Νέα

Λίβερπουλ και αγγλικό ποδόσφαιρο..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cervantes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 378
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποία ομάδα θα σηκώσει φέτος την κούπα στην Πρέμιερσιπ??

• Άρσεναλ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μάντσεστερ Γ.

• Τσέλσι

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
βιγια κ εγω φιλε,αλλα για κραουτς διαφωνω..πολυ χρησιμος για αγγλια..

Επισκέπτης
ναι,αλλα θα γινουν μεταγραφες?καλα τα λεμε εμεις ..δεν την εμπιστευομαι την ομαδα στους αμερικανους.αλλα,φοβουνται κιολας να κανουν λαθως χειρισμους αφου δεχονται απειλες απο τους οπαδους που δεν ειναι λιγοι.για να κατακτησουμε πρωταθλημα ,χρειαζονται αλλαγες σημαντικες.ο κραουτς σημερα διαβασα στο σπορτφμ οτι μαλλον θα φυγει.αλλα και αλλοι πρεπει να φυγουν,ριισε,βορονιν,μπεναγιουν(ασχετα με την εξυπνη κινηση στον 2ο ημιτελικο)δεν γινεται η τσελσι να εχει μαλουντα,τζο κοουλ,η μανυτδ ροναλτνο και νανι,και εμεις μπαναγιουν για βασικο.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ναι αυτοι που λες θα γινουν..δεν νομιζω να γινουν μεταγραφες,εδω χρωστουν το δανει για τορρες κ θα γινει πληστηριασμος αν μεχρι το τελος του ετους δεν το πληρωσουν..
σκατα...αν δεν φυγουν οι πουθεναδες οι αμερικανοι δεν γινεται δουλειθα..
κριμα γιατι ο μπενιτεθ ειναι ΘΕΟΣ..

Επισκέπτης
το οτι ειναι προπονηταρα ειναι.εχει μυαλο,ψυχραιμια και δουλευει πολυ καλα την ομαδα  για ευρωπαικους αγωνες κυριως.δηλ εκτος απο το γηπεδο εχει και αλλα εξοδα,,,χωρις μεταγραφες καλες,πρωταθλημα δεν εχει.τι να πω  αν περιμενουμε απο τους μικρους ινσουα,νεμεθ και πλεσσι ,σωθηκαμε.η πρεμιερ λινγκ ειναι το πιο δυσκολο πρωταθλημα .μεχρι να προσαρμοστουν θα περασει καιρος

Επισκέπτης
εφυγε ο κιουελ ,ενας παικτης που τιποτα δε προσφερε στη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ(λογω τραυματισμων λενε).τουλαχιστον ενας αχρηστος λιγοτερος.μενει ο ριισε που δεν ειναι πια ο παλιος ριισε,ο βορονιν,ο μπεναγιουν και ο κραουτς(καλος αλλα ...αργος και λιγος κατα την γνωμη μου).

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
φιλε ΓΑΜΩ ΤΑ ΘΡΕΝΤ,γαματο,θα επανελθω συντομα γιατι εχω νευρα με τα αλλα αθλητικα,με τους καφρους κ δεν εχω ορεξη για ΣΩΣΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ συζητηση..μας σπασαν τα νευρα οι μαιμουδες

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
494
Πόντοι
36
Ο Κράουτς είναι εργαλείο για κάποιους αγώνες. Μας χρειάζεται ΙΜΟ.

Επισκέπτης
γνωμες ειναι αυτες.για τον κραουτς πολλοι διαφωνουν με μενα.οσο για laplace,το πρωταθλημα μας ειναι μια σκετη ξεφτιλα,το ποδοσφαιρο στην ΕΛΛΑΔΑ επρεπε να λεγεται κοκκαλισταν.εκτος οτι δε παιζεται μπαλα,σπανε τα νευρα σου παντα για διαφορους εμφανεις λογους.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ετσι ακριβως φιλ,αγγλια ΚΑΒΛΩΝΕΙΣ να βλεπεις..μονο κ μονο απο ατμοσφαιρα χυνεις..
οσο για κραουτς για αγγλια κανει,ειναι ακριβως οτι χρειαζεται μια αγγλικη ομαδα για τον ενα απο τους 2 φορ

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
ολοι μελη στο συνδεσμο της ομαδαρας :rockon:

Επισκέπτης
και στης ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗς,κατι ασχετοι με το ποδοσφαιρο ειναι στο συνδεσμο της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΡΑς με προεδρο εναν που επρεπε να προεδρευει σε σχολη σουμο και οχι της ομαδας μας.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
   You'll never walk alone.....

[youtube=425,350]Ka_eBOpLP_g&feature=related[/youtube]

ε ρε μαγκες και να ειμασταν μεσα....

τι εικονες εχουν και αυτοι οι φιλαθλοι.....

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
και στης ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗς,κατι ασχετοι με το ποδοσφαιρο ειναι στο συνδεσμο της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΡΑς με προεδρο εναν που επρεπε να προεδρευει σε σχολη σουμο και οχι της ομαδας μας.

γαμα τα ρε φιλε,ΟΛΟΙ οι αρχηγοι σε συνδεσμους τετοια ΣΚΑΤΑ ειναι..

τι δουλεια εχουν αυτα με μπαλα δεν κατλαβαινω..

παντως μαγκες συζητουσα προχθες με εναν παναθα και λιβερ αδελφο και ειχαμε ΟΛΟΙ κοινο ψυχολογικο τραυμα:ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ που φαγαμε απο αρσεναλ μεσα στο γηπεδο μας,το 89,τελευτια αγωνιστικη κ χασαμε το πρωταθλημα :P

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  Εγω δεμ εχω κανενα ψυχολογικο τραυμα..
  Εκεινο που ξερω ειναι
  1ον. Ολες οι ομαδες ειναι σεβαστες,και εχουν μια Ιστορια
  2ον.Εκεινες ομως που πραγματικα "εσπρωξαν" την ποδοσφαιρικη τελειοτητα
  σε αλλες ταχυτητες ειναι ο Αγιαξ την δεκαετια του '70, η Λιβερπουλ
  της δεκαετιας του '80 και η Μιλαν των "Ιπταμενων Ολλανδων"

Ομαδες που επαιζαν "ηλεκτρονικο" ποδοσφαιρο....απο αλλο πλανητη
    Αυτες ειναι και οι αγαπημενες μου
    Με πρωτη την Λιβερπουλ φυσικα

Τωρα United και λοιπα ειναι οδοντοκρεμες
    Για κανα κινεζακι,καμμια γιαπωνεζουλα καλη ειναι...

Never walk alone...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
οχι φιλε και η utd ειναι ιστορικη ομαδα..τους μεγαλωσε πολυ το αεροπορικο ατυχημα  κ τωρα με σερ αλεξ εγιναν ποδοσφαιρικος θρυλος..

Επισκέπτης
θα ηταν το τελευταιο μας πρωταθλημα βεβαια.αν και τοτε δεν ηξερα μπαλα ,ημουν 2,οταν το εμαθα το 1995,μισησα την αρσεναλ,παρολο που ειναι πιο συμπαθητικη ομαδα απο τις 2 αλλες.φετος πηραμε μια εκδικησουλα απο αυτους στο τσαμπιονς λινγκ(α ρε μπαμπελ ).σωστος ο gabadou(εχω παρακολουθησει πολλους αγωνες του αγιαξ τοτε,της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ εννοειται).θρυλος εγιναν και μας εφτασαν στα πρωταθληματα και εκαναν την αυτοκρατορια τους ,αντιστοιχη με τη δικη μας παλιοτερα

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
θα ηταν το τελευταιο μας πρωταθλημα βεβαια.αν και τοτε δεν ηξερα μπαλα ,ημουν 2,οταν το εμαθα το 1995,μισησα την αρσεναλ,παρολο που ειναι πιο συμπαθητικη ομαδα απο τις 2 αλλες.φετος πηραμε μια εκδικησουλα απο αυτους στο τσαμπιονς λινγκ(α ρε μπαμπελ ).σωστος ο gabadou(εχω παρακολουθησει πολλους αγωνες του αγιαξ τοτε,της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ εννοειται).θρυλος εγιναν και μας εφτασαν στα πρωταθληματα και εκαναν την αυτοκρατορια τους ,αντιστοιχη με τη δικη μας παλιοτερα

φιλε ειναι μακραν η πιο ντεκαβλε κ αντιπαθητικη ομδα η αρσεναλ..λογω βενγκερ τελευταια χρονια παιζει μπαλαρα αλλα ΑΝΕΚΑΘΕΝ επαιζε κατενατσιο,αμυντικα,σκατο μπαλα..
σιχαμενο ποδοσφαιρο,μιζερο..σαν εθνικης ...

η τσελσι ειναι της πουτσας ομαδα,για τα μπαζα,ποτε δεν ηταν ουτε καν η τριτη ομαδα του λονδινου..ελεω ρωσσου τωρα ανεβηκε..

η utd ειναι σεβαστη λογω ιστοριας

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
οχι φιλε και η utd ειναι ιστορικη ομαδα..τους μεγαλωσε πολυ το αεροπορικο ατυχημα  κ τωρα με σερ αλεξ εγιναν ποδοσφαιρικος θρυλος..

Την προσφορα της μπορεις να μας πεις;
 Πχ η Μπαρτσελονα,εχει την αυρα οτι ανακαλυπτει και καταξιωνει στον χωρο τα
 μεγαλυτερα ταλεντα-Ρομαριο-Ροναλντο-Ροναλντινιο-Μεσσι και αλλους
 Η Utd τι προσφορα εχει;
 Στο management μιας τραγωδιας; Και πως θα γινει η πλουσιοτερη ομαδα στον κοσμο;
 Στο επιχειριν δηλαδη;
 Στο "ποδοσφαιριν"- "κλωτσομπαλειν" ομως;
 ποια η προσφορα;

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom