You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λίβερπουλ και αγγλικό ποδόσφαιρο..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Cervantes
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 378
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
omorfopedo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
καιτι σημασια εχει που αυτοξεφτυλιζομαι...Σε σαιτ "μπουρδελων" ειμαι κι οχι στης Ακαδημιας Αθηνωνετσι-ετσι..συνεχισε να αυτοξεφτιλιζεσαι κρετινε..
Cervantes
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 204
- Like
- 4.999
- Πόντοι
- 16.055
Χαίρομαι που το thread έχει ανταπόκριση..Όσο αναφορά τα Μαντσεστεράκια ούτε αυτοί ξέρουν πως κερδίζουν τον τελευταίο καιρό..Όλο με το ζόρι..Όχι τίποτα άλλο αλλά θα πάθει και κάνα εγκεφαλικό ο παππούς στον πάγκο..
Επισκέπτης
www.freeimagehost.eu/image/0e6abf2312738]
[/URL] www.freeimagehost.eu/image/ae1dda2312739]
[/URL] www.freeimagehost.eu/image/c048062312740]
[/URL] www.freeimagehost.eu/image/089b1b2312741]
[/URL] www.freeimagehost.eu/image/46a55e2312742]
[/URL] www.freeimagehost.eu/image/70acf32312743]
[/URL] www.freeimagehost.eu/image/40d3312312744]
[/URL] www.freeimagehost.eu/image/8818f22312745]
[/URL] www.freeimagehost.eu/image/91b1ff2312746]
[/URL] www.freeimagehost.eu/image/4106302312747]
[/URL] www.freeimagehost.eu/image/5b5a6f2312748]
[/URL] www.freeimagehost.eu/image/8e405f2312749]
[/URL] www.freeimagehost.eu/image/f252ca2312750]
[/URL] www.freeimagehost.eu/image/64bf3f2312751]
[/URL] www.freeimagehost.eu/image/78d9ed2312752]
[/URL] www.freeimagehost.eu/image/c52b912312753]
[/URL] www.freeimagehost.eu/image/188db12312754]
[/URL] www.freeimagehost.eu/image/9dabc32312755]
[/URL] www.freeimagehost.eu/image/97e9062312756]
[/URL]

Επισκέπτης
Oταν έχω 45-11 δεν μπορείς να λές τέτοια πράγματα!
Επισκέπτης
cervantes εγώ την Λίβερπουλ την σέβομαι αλλά την τελευταία 20ετια δεν πάτε καλά εκτός απο μερικές εξαιρέσεις! Η ομάδα που πρέπει να υπολογίζουμε για τα επόμενα χρόνια δεν είναι η Τσέλσι αλλά η Αρσεναλ που έχει πολύ νεανική ομάδα και έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης!
Επισκέπτης
www.freeimagehost.eu/image/bdee2e2312805]
[/URL] www.freeimagehost.eu/image/85b6932312806]
[/URL] www.freeimagehost.eu/image/6f235b2312807]
[/URL] www.freeimagehost.eu/image/54763d2312808]
[/URL] www.freeimagehost.eu/image/277cd62312809]
[/URL] www.freeimagehost.eu/image/9ee42b2312810]
[/URL] www.freeimagehost.eu/image/666aff2312811]
[/URL] www.freeimagehost.eu/image/f880e32312812]
[/URL] www.freeimagehost.eu/image/4876322312813]
[/URL] www.freeimagehost.eu/image/ab803c2312814]
[/URL]

Επισκέπτης
www.freeimagehost.eu/image/74832b2312873]
[/URL] www.freeimagehost.eu/image/7e3e962312874]
[/URL] www.freeimagehost.eu/image/505d332312875]
[/URL] www.freeimagehost.eu/image/191b1d2312876]
[/URL] www.freeimagehost.eu/image/9725872312877]
[/URL] www.freeimagehost.eu/image/ba5cb12312878]
[/URL] www.freeimagehost.eu/image/5a4cf22312879]
[/URL] www.freeimagehost.eu/image/2f88f22312880]
[/URL] www.freeimagehost.eu/image/3b7b5d2312881]
[/URL]

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.sportime.gr/images/podosfairo/premierleague/Man-United-PrestonNorth.gif[/img[/URL]]
[img]http://i85.photobucket.com/albums/k78/Isilya_album/manchester-united-double-duvet-cove.jpg
[img]http://i85.photobucket.com/albums/k78/Isilya_album/manchester-united-double-duvet-cove.jpg

Επισκέπτης
Επισκέπτης
Επισκέπτης
omorfopedo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
επισης δεν θελω να μετακομισει η ομαδα απο το Ανφιλντ...
Δεν καταλαβαινω γιατι το κανουν αυτο πολλες ομαδες...
Η ιστορικη εδρα μιας ομαδας εχει συναισθηματικο δεσμο με τους οπαδους, με τον συλλογο γενικοτερα... Δεν μ'αρεσε που εφυγε η Αρσεναλ απο το Χαιμπουρυ... Θα μου πειτε "οι ομαδες εχουν αναγκη απο μεγαλυτερα γηπεδα..."
Ε, ας εκαναν επεκτασεις στις εξεδρες οπως εκανε η "Μουφκ"... Ας γκρεμισουν την παλια μονοροφη εξεδρα κι ας φτιαξουν νεα διωρωφη... Με τα λεφτα που θα ξοδεψουν για το νεο γηπεδο, ας αγορασουν το διπλανο οικοπεδο να γκρεμισουν τα σπιτια να επεκετινουν την εξεδρα (Ειδικα το Ανφιλντ γειτονευει με παλια διοροφα σπιτακια κι οχι με πολυκατοικιες, για να πει κανεις οτι θα πληρωσουν πολλα για απαλλοτριωσεις)
Το ιδιο και με τον ηλιθιο που θελει να παει την ομαδα στον ΟΔΔΥ... Ε, ΕΓΩ ΔΕΝ θα παω σε γηπεδο που θα χτιστει εκει! Χτιστο εκει, κοπανε να δουμε αν θα πατησει κανει εκει... στου διαολου τον κωλο!
Στο παλιο οικοπεδο μπορει να χτιστει ανετα 40χιλιαρι γηπεδο και να μεινουν και πολλοι ελυθεροι χωροι χωρις να καταλαμβανει ολο το μηκος των 215 μετρων... Αν θελει μπορει
Νισαφι πια με τα νεα "συμμετρικα" και "κρυα" γηπεδα που μπαινεις και δεν ξερεις σε ποιο σημειο του οριζοντα εισαι εξαιτιας της τελειας συμετριας τους
Ειδατε που η Γιουβεντους επεστρεψε στο παλιο "Κομουναλε"?
Δεν καταλαβαινω γιατι το κανουν αυτο πολλες ομαδες...
Η ιστορικη εδρα μιας ομαδας εχει συναισθηματικο δεσμο με τους οπαδους, με τον συλλογο γενικοτερα... Δεν μ'αρεσε που εφυγε η Αρσεναλ απο το Χαιμπουρυ... Θα μου πειτε "οι ομαδες εχουν αναγκη απο μεγαλυτερα γηπεδα..."
Ε, ας εκαναν επεκτασεις στις εξεδρες οπως εκανε η "Μουφκ"... Ας γκρεμισουν την παλια μονοροφη εξεδρα κι ας φτιαξουν νεα διωρωφη... Με τα λεφτα που θα ξοδεψουν για το νεο γηπεδο, ας αγορασουν το διπλανο οικοπεδο να γκρεμισουν τα σπιτια να επεκετινουν την εξεδρα (Ειδικα το Ανφιλντ γειτονευει με παλια διοροφα σπιτακια κι οχι με πολυκατοικιες, για να πει κανεις οτι θα πληρωσουν πολλα για απαλλοτριωσεις)
Το ιδιο και με τον ηλιθιο που θελει να παει την ομαδα στον ΟΔΔΥ... Ε, ΕΓΩ ΔΕΝ θα παω σε γηπεδο που θα χτιστει εκει! Χτιστο εκει, κοπανε να δουμε αν θα πατησει κανει εκει... στου διαολου τον κωλο!
Στο παλιο οικοπεδο μπορει να χτιστει ανετα 40χιλιαρι γηπεδο και να μεινουν και πολλοι ελυθεροι χωροι χωρις να καταλαμβανει ολο το μηκος των 215 μετρων... Αν θελει μπορει
Νισαφι πια με τα νεα "συμμετρικα" και "κρυα" γηπεδα που μπαινεις και δεν ξερεις σε ποιο σημειο του οριζοντα εισαι εξαιτιας της τελειας συμετριας τους
Ειδατε που η Γιουβεντους επεστρεψε στο παλιο "Κομουναλε"?
Cervantes
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 204
- Like
- 4.999
- Πόντοι
- 16.055
Φίλε μπορεί να είμαι Λίβερπουλ αλλά συμπαθώ και την Γούλβς..Ζήτω οι λύκοι του Γούλβερχαμπτον..Μια και τόφερε η κουβέντα, είναι εδώ μέσα κανένας που να είναι -όπως εγώ- οπαδός της ιστορικής Γουλβς;
Εντάξει, το ξέρω οτι είμαι λίγο "σπάνιος", αλλά λέω, μήπως....![]()
Φίλε μπορεί να είμαι Λίβερπουλ αλλά συμπαθώ και την Γούλβς..Ζήτω οι λύκοι του Γούλβερχαμπτον..
Στο πρώτο μισό της δεκαετίας του '50, όταν ακόμα δεν υπήρχε Κύπελλο Πρωταθλητριών, η Γουλβς είχε ΦΟΒΕΡΗ ομάδα, σάρωνε τις κούπες στην Αγγλία και εθεωρείτο η ποιοτικότερη ομάδα στην Ευρώπη. Αν δηλαδή το Κύπελλο Πρωταθλητριών είχε θεσπιστεί νωρίτερα, μπορεί να ήταν η Γουλβς αυτή που θα έκανε ότι έκανε μερικά χρόνια αργότερα η Ρεάλ Μαδρίτης.
Αλλά και στις αρχές της δεκαετίας του '70 που τη θυμάμαι απο την τηλεόραση, μια χαρά ομάδα είχε, με αστέρι τότε τον μυστακοφόρο Ντέρεκ Ντούγκαν. Μονίμως στις 4-5 πρώτες στο νησί και με ένα τελικό Κυπέλλου Ουέφα, χαμένο απο την Τόττεναμ του Πήτερς και του Τσίβερς.
Ε, μετά ήρθε η παρακμή....
Οσο και αν αντιπαθώ το μέλος pleasuregiver οφείλω να πω ότι έχει δίκιο όταν λέει ότι οι γνήσιοι κάτοικοι του μαντσεστερ ειναι Σιτυ.
Το προιόν με το όνομα United έχει οπαδούς της spice girls και κοριτσάκια που έχουν το ροναλτίνο αφίσσα στο δωμάτιό τους δώρο απο τη σούπερ Κατερίνα.
Το προιόν με το όνομα United έχει οπαδούς της spice girls και κοριτσάκια που έχουν το ροναλτίνο αφίσσα στο δωμάτιό τους δώρο απο τη σούπερ Κατερίνα.
peoekrisma
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
Συναγωνιστή cervantes και όλοι οι απανταχού φίλοι της LIVERPOOL το κύρος,η προσωπικότητα,το ποδόσφαιρο,το ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο που έπαιζε η LIVERPOOL στα τέλη της δεκαετίας του 70 και τη δεκαετία του 80 δεν περιγράφεται.Ray Clemans ή B.Grobelar κάτω από τα δοκάρια στην άμυνα A.Kenedy,P.Thomson,P.Neal,R.Kenedy,στη μεσαία γραμμή A.Soones ,T.Macdermont,S.Lee και μπροστά τα ιερά τέρατα K.Dalglish και K.Keegan και ύστερα ο Ian Rush. H ΚΌΚΚΙΝΗ ΑΡΜΑΔΑ όπου ήθελε και όπως ήθελε κέρδιζε.Λόγω του ατυχές Χευζελ την καταποντήσανε αλλά ξανά προς τη δόξα τραβά γιατί οι πραγματικοί παίκτες της LIVERPOOL έχουν καρδιά και το είδαμε πρόσφατα στο τελικό.Δυστυχώς σήμερα έχει μαζέψει όλους τους μισθοφόρους για να κάνει ομάδα.ΜΌΝΟ ο αρχηγός S.GERARD είναι φανατικός οπαδός πρώτα από όλα της ομάδασ και μετά παίκτης. H LIVERPOOL είναι ιδεολογία.Δεν είναι τυχαίο ότι το μεγάλο λιμάνι έχει γεννήσει σπουδαία παιδιά (BEATLLES).