anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.336
- Πόντοι
- 4.636
Εχεις δει πολλες Bentley στην Αθηνα φιλε ?Φίλε η Λίζα είναι καλή; Γιατι δεν τη βλέπω να κυκλοφορεί και πολύ
Εχεις δει πολλες Bentley στην Αθηνα φιλε ?
δεν θα την πειράξει γιατί δεν θα ασχοληθεί.
μόνο η ίδια το δίνει.
είναι καλή, αλλά το τζόκερ είναι πιο σιγουρακι. στείλε πμ, κάνε 2 μετάνοιες, γνώρισε πολλάαααααα κορίτσια κι ο θεός, ο αλλάχ, ο κρίσνα κι ο βούδας είναι μεγάλοι....
14 κριτήρια εκ των οποίων το σημαντικότερο είναι να ξέρει ανάγνωση για να μπορεί να διαβάζει 2-3 σελίδες πισωΓια κάποιον που δεν εχει συναντήσει, ποιά νομίζεις οτι είναι τα κριτήρια για να τον εντάξει στην ατζέντα της?
Τωρα τον εκανες ταραμοσαλατα. Λοιπον νεε μου το Λιζακι κρινει από τα ποσα και τι είδους ποστ κανει ο υποψήφιος , τα βαζει σ ένα δικο της λογισμικο και αποφασιζειφίλε μου εμπλέκονται πολλοί θεοί όπως σου έγραψα...lol
λοιπόν πέρα από την πλάκα είναι θέμα τύχης...
θα διαβάσει το πμ σου ή θα μείνει στα αζήτητα?
θα έχει χρόνο αν και όταν το διαβάσει?
θα απαντήσει (γιατί θα έχει πολλά την ίδια μέρα) σ'αυτό ή σε κάποια άλλα?
κλπ κλπ κλπ
είναι ένα μυστήριο...
δες το σαν κάτι εξωπραγματικό, μια πρόκληση, ένα αγιο δισκοπότηρο
ψάχτο σαν νεός δον κιχώτης μέσα από περιπέτειες (βλέπε άλλες κοπελίτσες) που θα σε φερνουν κάθε μέρα πιο κοντά στο στόχο. εξ'άλλου ο πραγματικός σκοπός δεν είναι η ιθάκη αλλά το ταξίδι...
ελπίζω να βοήθησα
Ευχαριστουμε για την ενημερωση!!H Liza είναι top
Αντε και ταφτασες. Μετα ? Πιο γρηγορα θα γινει ο Λεβεντης πρωθυπουργος παρα εσυ να βρεις το ΛιζακιΑπό ότι έχω καταλάβει, είναι από τις καλύτερες του χώρου... Άντε να φτάσουμε τα 5 ποστ!
Φίλε μου ξεκινά από κάποια κοπέλα πιο προσιτη, γράψε τις κριτικές σου , τα μηνύματά σου , πιες τα ουισκια σου και χαλαρός πια περίμενε την Liza !Από ότι έχω καταλάβει, είναι από τις καλύτερες του χώρου... Άντε να φτάσουμε τα 5 ποστ!
Καλος εισαι . Αμα χτιζεις σε μπαζα ή σε ρεμα θα φας καλα. Και θες να σε προσεξει και η ΛιζαΧαχα.. Σας ευχαριστώ παιδιά για το κουράγιο! Βέβαια αν δεν μπαζώσεις δεν χτίζεις, οπότε έχω ξεκινήσει ήδη το μπάζωμα...
Αντε και ταφτασες. Μετα ? Πιο γρηγορα θα γινει ο Λεβεντης πρωθυπουργος παρα εσυ να βρεις το Λιζακι