητα αναλογα τα χρηματα ανεβαινεις κατηγορια. Και σε κινητηρα(υπηρερεσιες) και σε εμφανιση. Οπως λιγο πολυ σε ολα τα πραγματα στην ζωη
αυτο σημαινει πως οποιος παει μαζι της γραφεται μελος γιατι εχει κατι ναπει για αυτην