Ρε παπάρα, να μπω να γράψω τι; Αυτά που γράφω από την στιγμή που πήγε και πήρε τον Μάριο και αυτά που έχω δει από τη πρώτη αγωνιστική; Τ έγραψα 1,2,5,10 τ ίδια και τ ίδια θα γράφω; Ή νομίζεις ότι είμαι μαλάκας σα μερικούς Γιουναϊτάδες που πέρσι τέτοια εποχή που η Γιουν έκανε 3 μαζεμενες νίκες έβγαιναν και έλεγα ότι σίγουρα η Μαν Γιουν θα τερματίσει πάνω από τη Λίβερπουλ; Το ματς με τη ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Τσέλσι (γιατί η Τσέλσι θα το πάρει και παίζει ν είναι και το πιο χαλαρό πρωτάθλημα που έχει κερδίσει Αγγλιή ομάδα τα τελευταία χρόνια) ΑΣΦΑΛΩΣ και δε περίμενα να το κερδίσει η Λίβερπουλ. Μάτια έχω και βλέπω και ο θεός δε κοιμάται και τόσο συχνά. Περίμενα μπας και δω καμιά βελτίωση της ομάδας αλλά μπα. Επιμένει σ ένα σύστημα που απλά δε μπορεί να του βγει. Δε λειτουργεί. Και ο λόγος είναι ΕΝΑΣ. Σουάρες. Πέρσι το σύστημα λειτουργούσε γιατί ο Σουάρες έβγαινε εκτός περιοχής, άνοιγε διαδρόμους, έπαιζε για την ομάδα γενικά. Μπορεί ν έβαζε και γκολ κατά ριπάς, αλλά δε περίμενε ΜΟΝΟ ν του έρθει η μπάλα στα πόδια. Με τον Μάριο τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η ομάδα πρέπει να παίζει γι αυτόν. Και πρέπει να τροφοδοτηθεί. Αλλά από ποιον; Ο Κουτίνιο ότι μπορεί κάνει, αλλά και αυτός πρέπει να πάρει τη μπάλα από την άμυνα. Πέρσι ο Τζέραλντ ήταν ο συνδετικός κρίκος που με το που έπαιρνε τη μπάλα στα πόδια την προωθούσε με τη μία μπροστά. Φέτος ο Ρότζερς βλέποντας ότι πρέπει ν έχει και άλλους παίκτες που να πατάνε περιοχή τον έχει βάλει πιο μπροστά. Συνέπεια; Η προώθηση της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση γίνεται πιο δύσκολα, τα λάθη στο χώρο του κέντρου πιο πολλά και όταν φτάσει η μπάλα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στη περιοχή του αντιπάλου υπάρχει ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΤΟ, Ο ΑΜΠΑΛΟΣ, Ο ΜΥΡΩΔΙΑΣ Μπαλοτέλι να τη στείλει σε κενό τέρμα στο στάδιο της Έβερτον. Έχει βάλει 2 γκολ σε δε ξέρω και εγώ πόσους αγώνες!! Και υπήρχαν κάποιοι, άντε να μη πω τι που το καλοκαίρι έγραφαν για το μεγαλύτερο επιθετικό ταλέντο που έχει βγεί στο ποδόσφαιρο από εποχής του "φαινομένου" Ρονάλντο!!! ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΑΠΛΑ. Ο Ρονάλντο είχε και 2 σοβαρούς τραυματισμούς, αλλά ακόμα και κουτσος τη μπάλα στο πλεκτό την έβαζε. Αυτός ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να πηγαίνει σε κλαμπ, να οδηγεί Φεράρι, να καπνίζει αργιλέδες και να γαμεί πουτάνες.