Νέα

Λίβερπουλ και αγγλικό ποδόσφαιρο..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cervantes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 378
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποία ομάδα θα σηκώσει φέτος την κούπα στην Πρέμιερσιπ??

• Άρσεναλ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Μάντσεστερ Γ.

• Τσέλσι

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
χαχαχα,παντως ειναι μεγαλη ομαδα κ η utd,φυσικα κ δεν φταιει αυτη για την καταντια μας..
απλα οταν ο ενας ειναι οικονομικα κολοσσος κ εμεις ειμαστε της πλακας,μικρομεσαιοι,πως να τους ανταγωνιστουμε..ειναι οικονομικο το θεμα..

παντως μιας κ μιλαμε για αγγλια,τα μαθατε για γκαζα?αποπειρα αυτοκτονιας,στο τσακ τον γλιτωσαν..
ζητιανευε πριν κανει αποπειρα,εξω απο το ξενοδοχειο κ τον ειδε ο προδερος των ΚΠΡ και του εδωσε 90 ευρω να παει να πλυθει κ να φαει,αλλα αυτος πηγε κ πηρε ποτα..

καταντια ρε γμτ..τι κανουν οι καταχρησεις..

Επισκέπτης
ενταξει ρε ταρατσα,εχουμε κομπλεξ απεναντι σας,η αληθεια αυτη ειναι.για αυτο ηθελα να παμε τελικο στο τσαμπ λινγκ.για να παρουμε μια ρεβανς.αλλα...παντως,ειναι καταντια εκτος απο αυτο το κομπλεξ(που με πειραζει) ειναι η ανικανοτητα για κατι καλο στο πρωταθλημα.τωρΑ ,ειδικα αν παρουμε παικτες οπως ο μπαρι,ο ντεγκεν και ο ραφινια πιστευω ουτε τσαμπιονς λινγκ δε θα παμε του χρονου.ολο κατι αταλαντους παιρνουμε.αλλα τι να κανει και ο μπενιτεθ αν δε δινονται λεφτα για καλες μεταγραφες.

Επισκέπτης
3 μεταγραφες χρειαζονται,αμπινταλ,ντανιελ αλβες και αγκουερο.τοτε η ομαδα θα γινει ομαδαραααααααα

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
και παλι φιλε επιθεση θελουμε ενα στηριγμα στυλ ανρι για βοηθεια στον τορρες..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16

Την επιθυμία του να τερματίσει την καριέρα του στη Λίβερπουλ εξέφρασε ο Στίβεν Τζέραρντ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της, διαψεύδοντας ότι σχεδιάζει να ενταχθεί στη δύναμη άλλης ομάδας.

«Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να αγωνίζεται σε άλλη ομάδα. Θέλω να οδηγήσω τη Λίβερπουλ στο ανώτερο δυνατό επίπεδο. Έχω κερδίσει πολλά τρόπαια μαζί της, αλλά μου λείπει ένα πρωτάθλημα. Θέλω να το κατακτήσω πριν αποχωρήσω από την ενεργό δράση. Η ομάδα γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερη και πιστεύω ότι σύντομα θα πετύχουμε και αυτό τον στόχο. Είμαι τυχερός γιατί έχω κατακτήσει πολλά στην καριέρα μου, πάντα όμως επιδιώκω περισσότερα και θέλω να τα κερδίσω με τη Λίβερπουλ», δήλωσε ο αρχηγός των «κόκκινων».

Επισκέπτης
εννοειται,να εισαι στη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ και να πας σε αλλη ομαδα δε λεει.θα ηταν καλο να περναμε Ετο(δυσκολο εως απιθανο να ερθει,γιατι η μπαρτσα ποιον θα εχει?) σα στηριγμα στο τορρες αν και ο αγκουερο που ειναι και μικροτερος  σε ηλικια,αλλα και πολυ ταλαντουχος.αλλα σιγουρα ,φανταζεσαι τορρες διπλα σε Ετο και πισω αγκουερο τζεραρντ μπαμπελ και αλβες?θα γαμουσαμε και θα δερναμε

Επισκέπτης
ρεινα,σκρτελ,καραχερ,αμπινταλ,αλβες,τζεραρντ,μασερανο,μπαμπελ,αγκουερο,ετο ,τορρες

Επισκέπτης
σημερα πεφτει η αυλαια στο αγγλικο πρωταθλημα ,με την ΛΙΒΕΠΟΥΛΑΡΑ 4η και μακρυα απο τον φετινο της στοχο που ηταν η κατακτηση υστερα απο 18 χρονια του πρωταθληματος.18 χρονια μακρια απο το θρονο της ,μιας και ακομη κατεχει το ρεκορ με τα 18 πρωταθληματα.ως ποτε ομως?με νικη σημερα η ομαδα της γειτονος πολης του ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ,φτανει στα 17.κατι πρεπει να γινει .καποιοι να ενεργοποιηθουν(οσοι δε μπορουν να προσφερουν να πουλησουν την ομαδα),γιατι η ιστορια γραφεται με τιτλους.και η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ,πρεπει να γραφει καθε χρονο ιστορια.δε μπορει να την περνανε καθε χρονο 3 ομαδες και μαλιστα με 15-30 βαθμους.χρειαζεται δυνατη διοικηση,μεγαλες μεταγραφες και αλλα πολλα.

Επισκέπτης
το αγγλικο πρωταθλημα ειναι το πιο ανταγωνιστικο ,το πιο δυσκολο και αυτο απαιτει δυνατη ενισχυση της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ.η ισχυς του αγγλικου πρωταθληματος φαινεται απο το οτι καμια ομαδα αγγλικη του τσαμπ.λινγκ δεν αποκλειστηκε απο ομαδα χωρας αλλης(η αρσεναλ αποκλειστηκε απο ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ και η τσελσκι απεκλεισε τη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ).λοιπον,κατα τη γνωμη μου η λυση ειναι μια ισχυρη και σταθερη προεδρια ,που δε θα 'τσιγκουνευεται για μεγαλες και εξυπνες μεταγραφες .δε μπορει παιζουμε με το τσελσακι και να τη θεωρουν ολοι καλυτερη ομαδα και φαβορι απεναντι στη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΡΑ.αυτο ειναι καταντια.ειναι σαν να λεμε οτι ο Ηρακλης ειναι φαβορι απεντι στον Ολυμπιακο η το Παναθηναικο(χωρις παρεξηγηση απο τους ηρακλειδεις) και κατι ακομη πιο απιθανο.

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ποιος ειναι αυτος ο αλβες;

Επισκέπτης
ο ντανιελ αλβες ,δεξιος μπακ η χαφ της Σεβιλλης.daniel alves(βραζιλιανος)

Επισκέπτης
και αυτος σιγα να μην ερθει στη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ(αφου δεν δινουν λεφτα πολλα για μεταγραφες)πριν 2 χρονια θα ερχοταν στη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ,αλλα για 2 εκατομυρια ευρω δε ηρθε.τον θελουν και ρεαλ και μπαρτσα και σιγουρα πολλες αλλες πλουσιες ομαδες.περσι παραλιγο να τον επαιρνε η τσελσκι

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και αυτος σιγα να μην ερθει στη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ(αφου δεν δινουν λεφτα πολλα για μεταγραφες)πριν 2 χρονια θα ερχοταν στη ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ,αλλα για 2 εκατομυρια ευρω δε ηρθε.τον θελουν και ρεαλ και μπαρτσα και σιγουρα πολλες αλλες πλουσιες ομαδες.περσι παραλιγο να τον επαιρνε η τσελσκι
ναι καλα, θα θελαμε.ακο9μη δεν ξεχρεωσαμε το "δανειο" για τον τορες, σιγα μη δωσουν τα αμερικανακια λεφτα.
ας παει τουλαχιστον στη ρεαλ το παλικαρι

Επισκέπτης
ειναι πολυ χρησιμος παικτης και θα βοηθησει οπου και αν παει.

Επισκέπτης
0-2 η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ τη τοτεναμ,η τσελση 1-1 και το πρωταθλημα στη μαντσεστερ 0-2 τη γουιγκαν.ξυπνα ρε ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ .ξυπνααααα....μας εφτασαν

Επισκέπτης
Η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ υπεγραψε συμβολαιο με το philip degen,ελβετο δεξι μπακ της ντορτμουντ.ηταν ελευθερος ο παικτης συνεπως η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ δε πληρωσε για να αγοραΣΕΙ το παικτη.ας δουμε το καινουριο 'ταλεντο'.κατα τη γνωμη μου πολυ λιγος για ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Επισκέπτης
με τετοιους παικτες ,ποτε δε θα παρουμε πρωταθλημα .ουτε τσαμπιονς λινγκ.κριμα...να δουμε μεχρι ποτε θα περιμενουμε εμεις οι πικραμενοι οπαδοι της ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ...να παρει η ομαδα παικτες που αρμοζουν στην ιστορια της,το ονομα της και το κοσμο της ...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
φιλε αν δεν τα σκασουν,δεν θα δουμε προκοπη..απο διαισθηση ομω2ς,πιστευω οτι του χρονου θα ειναι η χρονια μας..

OP
OP
Cervantes

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
204
Like
4.999
Πόντοι
16.055
Γιατί φέτος που τα σκάσαμε έγινε τίποτα..Σχεδόν 50 εκκατομύρια ευρώ δώσαμε και πήγαν άπατα..Δεν χρείαζεται πολλές μεταγραφές η Λίβερπουλ..Απλώς ένα μερικό ξεσκαρτάρισμα και λίγες διορθωτικές κινήσεις..Άκουσα οτι παίζει ανταλλαγή Κράνιτσαρ-Κραούτς..Καλή κίνηση αυτή αν και πιστεύω οτι ο Κραούτς πρέπει να μείνει στην ομάδα..Οσο αναφορά τον καινούργιο παίχτη ας τον δούμε πρώτα και μετά κρίνουμε..

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom